Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet at sommeren er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

 

 

Svampeugen

I uge 37 - fra den 10. - 16. september - kan du opleve Danmarks første officielle Svampeuge. Et samarbejde mellem Købmand Hansen Feriehusudlejning i Henne, De hyggelige Dänen i Vejers og Feriekompagniet i Blåvand har resulteret i en hel uge med fokus på svampe. Kom derfor med på gratis svampejagt med naturvejledere. Eller book bord hos én af de mange restauranter, der har arbejdet på at perfektionere menuer med svampe i centrum.

Læs mere her.

Svampekurv

Cykeltur med Købmand Hansen

Hver torsdag i sæsonen fra kl 19.00, er der mulighed for at deltage i den populærere cykeltur med Købmand Hansen. Ruten varierer alt efter vind og vejr. Ofte går turen til Filsø, Blåbjergplantage eller Nymindegab. Alle er velkommen og deltagelse i cykelturen er gratis.

Mødested: Købmand Hansen Ferieudlejning.  

Læs mere.

Familie Paa Cykelsti I Klitter

Aktiviteter i Esbjerg

Lige meget om man er til shopping, koncerter eller teater – så er alle muligheder til stede i Esbjerg. Med de mange kulturelle begivenheder der her finder sted, er der bestemt noget for alle. Visit Esbjerg laver hver måned en oversigt (se PDF her), med alle begivenheder, der foregår i den aktuelle måned. Måske er Esbjerg jeres nye udflugtssted.

 

Esbjerg torvet.png

Event Guide 2018

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Her finder i vinterprogrammet.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2