Forside / Sommerhuse

Mange drømmer om at holde ferie i et rigtigt luksus sommerhus – men hvad betyder egentlig udlejning af luksus sommerhus? Vores opfattelse af luksus, og derfor vores forventninger, er meget forskellige. For nogle er en jacuzzi og en smuk udsigt det ultimative luksus ferie. For andre omfatter ægte luksus alt fra et pool sommerhus i Vestjylland med privat swimmingpool til en sauna eller udendørsspa. Derfor har vi sammensat en liste til dig over alle de feriehuse, der byder på komfort ud over normen og du kan selv finde ud af, hvilken slags luksus du gerne vil nyde.

Forkæl dig selv med et luksussommerhus i Danmark
Book din næste ferie i et sommerhus ved Vesterhavet og hav det rigtig godt.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ren afslapning

En ferie i et af vores luksussommerhuse er en ferie med ekstra komfort og derfor ren afslapning. Der er plads nok til hele familien, uanset hvor mange I vil rejse med, for der er luksussommerhuse i alle størrelser. Der venter dig et varieret tilbud, så du med sikkerhed finder det, der passer bedst til dine behov - det være sig til en ferie som par eller med mange mennesker - til ferie med bedsteforældre, dine bedste venner eller alle sammen.

Komfortabelt og moderne

En ferie i et dansk luksussommerhus er synonymt med afslapning, for alt i huset er af høj standard og beriget med ekstra komfort. Forkæl dig for eksempel med et sommerhus med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og andre nyttige ting, eller forkæl dig selv med en spillekonsol, pool eller sauna.

Klar case: Sommerhuset danner den ydre ramme for vores afslappende samvær og er - udover vores egen holdning til ferie og de planer, vi smider - en forudsætning for en reel følelse af velvære og dermed for en vellykket ferie. I hvert fald bidrager ny indretning og en overskuelig struktur i sommerhuset til en grundlæggende følelse af ro, harmoni og nydelse. Mange faktorer spiller en rolle her:

  • Ser huset indbydende ud?
  • Har rummets indretning og indretning en afslappende effekt på øjet og sindet?
  • Er huset rent og giver indretningen en luftig fornemmelse?
  • Er der plads nok til at lege og til individuelle behov?
  • Byder huset også på den særlige luksus og frihed, som alle drømmer om på ferien?

Vægge, vinduer, inventar, lysindfald osv. - alt bidrager til dette indtryk.

Vores feriehuse med deres moderne flair og masser af komfort opfylder disse krav perfekt. hvilket vores besøgende sætter stor pris på, da de formidler hygge og en helt særlig stemning, hvor man hurtigt føler sig hjemme og derfor i gode hænder. Møbleringen af ​​disse huse er ofte designet med megen kærlighed, omsorg og kreativitet og er vokset naturligt gennem årene og fremstår derfor varm og indbydende.

Gratis Wifi

Ferier med sand, strand og vand, frisk luft, klitter og bølger - for de fleste er dette normalt ikke foreneligt med at surfe på internettet. Vi tilbyder dig stadig en online forbindelse. For eksempel kan du hurtigt tjekke din e-mail-indbakke og derefter vende tilbage til din ferie, velvidende at alt er i orden. Og er det ikke også rart at have visheden om, at man hurtigt kan få adgang til al information i verden, når man har brug for det? Vil du bruge en ruteplanlægger til at se vejen til en destination? Tjek den lokale begivenhedskalender for at se, hvad der sker? Eller finde ud af, hvordan badevejret bliver i morgen? Tjek den lokale fiskehandlers telefonnummer? Og hvordan var opskriften på den lækre sommersalat?

Selvom du faktisk er her for at svømme, dykke og surfe i de blå bølger, er der ingen skade i at surfe lidt på internettet for at følge med i, hvad der sker rundt omkring i verden, mens du nyder din Nyd-ferie. En trådløs internetforbindelse er en guldgrube, der sparer dig for kostbar fritid i sommerhuset. Og uden kabelrod.

Og hvis badevandstermometeret nogensinde skulle nå sit laveste punkt, og dine børns mulighed for at udvikle sig udendørs dermed begrænses, så kan internetadgang være noget af en livline og garantere spænding, sjov, leg og harmoni - selv på en regnvejrsdag. Forbindelsen er valgfri og gratis – du behøver kun at logge ind.

Luksussommerhuse i Vestjylland, Danmark

Hvor er det bedre at slukke end i et luksusferiehus på den danske vestkyst, omgivet af smuk natur? Det er ikke for ingenting, at den danske vesterhavskyst er et af landets mest populære ferieområder, og mange, der har været her, kommer igen og igen, nogle gange endda i generationer. Henne Strand, beliggende syd for Ringkøbing Fjord, byder på de bedste betingelser for din familieferie: naturoplevelser, aktiviteter i og på vandet, sport og leg, fælles "hygge" i sommerhuset - og sidst men ikke mindst et ideelt udgangspunkt. at udforske det omkringliggende område med alle dets kulturelle og familievenlige attraktioner at besøge.

