Sommerhuse med aktivitetsrum

Lej et lækkert aktivitetshus

Leder du efter et sommerhus, hvor du ikke behøver at være bange for, at nogen kommer til at kede sig, eller at regnen siler ned en dag eller to? Så har vi svaret på dine drømme: et aktivitetshus!

Et aktivitetshus er definitionen på et sommerhus, hvor du virkelig skal gøre dig umage for at komme til at kede dig. Du kan falde over aktiviteter som pool, billard, bordtennis, bibliotek, sauna, spa, brændeovn, swimmingpool, stort TV, udendørs badminton, legeplads og dart. Gå på opdagelse i vores aktivitetshuse og find det hus, der byder på lige præcis de aktiviteter, du drømmer om.

20 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Aktiviteter i blæst og regn

spilleaften
Sommer Vinter
Michaelbuck1aarsvinder

En ferie ved Henne Strand og omegn er en ferie i smukke omgivelser, og de skal selvfølgelig nydes. Hvor det danske vejr kan være fuldstændigt betagende nogle dage, kan det andre dage byde på regn og kulde. De våde dage lægger op til en noget indpakket vandretur, men ellers ikke de store udfoldelser uden for sommerhusets fire vægge.

Derudover lægger sådanne dage op til hygge inden for, og når det ikke længere er sjovt at spille kort eller slå bedstefar hjem i Ludo, så er et sommerhus med aktivitetsrum stedet, hvor lille Viggo ikke kommer løbende hvert femte minut med kommentaren ’moaar, jeg keeeder mig!’.

Det er muligt at sætte hele konkurrencer op og afholde turneringer i dart, bordtennis eller pool, og hvis huset har en indendørs swimmingpool, kan I finde jeres indre vandhunde frem og få den koldeste vinterdag til at minde om en chartertur til Kreta.

Hvis I vælger et aktivitetshus med sauna, kan I også tage en frisk løbetur ud i regnen eller sneen og derefter lade jer varme godt og grundigt op i saunaen.

Aktivitetshus: huset for flere generationer

Parpaastranden Kopi
Fodboldpool
Pool

Et sommerhus med aktivitetsrum er det oplagte sommerhus, hvis I har flere forskellige aldre præsenteret. Der er spilkonsoller og legepladser til børnene, mens både ung som gammel sikkert vil finde det underholdende med et slag pool eller billard eller en dukkert i swimmingpoolen.