Forside / Sommerhuse

At booke et aktivitetshus på den jyske vestkyst betyder at kombinere ferie med masser af sjov og en bred vifte af muligheder for spændende fritidsaktiviteter. Hvis du booker et aktivitetssommerhus i Henne Strand, så kan du glæde dig til alt, der gør små og voksne børn glade. I et aktivitetshus kan du ofte få alt fra poolbord til bordtennis, bordfodbold, dart til spillekonsollen, for ikke at tale om din egen indendørs pool samt andre spa-faciliteter, der nogle gange kan findes i vores aktive sommerhuse i Danmarks Henne.

Et aktivitetshus - timevis af sjov for store og små
Spiller vejret ikke med eller vil I bare tilbringe mange glade timer sammen uden at blive forstyrret af andre? Så find dig et dejligt aktivitetshus, hvor du virkelig kan slappe af uden at planlægge dagen i forvejen. Hav det sjovt!
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

I sommerhus med aktivitetsrum får i en unik oplevelse

Ferietid er tiden til afslapning, men også til spændende oplevelser. Hvor fantastisk ville det være, hvis du ikke engang behøvede at forlade din bolig for spil, sjov og eventyr? Det er lige præcis den luksus du får med et sommerhus med aktivitetsrum i Henne Strand. Aktivitetsrummet er placeret i midten af ​​huset, så du nemt kan nå det fra hvor som helst og mødes med familien eller dine kæreste venner til et sjovt samvær til enhver tid. Udstyret giver de bedste forudsætninger for den ene eller anden legende turnering i alle slags discipliner, sådan bliver et konventionelt sommerhus et aktivitetshus.

Sommerhus med poolbord, til de lange aftener
Glæd dig til feriehuset med poolbord. Det er perfekt til at spille spændende spil, især om aftenen. I selskab med gode venner og akkompagneret af et par lækre drinks er der intet, der står i vejen for en alsidig fornøjelig aften.

Sommerhus med bordtennisbord
Et bordtennisbord lover altid masser sjov. Uanset om du spiller en-til-en mod din søn eller datter eller spiller en "tunering" med hele storfamilien, er der under alle omstændigheder garanteret godt humør. I et aktivt sommerhus i Danmark kan du også få billard og bordtennis i én pakke, så den nødvendige variation er sikret for.

Sommerhus med bordfodbold og billard
Det er i øvrigt, muligt at finde et sommerhus i Danmark med bordtennis og bordfodbold (fodbold) eller et sommerhus med bordfodbold og billard. Se blot efter flere beskrivelserne i den enkelte husbeskrivelse. Der kan du altid se, hvilket udstyr der er i sommerhuset.

Luksuriøst sommerhus: aktivitetshus med pool og spafaciliteter

Kunne du tænke dig en ferie med endnu mere luksusflair? Hvad med et sommerhus med egen pool og andre spafaciliteter, der vil forsøde hver regnvejrsdag. Især i større sommerhuse og med den nødvendige ledige plads kan disse wellness-lækkerier nogle gange findes i huset. En pool er i øvrigt også en fantastisk ting, især på ferie med familien – for svømmehallen vil med garanti blomstre ud til dine smås yndlingslegeplads inden for ganske kort tid. Lej sommerhus med indendørs pool ⇒

Leder du efter udstyrsdetaljer?

Er du interesseret i præcise detaljer vedrørende udstyret i din bolig og frem for alt, hvad du kan se frem til i det eventuelle aktivitetsrum? Så tag blot et kig på den respektive husbeskrivelse, og du vil se, hvad der venter dig. Eller omvendt: hvis du allerede ved, at du ønsker et aktivitetshus som bolig, så vælg blot hustypen "aktivitetshus" i søgemulighederne. Så vil du kun se huse i denne kategori, og du kan vælge din favoritejendom blandt disse.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: