Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 19.00, er der mulighed for at deltage i den populærere cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjergplantage eller Nymindegab. Deltagelse i cykelturen er gratis.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning.  

Læs mere.

Familie Paa Cykelsti I Klitter

Varde Å dag

På søndag d 20-08-2017 løber den populære Varde Å dag af staben, fra KL 10.00 – til 16.00. Det er en skøn dag for hele familien. Der er forskellige begivenheder i Hodde, Varde, Janderup og Ho Bugt.

Her kan man for eksempel surfe i Varde Å (stand up padlen) eller opleve de forskellige dyr i vandet.

Læs mere om den sjove dag i naturen.

Fiskere_aften

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i programmet for 2017.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2

Event Guide 2017

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

Esbjerg torvet.png

Vadehavsevents

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag i en sejltur i Vadehavet med Fiskeri og Søfarts Museet fra havnen i Esbjerg, hvor turen starter. Man kan tage med på sælsafari – en god oplevelse for hele familien.

Læs mere her.

 

Vadehav

Esbjerg Festuge

Fra den 11 – 19/8 2017 er der igen Esbjerg Festuge. En uge fyldt med spændende kulturelle oplevelser. Her kan du komme til koncert med Jakob Dinesen, Krebs-Falch og mange flere. Ønsker man et overblik over alle aktiviteterne i Esbjerg Festuge, kan man følge med på Esbjerg Fest uges Facebookside. Derudover findes der en Festuge avis med alle informationer omkring Festugen. Læs avisen her som PDF.

Music4free1