Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

 

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 17.00, er der mulighed for at deltage i den populærere cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjergplantage eller Nymindegab. Alle er velkommen og deltagelse i cykelturen er gratis.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning.  

Læs mere.

Familie Paa Cykelsti I Klitter

Varde Nissefestival

Lørdag d. 24/11 er der igen Varde Nissefestival. Find her en oversigt over programmet.

Og selfvølgelig bliver julemanden væket d. 24/11 kl 11.00. Kom og være med til at vægge julemanden på det gamle rådhus.

Læs here mere.

Udover det kan I i år støt de små kræmmere og få styr årets kalender - og julegave på børne loppemarked i Kræmmerpassagen i Varde midtby. Se mere her.

Vækning af julemand

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

 

Esbjerg torvet.png

Event Guide 2018

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i vinterprogrammet.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2