Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet af året, er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

Sauna på stranden ved Henne Strand

Saunahytte ved Henne Strand

Købmand Hansens Feriehusudlejning har startet et samarbejde med Saunahytten, og derved sikret, at den kommer til Henne Strand flere gange her i efteråret. 

Prøv en runde i den fantastiske sauna på hjul med udsigt over havet og stranden, spring ud i vesterhavet og bliv igen opvarmet i saunaen. 

En fantastisk oplevelse for krop og sjæl. 

Tilmelding skal ske på www.saunahytten.dk. Er du gæst/ejer hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, kan du få saunaturen til halv pris. Kontakt kontoret og hør mere om det.

Her kan du se hvornår saunahytten er på besøg:

Mennesker I Sauna

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 15-17.00, er der mulighed for at deltage i den guidede cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjerg Plantage eller Nymindegab. Alle er velkommen og deltagelse i cykelturen er gratis.

Turen afsluttes på Købmand Hansens Bageri og Cafe, for de der har lyst. Her kan kaffe/te og brød købes for 25 kr.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning

Læs mere her:

 

 

Cykel Familietur

Aktiviteter i WOW-Park i uge42/Halloween

Holder du ferie ved Henne Strand og omegn i uge 42, så kan du tage til WOW-Park og deltage i nogle af de spændende aktiviteter, der er oplevelser for hele familien.

WOW Park Halloween

Det kribler og krabler i skovbunden, når mørket falder på og efterårsvejret rusker. Kravl som edderkopper eller flyv som flagermus, der er tændt op i bålene og edderkopperne er sluppet fri til krible-krable-jagt.

Se hele programmet her

WOW Park

Uge 7 i Varde

Holder du efterårsferie i Henne Strand med børn, så har Varde kommune lavet et program med hygge og sjov for børn.

Program

Minibyen Varde

Guidede ture med Merete Vigen Uge 42

Vil du opleve området og naturen på en helt særlig måde? Så er det måske en god idé at tage på tur med Merete Vigen.

Du kan komme ud til Filsø - opleve Havørnen og odderens rige og deltage i en spændende tur om og i Kærgård Kllitplantage.

Se alle spændende ture i uge 42 her

 

Filsø

Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by og helt klart et besøg værd for hele familien. Med de mange kulturelle begivenheder der finder sted, er der bestemt noget for alle. VisitEsbjerg opdaterer jævnligt deres program med aktiviteter for hele familien.

Se mere her: Program

Esbjerg torvet.png

Ribe

Besøg Ribe som er Danmarks ældste by, med de brostensbelagte stræder og de velbevarede huse. Danmark er kendt for sine vikinger, og fra Ribe drog de i træskibe ud i Europa for at handle - og sprede rædsel. Den dramatiske fortid er synlig flere steder i byen. I vore dage ånder alt fred og hygge - i gågaden, kunstmuseet, klosteret og de gamle spisesteder. Ribe er helt klart et besøg værd for hele familien.

Læs mere her: Uge 40- Uge 41- Uge 42- Uge 43

Ribe

Vadehavsevents eller Mandøpigen

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari  - En god oplevelse for hele familien.

Læs mere her: Program
 

 

Vadehav