✓ Masser af frisk luft
✓ Farverige drager
✓ Sjov for hele familien

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Er det drageflyvning, der drager?

Drageflyvning på stranden er næsten blevet en nationalsport. Mange starter denne spændende hobby, fordi det ser smukt ud at flyve de mange farverige og fantasifulde drager på himlen. Det er en spændende attraktion for både optrædende og tilskuere. Hvis du ikke selv vil bygge en drage, så er der nok at vælge imellem i udvalget af drager i Købmand Hansens supermarked. Men tænk venligst på dem omkring dig, når du flyver med din drage.

Find sommerhuset
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ideelt sted til drageflyvning ved Vesterhavet

I området ved Henne Strand er der brede sandstrande, som er perfekte til drageflyvning. Følg venligst skiltningen, som viser hvor det er tilladt at sætte drage op ved stranden. Der er god plads, hvilket er vigtigt for at ingen kommer til skade, hvis en drage skulle falde hurtigt mod jorden. Vind er også vigtigt! Ved Vesterhavet er der typisk den vind, der skal til for at flyve med drage. Er der meget lidt vind kan du højst sandsynligt få succes med en letvægtsdrage, da sådan én kræver meget lidt vind. Hvis vinden er god, kan du pakke din store, styrbare drage og få kamp til stregen, når den skal navigeres igennem vinden. En dejlig og hård udfordring for nogen, mens det er en leg for andre.

Hyg dig i feriehuset med at lave din egen drage

Hvis du hellere vil give din drage et personligt twist kan du give dig i kast med at lave din egen drage. Det er en skøn aktivitet, som kan laves udendørs eller indendørs alt efter vejr og temperatur. På den måde kan du selv vælge materiale, farve, størrelse og meget mere. Du kan give din drage et ansigt og gøre halen lige så lang, som du synes. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal lave din egen drage på din ferie ved Henne Strand.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: