Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet af sommeren, er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

Jule Banko

Torsdag d.5/12 kl.18 ved Henne Strand Bolcher.

Kom til en aften med masser af julehygge. Der vil være en MASSE gevinster på spil. Du får denne aften 10% på dit køb ved Henne Strand Bolcher og 25% på dit køb ved Curves.

Pris: 100,- pr. mand - i prisen er der banko plader, en sandwich, 0,5 l sodavand, æbleskiver og kaffe

Billetterne kan købes hos Henne Strand Bolcher eller hos Curves!

Henne Strand Bolcher

December i Varde

Torvet bliver fyldt med boder med mad, kreative værksteder, sjove aktiviteter, underholdning og god musik.

Programmet kommer her: 

Julehjerte

Julekoncerter i Varde

Julen nærmer sig med glade skridt - det betyder hygge i lange baner – er du til julekoncerter, så er det et kig værd på programmet fra Varde By.

Se programmerne her

Juletræ

Jul i Ribe

Velkommen til Peters Jul I Ribe. Her kan du gå ind på hver advent weekend og få et overblik over alle de begivenheder og aktiviteter, som finder sted. Det er helt klart et besøg værd.

Her finder du oversigt over de 4 advent weekender - klik ind på de enkle for at se hvad der sker i hver advent weekenden.

Schneemann

Jul i Ringkøbing

Traditionen tro kommer julemanden til Ringkøbing og tænder det store juletræ på Torvet. Julemanden ankommer til Havnen med skib og bliver fulgt af Ringkøbing Garden op gennem Vester Strandgade til Torvet.
Her er der musikalsk underholdning med Musikskolens børnekor inden Julemanden tænder det store juletræ. Baking Sins by Lea bager en Julelagkage i 5 "etager". Når lysene tændes på Juletræet, vil Lea give gratis smagsprøver af kagen på Torvet. Der er selvfølgelig en lille overraskelse fra Julemanden til alle børn

Se programmet her

julekugle

Jul i Esbjerg

Jul i Esbjerg Esbjerg City kommer igen i år til at sprudle af aktiviteter i julemåneden.

På byens Torv finder man Julehyttebyen med julepynt, tombola, bolsjer og ikke mindst muligheden for at hygge med et glas gløgg og æbleskiver. Varm dig på en dejlig kakao, slip fantasien løs med den smukke julepynt. Følg duften af brændte mandler og hjemmelavede pandekager og gå på opdagelse i de hyggelige juleboder på Torvet.

Se åbningstider her

Juleæbler

Esbjerg Skøjtebane

Byens skøjtebane åbner den 22. november, hvis vejret tillader det. Hele familiens hyggelige juleshoppingtur kan nemt forenes med en skøjteoplevelse. Tag børnene, vennerne eller kæresten med og glid hen over isen enten en frostklar eftermiddag eller en aften i skæret af de oplyste træer og byens juleudsmykning. Som altid er det gratis at benytte banen.

Åbningstider for skøjtebanen i december/Julen:

Mandag til fredag

12.00 – 20.00

Lørdag og søndag

10.00 – 18.00

24. + 31. december

10.00 – 14.00

24. + 26. december

10.00 – 18.00

27. – 30. december

10.00 – 20.00

1. januar 2020

12.00 – 16.00

skøjtepige

Vadehavsevents

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari – en god oplevelse for hele familien.

Se den aktuelle program her (pdf)

 

Vadehav

Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by og helt klart et besøg værd for hele familien. Med de mange kulturelle begivenheder der finder sted, er der bestemt noget for alle. VisitEsbjerg opdaterer jævnligt deres program med aktiviteter for hele familien. Her kan du se alle de aktiviteter i december måned (pdf).

Esbjerg torvet.png

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2

Event Guide 2019

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival