Forside / Sommerhuse

Mange gæster kommer til Henne Strand år efter år og bor altid i samme sommerhus. Selvom det er rart at fastholde traditioner, og feriestedet så føles som et andet hjem, er det altid værd at kigge efter nye feriehuse. Og især siden 2019, hvor der kom mange skønne sommerhuse til til din drømmeferie ved Vesterhavskysten i Henne Strand.
Oplev vores nye sommerhuse i Danmark, som ingen kender endnu, inklusiv nogle nybyggede sommerhuse, Danmarks sommerhuse, der netop er blevet renoveret, og dem, der simpelthen ligger i en drømmebeliggenhed.

Forkæl dig selv i et nyt sommerhus
Book din næste ferie i et nyt eller renoveret sommerhus ved Vesterhavskysten og lad dig overraske af den store komfort.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Nye sommerhuse ved den Jyske Vestkyst - i alle områder

Siden 2019 er der kommet nye sommerhuse til alle de skønne ferieområder omkring Henne Strand. Både i Henne Strand Syd, Øst og Nord og i nabobyerne Houstrup, Jegum, Bork Havn og Nymindegab, hvor du kan leje bolig gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Henne Strand - lej et rustikt eller moderne sommerhus ved Vesterhavet

Over 20 nye sommerhuse er kommet til i de tre smukke dele af Henne Strand (Øst, Syd og Nord), og tilbyder dig et perfekt midlertidigt hjem til din vestjyske ferie. Nogle af disse overnatningssteder er nybyggede sommerhuse, der viser Danmarks høne fra det smukkeste perspektiv. Lige foran havet eller tilbagetrukket og lidt gemt i klitlandskabet er de indlejret i en fantastisk naturidyl. Foretrækker du et moderne design til dit Danmarks sommerhus og samtidig gerne vil bo i en absolut drømmebeliggenhed, er disse sommerhuse det ideelle valg for dig. Du kan også glæde dig til nærheden til Henne Strands hyggelige bymidte, hvor du kan shoppe og spise ude.

Houstrup - lej et moderne sommerhus i naturparadiset Blåbjerg Plantage

Den lille by Houstrup ligger direkte på den maleriske Blåbjerg klitplantage, og denne ligner en rigtig eventyrskov. På den sandbløde klitbund og mellem høje træer ligger en række hyggelige sommerhuse, som du kan leje til din ferie, og som er blevet udvidet til at omfatte andre smukke overnatningssteder inden for de sidste to år. Hvad du ikke forventer mellem så meget rustik, uberørt underskov: Du kan også få fat i det ene eller det andet Danmarks sommerhus i moderne design eller endda nybygget. Moderne huse midt i et naturparadis - hvad mere kan man forlange?

Bork Havn og Nymindegab

Byerne Bork Havn og Nymindegab ligger nord for Henne og imponerer med deres rolige landsbystemning. Begge byer har både gamle og nyere bydele, og de nyere har siden 2019 fået tilføjet et par topmoderne udlejningshuse. I Bork, der faktisk er kendt som en gammel vikingeby, kan du for eksempel holde din ferie i en stilfuld bungalow med fladt tag. Det er så meget desto smukkere, når du på den anden side kan opleve den rene natur i den nærliggende Ringkøbing Fjord og nyde flairen fra de gamle bystrukturer.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: