Aktuelle Aktiviteter

Vælger I at holde ferie i Henne Strand og omegn i løbet af sommeren, er der mange aktiviteter for både børn og voksne

Aktiviteter bliver løbende lagt på siden....

Klitrock i Henne Strand

Gratis koncert for hele familien

Fredag d.31.maj fra kl. 12- 24 arrangerer Henne Strand musikforening et brag af en fest.

Kom og oplev den gode stemning og den hyggelige handelsgade.

Se hele programmet

 

Klitrock1920x780

Vadehavsevents

Oplev den smukke National Park Vadehavet. Her finder du dagligt en masse begivenheder, der vil tage dig ud i den smukke natur. Deltag f.eks. i natursafari eller en sælsafari – en god oplevelse for hele familien.

Se den aktuelle program her. (pdf)

 

Vadehav

Aktiviteter i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by og helt klart et besøg værd for hele familien. Med de mange kulturelle begivenheder der finder sted, er der bestemt noget for alle. VisitEsbjerg opdaterer jævnligt deres program med aktiviteter for hele familien. Her kan du se alle de aktiviteter i den aktuelle måned (pdf). Se alle events i foråret (PDF) her.

 

Esbjerg torvet.png

Ringkøbing-Skjern Museum

Om man er til fyrtårn, Bunkerstur, eller Vikingehavn, så er der en masse at opleve. Gå på opdagelse i den levende historie på Ringkøbing -Skjern Museum rundt om Ringkøbing Fjord.

Alle feriehusgæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, har via fordelsprogrammet mulighed for, at købe et uges kort til Ringkøbing – Skjern Museum med rabat. Læs mere her.  

bork vikingehavn 2

Event Guide 2019

I og omkring Henne strand er der altid mulighed for spænende oplevelser. Fra det skønne Vikingmarked, til fiskeauktion i Esbjerg og Hvide Sande, samt den unikke strikkefestival på Fanø. Aktiviteter, som alle foregår langs den Danske Vestkyst.

Her finder i programmet (PDF) over alle begivenheder og markeder i området.

Bork Festival

Speedway i Outrup

Den 31. maj kl. 19.15 er der Speedway i Outrup. Tag familien under armen og oplev en spænende Speedway aften. Og det bedste er: Hvis I viser nøglen til feriehuset eller lejebeviset på jeres booking hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får I gratis adgang (kan også vises på telefonen).

Oversigt over årets speedway matcher

Speedway Outrup