Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

 

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 19.00, er der mulighed for at deltage i den populærere cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjergplantage eller Nymindegab. Alle er velkommen og deltagelse i cykelturen er gratis.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning.  

Læs mere.

Familie Paa Cykelsti I Klitter

Naturtur med Merete Vigen

Når du er gæst ved Købmand Hansens Feriehusudlejning bor du midt i den fantastiske vestjyske natur og har mulighed for at komme med på en gratis guidet tur for vores feriehusgæster. Guiden er kultur- og naturformidler Merete Vigen, som har indgående kendskab til Filsø projektet og de store områder med klitplantager og hede - det område der i dag er udpeget til Naturpark Vesterhavet. Turen er ca.4km i varieret terræn og forgår på engelsk.
Mødested: Nørreenge Rasteplads ved Kærgård Klitplantage/Petersholm tårn - http://map.krak.dk/m/nWeAM  - ingen tilmelding nødvendig! Næste gang d.6/8 og 13/8 fra kl.10-12

Læs mere på facebook

Filsø

Late night i Henne Strand

Til og med den 8/8 afholdes igen i år Late Night i Henne Strand, om onsdagen.

Her summer byen af liv og der er mulighed for at gøre en god handel i butikkerne helt frem til kl. 21.00.

Ligeledes er der live-musik på torvet og kan beundre fantastiske veteranbiler.

Kig forbi til nogle hyggelige aftener.

Late Night

Vadehavsevents

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari – en god oplevelse for hele familien.

Se den aktuelle program her. (pdf)

 

Vadehav

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

 

Esbjerg torvet.png

Event Guide 2018

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i vinterprogrammet.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2