Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 16.00, er der mulighed for at deltage i den populærere cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjergplantage eller Nymindegab. Deltagelse i cykelturen er gratis.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning.  

Læs mere.

Familie Paa Cykelsti I Klitter

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i programmet for 2017.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2

Aktiviteter i efterårsferien

Snart står efterårsferien for døren. Hvad kan man så give sig til i Henne Strand og omegn? En ting er sikkert, at selv på denne farverige årstid, er der ingen der skal kede sig.

Læs mere om aktuelle aktiviteter, arrangementer og lign. her.

Kids Play In The Autumn Leaves 1385705 1

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

Esbjerg torvet.png

Oister Trophy week

Der finder i hele østerssæsonen - september til april - et væld af spændende events sted i Sydvestjylland. Læs mere om østers, komme med på en hurtig østerssafari og gå på opdagelse i vores opskrift/info folder.

Læs mere her!

Oesters

Halloween i LEGOLAND®

Verdens hyggeligste land bliver skræmmende uhyggeligt. Vær med til Halloween i LEGOLAND® Billund og se hvordan parken er pyntet med græsker, spindelvæver og monstre. I efterårsferien (uge 42) er der åbent helt til kl. 21 (forlystelser lukker kl. 20.00).

Læs her mere (PDF)!

Legoland

Event Guide 2017

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival