Forside / Sommerhuse

Et sommerhus med plads til op til 8 personer

Vi har mange sommerhuse, der passer til 8 personer. Det betyder, at der er god plads til enten en stor familie, vennepar eller to mindre familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Du kan leje et traditionelt, ekstremt hyggeligt sommerhus, der helt sikkert vil bringe varme barndomsminder tilbage fra familieferier. Alternativt kan du vælge et aktivitetshus, der er fuldt udstyret til dages underholdning og fritidshussjov for alle. Hvis du vil have swømmebassin så se vores pool sommerhus i Jylland

Feriehuse med plads til 8 personer
Book din næste ferie i et skønt, stort sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.
Ferie i Henne Strand

Henne Strand og omegn er indbegrebet af ferieånd, hvad enten det er sommerferie, juleferie eller måske påskeferie. Henne Strand inviterer til skønne gåture i skoven og langs Vesterhavet på alle tider af året, hygge i og omkring vandet om sommeren og svampeture om efteråret. Både sommer og vinter er skønne tider på året at slappe af ved Vesterhavet og området er en oplagt destination uanset om I er 4, 6 eller 8 personer, der rejser sammen.

Her finder du aktiviteter for børn og voksne, brede og smukke sandstrande, der fortryller og fortæller historier året rundt, smukke landskaber, et væld af vandsportsaktiviteter og selvfølgelig noget for den ivrige cyklist, fisker eller rideentusiast.

Ferie med pool

Når man planlægger ferie, skal hele familien være med, og badegarantien er ofte noget af det vigtigste for de mindste. Man kan altid håbe på strandvejr, men selvom kalenderen melder sommer ud, er det ikke nødvendigvis en garanti for godt vejr og ture til stranden med liggestolen og badedyret. Flere og flere holder ferie i sommerhuse ved vandet efterår, vinter og forår, og man skal være tæt på en viking for at have modet til at springe ud i de kolde bølger. Så det er en god idé at tænke over alle mulighederne for en badeferie og det kan være i et af vores huse med privat pool. De fleste sommerhuse med pool sover 8 eller flere personer og der er garanti for at den oppustelige pink flamingo kan bruges og du kan få den daglige motion i poolen. Med en ferie i et poolhus behøver du ikke bekymre dig om, at børnene keder sig eller fryser udenfor. De kan svømme hele dagen, før de falder i søvn i deres bløde senge, når hyggetiden nærmer sig.

Ferie ved Vesterhavet

Sol, slud, regn eller blæst, Vesterhavet er og bliver noget af det bedste dansk natur har at byde på. Vesterhavet har et helt særligt udtryk, skabt af den store kontrast mellem ro og stilhed nogle dage og uhæmmet vildskab andre dage. Uanset vejret er Vesterhavet et besøg værd, og stranden kan bruges året rundt til at bygge sandslotte, flyve med drager, lede efter rav eller ride på hesteryg. Vi har en lang række sommerhuse med havudsigt, så I kan falde i søvn og vågne op til udsigten til den blå vidde og lyden af ​​det vidunderlige Vesterhav.

Aktiviteter for store grupper

Når der er otte personer, der bor i et sommerhus, er det en god idé at få lidt frisk luft og nyde rummet og rummet udenfor. Henne Strand er et glimrende rejsemål her, med gode naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. For dig betyder det, at I kan nyde rigtig kvalitetstid sammen og så komme tilbage til sommerhuset med trætte, glade børn. Stranden er et alsidigt sted at opholde sig, når der er mange mennesker og en omgang vikingeskak/kubb kan runde en farverig dag med familie eller venner af. Du kan også besøge den naturlige oase Filsø, hvor du kan observere de forskellige fuglearter, der kalder havet og søerne deres hjem, og komme særligt tæt på dem på en gåtur på broen over søen.

Blåvand Zoo, Tirpitz eller LEGOLAND?

Er du på ferie med en større gruppe, handler det selvfølgelig også om at tage på udflugter, hvor der er noget for enhver smag. Blåvand Zoo er bestemt en af ​​dem, da den store dyrepark har alt fra husdyr i børnezoo til hvide løver, som du kun kan se her i Danmark. Du er velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den på de mange bænke, der er spredt rundt i parken, eller du kan købe drikkevarer og mad fra parkens cafeteria – du kan også spise din medbragte mad her. Derudover kan du også medbringe din hund, hvis du har en med på ferie, så hele familien kan tilbringe en begivenhedsrig dag i zoologisk have.

Hvis vejret ikke er så godt, kan vi anbefale en tur til fantastiske Tirpitz, hvor 4 forskellige spændende tilberedte emner udstilles. Har du altid ønsket at blive klogere på rav eller om den danske vestkysts historiske udvikling - præsenteret i en livlig atmosfære. Vi vil ikke fortælle dig nogen hemmelighed, at med et besøg i LEGOLAND, kan du sjældent gå galt og begivenhedsrige timer er garanteret for store og små.

Mad til børn og voksne

Henne Strand byder på gode muligheder for at koble af efter en lang dag i naturen eller ved en af ​​områdets mange attraktioner. Der er al slags gastronomi, der kan gøre selv de mest krævende spise glade. Gourmet, à la carte eller pizzeria - du bestemmer selv, hvilket humør du er i, og hvad du vil spise.

Foretrækker du at lave mad til hele gruppen hjemme i sommerhuset, tilbyder vores sommerhuse masser af plads og alt det udstyr, du skal bruge til at lave mad. Der er også forskellige butikker i Henne Strand, Nymindegab og Nr.Nebel, hvor du kan få alle ingredienserne til et lækkert aftensmåltid i sommerhuset. Så skal du bare finde ud af, hvem der rydder op.

Alt efter vejret kan du nyde en is eller endda en varm kop kakao eller kaffe i en af ​​byens caféer, som byder velkommen hele året rundt.

Få overblik over alle restauranter i området!

Last minute tilbud

At tage på ferie med en gruppe på otte kan være en dyr fornøjelse. Så det kan være en god idé at holde øje med vores last minute tilbud i den periode, du gerne vil på ferie og spare stort op. Her finder du ikke altid tilbud til 8 personer, men ofte. Derfor bør du holde øje med tilbuddene, så du kan booke din drømmebolig til en drømmepris.

Se vores last minute tilbud til 8 personer her.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: