Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

 

Historisk påskekonkurrence

Vi fejerer vores 50 års jubilæum og i forbindelse med det arrangerer vi en historisk påskekonkurrence. Alle der besøger Henne Strand og omegn kan deltage i den lidt anderledes påskejagt.
Tag en deltager kupon, svar rigtigt og få chancen for at vinde en af de 10 påskeoverraskelser. Påskejagten løber fra d 23/3 – 5/4 2018. Vinderne bliver trukket d. 29/3 og d. 5/4.

Vi ønsker jer god fornøjelse!

Maling1992paaske

Klitrock i Henne Strand

Vi fejrer vores 50 år jubilæum i år og derfor arrangerer vi en fantastisk jubilæumsfest d 25/5-2018. Vi vil derfor gerne invitere jer til en særlig musikbegivenhed, som er gratis for alle. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Klitrock i Henne strand. Når det endelige program er på plads kan du følge med her.

Henne Musik

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

 

Esbjerg torvet.png

Event Guide 2018

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i vinterprogrammet.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2