Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet af sommeren, er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

Vinterferie i Esbjerg

Besøg Esbjerg - Danmarks yngste by, foruden at være base for olien og gassen i Nordsøen har byen verdens største vindmøllehavn. Fra havnen går du ad den nye adgangsvej, Landgangen til bymidten med dens væld af shopping muligheder, et rigt cafeliv og spisesteder for enhver smag. Her sker en masse for alle, se programmer her

 

 

Esbjerg

Vinterferie i Ribe

Besøg Ribe som er Danmarks ældste by, med de brostensbelagte stræder og de velbevarede huse. Danmark er kendt for sine vikinger, og fra Ribe drog de i træskibe ud i Europa for at handle - og sprede rædsel. Den dramatiske fortid er synlig flere steder i byen. I vore dage ånder alt fred og hygge - i gågaden, kunstmuseet, klosteret og de gamle spisesteder. Ribe er helt klart et besøg værd for hele familien.

Hvad sker i Ribe i Vinterferien

Ribe

Esbjerg Skøjtebane

Hele familiens hyggelige shoppingtur kan nemt forenes med en skøjteoplevelse. Tag børnene, vennerne eller kæresten med og glid hen over isen enten en frostklar eftermiddag eller en aften i skæret af de oplyste træer. Som altid er det gratis at benytte banen.

Åbningstider for skøjtebanen i januar og februar:

Mandag til fredag i januar Kl. 13.00 – 19.00
Mandag til fredag i februar (dog ikke i uge 7) Kl. 13.00 – 18.00
Mandag til fredag i uge 7 Kl. 10.00 – 20.00
Lørdage, søndage og helligdage Kl. 10.00 – 18.00

skøjtepige

Vadehavsevents

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari – en god oplevelse for hele familien.

Se den aktuelle program her (pdf)

 

Vadehav

Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by og helt klart et besøg værd for hele familien. Med de mange kulturelle begivenheder der finder sted, er der bestemt noget for alle. VisitEsbjerg opdaterer jævnligt deres program med aktiviteter for hele familien. Her kan du se alle de aktiviteter i december måned (pdf).

Aktiviteter i januar.

Esbjerg torvet.png

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2

Vinterferie i Varde

Holder du ferie i Henne Strand i uge 7 med børn, så har Varde kommune lavet et program med hygge og sjov for børn.

Program kommer

Varde Miniby