Lej et luksussommerhus i Danmark lige ved stranden

Drømmer du om en ferie i Danmark, i et luksus sommerhus ved havet? Måske endda med en havudsigt, som du kan nyde lige fra dit soveværelsesvindue, når du vågner eller mens du slapper af på terrassen om aftenen? Dette behøver ikke forblive en drøm, da der såmænd findes mange luksussommerhuse i Danmark, og du vil helt sikkert opdage det ene eller det andet hus nær stranden, der passer til dine ønsker, mens du kigger igennem vores tilbud.

Når du holder ferie i et luksussommerhus meget tæt på havet, er det nemt at slippe hverdagens byrder og lade dem ligge for en stund. Helt bortset fra den sunde havluft, hvormed du kan lade batterierne op døgnet rundt, er den nære natur - til havet, uendelig brede sandstrande, sublime klitlandskaber etc. også den reneste velsignelse for sjælen. Sanserne, ofte overlæsset med indtryk i hverdagen, aflastes her og stimuleres på en helt anden måde. Duften af ​​salt og vilde roser i næsen, altid en forfriskende brise på huden, betagende lysspil på himlen - her kan du simpelthen trække vejret dybt.

Lej et luksussommerhus i Danmark med pool

Kunne du tænke dig at gøre din badesjov afhængig af vejret? Måske er Nordsøens kraftige bølger stadig lidt for meget for de små? Kan mor ikke lide sand i sin bikini? Og havde far ikke lyst til at lære sin søn at svømme i år?

Alle gode grunde til at forkæle dig selv med luksusen i et sommerhus med swimmingpool eller spabad. At plaske rundt i vandet betyder sjov og afslapning for både børn og voksne. Og hvad end din ferie ønsker, så er et luksus sommerhus med pool med garanti et hit! Du har valget mellem sommerhuse med swimmingpool, jacuzzi eller begge dele. Med sidstnævnte variant kan de små hygge sig i poolen, mens de voksne slapper af i det varme, boblende spabad. De voksne kan også unde sig selv en rigtig pause efter arbejde – når de små allerede er faldet lykkeligt udmattede i søvn og der er stille i huset – nyd privatlivets fred og lad batterierne op.

Lej billige luksussommerhuse i Danmark

Luksus behøver ikke at koste en formue. Hos os kan du nyde et luksus sommerhus selv på et stramt budget. Det bedste du kan gøre er at tage et kig på de mange særlige tilbud, som vi har i vente til dig. For eksempel er der altid mulighed for, at last-minute bookere kan booke et luksus sommerhus og dermed spare penge. Vi har også mange sæsontilbud, opsparingsferier, eksklusive tilbud og meget mere at byde på. Bare kig og se, om du kan finde det, du leder efter!

Lej private luksussommerhuse i Danmark

En ferie i et luksussommerhus med et meget personligt præg og en individuel stil - er det lige det, du leder efter? Så lad dig inspirere af vores udvalg af private sommerhuse, som der er masser at vælge imellem. Faktisk er de fleste sommerhuse i Danmark privatejede, hvilket vores besøgende sætter stor pris på, da de formidler en hygge og en helt speciel stemning, hvor man hurtigt føler sig hjemme og i gode hænder. Møbleringen af ​​disse huse er ofte designet med megen kærlighed, omsorg og kreativitet og er vokset naturligt gennem årene og fremstår derfor varm og indbydende.

Ferie med din hund i et luksussommerhus i Danmark

Kunne du tænke dig at have din firbenede ven med på ferie? Det har vi stor forståelse for - og det er også en god idé at tage på ferie med din hund på Vesterhavet. Nu har du endelig masser af tid og du er også midt i naturen, som indbyder til at gå lange ture og løbe rundt sammen. Vi har mange sommerhuse, hvor en hund, eller endda flere, er velkomne. Der er helt sikkert noget, der falder i din smag. Du kan finde nyttig information om ferie med hunde her.

Luksussommerhuse i Danmark til 2 personer

En romantisk weekend med din partner, en lille tur med din bedste veninde eller en hyggelig mor-datter ferie eller eller... Der er mange gode grunde til at holde ferie for to, og hvorfor ikke i ro og mag i et luksus sommerhus? Nyd aftenen i spaen, foran pejsen eller i lyset af den nedgående sol på stranden - der er absolut ingen grænser for din fantasi. Og i lavsæsonen, hvis I rejser som par, kan I endda få rabat på udvalgte sommerhuse – lyder det ikke fristende? Lej et sommerhus her med rabat til 2 personer.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: