✓ Dejlige sandstrande
✓ Masser af plads
✓ Nyd Vesterhavet

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Inspiration til aktiviteter på strandferien

På den jyske vestkyst finder du altid en strand, der passer til dig, hvad enten du leder efter en børnevenlig strand med lavt vand og ingen bølger, eller en strand med muligheder for windsurfing.

Vestkysten er også et ferieparadis for de yngste gæster. Den brede og hvide sandstrand er uden tvivl den mest populære og største legeplads. Der er rig mulighed for at plaske rundt i bølgerne eller bygge sandslotte uden at blive forstyrret af naboerne. Her er plads nok til alle.

På stranden er det ofte drageflyverne, der fra tid til anden vækker opmærksomheden. Drageflyvning er så populært her, at der hvert år afholdes en stor europæisk dragefestival på Fanø.

Find et sommerhus tæt på havet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Badepunkt strande

Badepunkt-flaget vajer mange steder i Danmark. Dette flag gives til rene strande med god vandkvalitet. En strand med Badepunkt-flag er ren, har gode toiletforhold og rent badevand. Dette kontrolleres igen og igen.

Læs mere om strandvejret her: DMI

De fire solråd for at undgå solskoldning

For at undgå at blive forbrændt har Kræftens Bekæmper samlet nogle råd, man skal følge, når man er ude i solen:

  • Undgå middagssolen
  • Bliv i skyggen
  • Tag let tøj på
  • Brug solcreme

Se de daglige UV-tal på DMI (hvis du klikker på den enkelte dag – op til 6 er moderat, over er høj UV) og se, hvor meget solcreme du skal bruge for at undgå solskoldning.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: