✓ Aktiviteter for alle
✓ Fede attraktioner
✓ Skøn natur
✓ Lækre feriehuse

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Du finder en bred vifte af aktiviteter i de forskellige sommerhusområder. Under hver aktivitet kan du finde ud af, hvad de forskellige områder byder på og anden praktisk information.
Tag på en cykeltur eller en gåtur, tag ud at fiske ved en af ​​de mange Put and Take søer, nyd den smukke natur på hesteryg eller tag en svømmetur i et eventyrbad. Der er mange muligheder for en aktiv ferie, hvad enten du vil bo tæt på havet eller tæt på skoven.

Aktiviteter ved Henne Strand

Mange holder ferie for at slappe af og nyde roen, men mange besøger også et ferieområde for at drage fordel af de mange kulturelle oplevelser og aktiviteter, der tilbydes. I Henne Strand er der noget for både dem, der søger afslapning og dem, som er mere eventyrlystne.

Er du en erfaren cyklist eller er på cykelferie i Danmark for første gang, er området omkring Henne Strand et rigtig godt sted at besøge. Der er mange veludviklede ruter og der gøres alt for at gøre forholdene for cyklisterne så gode som muligt. Naturen er alsidig, og derfor bliver den heller ikke kedelig, mens du befinder dig udenfor i gang med diverse udendørs- og naturaktiviteter. Nogle steder finder du kuperet terræn og andre steder åbent hedelandskab, der byder på en smuk udsigt. Du er aldrig langt fra vandet og kysten. Er du glad for at træde i pedalerne, kan du afslutte turen med en forfriskende svømmetur i det smukke Vesterhav - eller måske også prøve at hoppe på et surfboard.

Ferie ved vandet

Fiskeferier bliver stadig mere populære, da de er en fantastisk måde at få noget frisk luft på, tilbringe kvalitetstid sammen og spise en sund middag. Der er flere vandløb i området, hvor du kan prøve lykken med fiskeriet. Ellers er det en unik oplevelse at tage til Hvide Sande og fiske fra molen. Her er god mulighed for at fange sild forår og efterår. Er du ikke så erfaren til at fiske, er der flere Put'n'take søer, hvor næsten alt kan fanges. Så kan du tage den fisk du har fanget med hjem og tilberede den på grillen på sommerhusets terrasse. Når det er koldt, er de fleste af vores boliger udstyret med et godt køkken, hvor du kan nyde et lækkert måltid eller råhygge i tv-stuen.

Hunde som er med på ferie på Vesterhavskysten må siges at leve det bedste hundeliv. Så forkæl din hund med en feriepause og lad den dufte nye dufte og opleve nye enge. I de fleste af vores sommerhuse kan du tage din hund med, da vi ved, hvor vigtigt det er for mange familier at tage deres firbenede ven med i stedet for at sætte dem i en kennel eller lignende. Det forenkler ferieplanlægningen enormt og sikrer, at du kan tage på ferie med hele familien. Mange steder i området finder du huse, der huser mere end én hund eller et kæledyr. Så bare rolig, hvis du er den heldige ejer af mere end én loden ven, så har vi lige sommerhuset til jer.

Gratis golf

Mange drømmer om en aktiv ferie, hvor de kan dyrke deres yndlingshobby. Spiller du golf, så læs med her. I år er vi glade for igen, at kunne tilbyde vores feriegæster en gratis greenfee til Henne Golfbane og Outrup Golfbane. Du får 1 greenfee per person per feriedag - og det gælder for alle beboere i sommerhuset. Du kan tilbringe et par dejlige dage på golfbanen med hele familien. Eller hvis I er en gruppe venner, der alle elsker at spille golf, kan I nyde godt selskab, mens I laver det, I elsker. Læs mere om gratis golf her og bestil dit gratis golfbanepas og sommerhus i dag!

Strandshopping

For nogle mennesker er shopping mere end blot shopping i butikker – det kan være et fuldtidsprojekt, og for nogle er det nærmest en daglig fornøjelse. Hvis du elsker at gå fra butik til butik for at opdage sæsonens mode- og interiørtrends, bliver du ikke skuffet. I midtbyen finder du butikker, der sælger dame-, herre- og børnetøj, så hele familien kan få nyt tøj i skabet. Man behøver heller ikke at gå glip af noget på badeferien, fordi du har glemt din badedragt eller badebukser. Der er skobutikker, sportsbutikker og friluftsbutikker, hvor du kan købe udstyr til forskellige udendørsaktiviteter. Der er endda en lingeributik, hvor alle kvinder kan forkæle sig selv eller blive forkælet af en, de er på ferie med. Der er butikker nok til at holde selv den mest sultne shopper glad, og når shopping ikke er i hele familiens interesse er der heldigvis masser af andre ting at lave i området.

Der er selvfølgelig også en legetøjsbutik i Henne, hvor de mindste i familien kan købe strandlegetøj, puslespil, bolde og meget mere. Måske skal der nyt legetøj til timerne i den friske luft, som de små kan nyde sammen. Er vinden lidt for kraftig til, at du kan svømme i bølgerne, kan du heldigvis finde en drage i butikken og lade den flyve langs stranden.

Brugskunst og håndværksbutikker

Heldigvis, hvis du er ude efter æstetisk og unikt brugskunst, er Henne også kendt for de mange håndværksbutikker, der sælger alt fra rav til souvenirs til at tage med hjem, som en konstant påmindelse om din ferie ved Henne Strand. De dygtige hobbyhåndværkere producerer alle former for smykker og dekorationer, som du kan bruge eller arrangere derhjemme og dermed nyde synet længe efter din ferie. Du kan også være heldig at finde smukt gyldent rav på stranden, hvor chancerne er størst efter en god efterårsstorm.

Ønsker du at lave mad i sommerhuset eller på terrassen, er der en Spar-købmand i Henne, som sælger alle de varer, du skal bruge til at lave en spændende og lækker middag. Til morgenmad kan du besøge et af bagerierne og forkæle resten af ​​familien med friskt, varmt morgenbrød. Du kan også købe brød til smørrebrød hos bageren, hvis du planlægger en gå- eller cykeltur ud i vildmarken og gerne vil have en madpakke med.

Restauranter i Henne Strand

Med alle de aktiviteter, du vil nyde, vil du sandsynligvis have brug for en pause fra tid til anden. Heldigvis er der rig mulighed for at vælge mellem en række forskellige caféer og restauranter, der med sikkerhed vil have noget for enhver smag. Hos Henne Strand finder du lækre à la carte menuer, børnevenlige pizzaer og gourmetrestauranter med stjernestatus.

I nærheden af ​​dit sommerhus finder du også Købmand Hansens egen café og bager. Her kan du også nyde en lækker morgenbuffet, som serveres fra kl. 7 med brød og kager fra bageren fra kl. 08.00 - 11.00. Om eftermiddagen giver det mening at kigge forbi caféen og nyde eftermiddagskaffen med en lækker kage, eller bestille en af ​​caféens mange lækre retter, f.eks. et lækkert stjerneskud.