Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet af året, er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

Guidede ture med Merete Vigen

Vil du opleve området og naturen på en helt særlig måde? Så er det måske en god idé at tage på tur med Merete Vigen. Der er 2 ture i vinterferien!

Du kan komme ud til Filsø - opleve Havørnen og odderens rige og deltage i en spændende tur om og i Kærgård Kllitplantage.

Se alle spændende ture i 2020 her.

 

Filsø

Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by og helt klart et besøg værd for hele familien. Med de mange kulturelle begivenheder der finder sted, er der bestemt noget for alle. VisitEsbjerg opdaterer jævnligt deres program med aktiviteter for hele familien.

Se mere her: Aktiviteter i marts

Esbjerg torvet.png

Event Guide 2020

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet  over alle begivenheder og markeder i området.

Event Dk 2020

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.

bork vikingehavn 2

Vadehavsevents eller Mandøpigen

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari  - Se også Ribe Events med Manøpigen  en god oplevelse for hele familien.

Vadehavsevents eller Mandøpigen
 

 

Vadehav