Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Købmand Hansens Feriehusudlejning har i samarbejde med de lokale butikker og aktivitetsudbydere opnået forskellige rabatordninger til vores feriehusgæster. Rabatterne opnås ved at fremvise nøglen til feriehuset. OBS nogle billetter SKAL købes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Af rabatter kan bl.a. nævnes:

  • Rabat på indgangsbilletten til GIVSKUD ZOO
  • 15% rabat (på onlineprisen) på indgangsbilletten til LEGOLAND®
  • Gratis Golf på Henne og Outrup Golfbane
  • Rabatter på flere svømmehaller
  • 1 barn gratis i Blåvand Zoo

Se hele fordelsprogrammet for 2024

Spar op til 30 % rabat på entré til svømmehallen

Vil du plaske i vandet, svømme baner eller koble fra i det varme vand?

Med vores rabataftaler i Nr. Nebel, Varde, Oksbøl eller Esbjerg kan du spare op til 30% på entréen, hvis du køber adgangsbilletten hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Se adresser, kontaktoplysninger, rabatter og betingelser på fordelsprogrammet øverst på siden. 

Fitness i Nr. Nebel

Skal formen holdes ved lige under ferien, eller er din nye livsstil først lige begyndt? 

Som gæst ved Købmand Hansens Feriehusudlejning over 15 år, sparer du 33% på en dagsbillet hos Form & Fritid. De tilbyder en bred sammensætning af træningsmaskiner og udstyr fra TechnoGym, som matcher ethvert behov. 

Fitness 1 dag: Pris DKK 50,- ved fremvisning af nøgle til feriehuset.
(Normalpris DKK 75,-)

 

Klintingvej 21 · DK-6830 Nr. Nebel · Tel. +45 7528 8731 www.formogfritid.dk

 

Ugekort til Vestjysk Bank Sportium

En hel uges inde- og udendørs sportsaktiviteter for hele familien i Sportium Varde.

Vestjysk Bank SPORTIUM er et pulserende, nytænkende og aktivt mødested. Plaskeland for de mindste med rutsjebane, nye saunaer i omklædningsrummene, nyt wellnessområde, udendørs bassin og spa, saunaområde med 3 nye saunaer, bølgebassin, 25m bassin, 1- og 3 meter vippe og rutsjebane.
I Centret findes også Bowling • Café • Tennis • Badminton • Bordtennis • Fitness • Legehjørne for de mindste • Udendørs legeplads.

Ved forevisning af nøglen til feriehuset er det muligt at få FRI ADGANG for hele familien i en HEL UGE for kun DKK 395,- pr. feriehus. Billetterne skal købes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Ønskes der også bowling, er der et tillæg på 125 kr. pr. sommerhus.

Lerpøtvej 55 · DK-6800 Varde · Tel. +45 7521 2266 

www.sportium.dk

Test grænser af i WOW PARK i Billund og Skjern?

Har du lyst til at prøve grænser af i naturen - og under sikre forhold?

Giv den gas i de mange trætoplegehuse, rutsjebaner og hængebroer i trækronerne og leg i GIGA-netten med de store bolde. Klap geder eller find vej gennem skovlabyrinten. Hygge for hele familien og legebørn i alle aldre, men mulighed for at købe is og kaffe - eller måske lave picnic eller hygge jer ved bålstederne. 

Du kan opleve WOW PARK i både Billund og i Skjern:
Havremarken 15 · DK-7190 Billund · Tlf. 3332 2000 · www.wowpark.dk
Løvstrupvej 1 · DK-6900 Skjern · Tlf. 3332 2000 · www.wowpark.dk

GIVSKUD ZOO: Zoo, safari og dinosaurpark på én gang!

På lidt over en time kan I ankomme til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hvor alle dyreinteresserede børn og voksne kan få mange timer til at gå med at udforske de mange spændende aktiviteter, som parken byder på. Med en entrébillet til GIVSKUD ZOO får I adgang til tre vidt forskellige oplevelser;

  1. Oplev klassisk zoo til fods, hvor I kommer forbi Europas største pingvinanlæg med legesyge humboldtpingviner, et kæmpe anlæg med brillebjørne, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn samt åbne anlæg, hvor I går rundt blandt berberaber og lemurer. Der venter jer mere end 6 km lange vandrestier med masser af spændende dyr undervejs.
  2. Har I bil med, så kan I også køre direkte ind i parken og køre rundt på savannerne blandt løver, giraffer, zebraer, bisonokser m.fl. og komme helt tæt på de vilde dyr. Download GIVSKUD ZOOS gratis audioguide til turen og få info om dyrene, som I ser undervejs på safarituren.
  3. Rejs tilbage i tiden og mød fortidens giganter – nemlig dinosaurerne – i naturlig størrelse. I dinosaurparken venter mere end 50 forskellige planteædere og kødædere. Kig ind i gabet på den glubske Tyrannosaurus Rex eller prøv om du kan få et billede med Argentinosaurus i fuld figur. Den enorme planteæder kunne nemlig blive op til 40 meter lang!

Der er oplevelser nok til en hel dag. Og får I brug for et hvil, finder I gode spisesteder og kaffesteder i parken – selvfølgelig tæt på skønne legepladser, hvor børn og barnlige sjæle vil elske at slå sig løs, inden turen går tilbage mod Henne Strand.

www.givskudzoo.dk

 

 

20% Rabat på ADVENTURE PARK RINGKØBING

Trænger du til fede oplevelser på én af danmarks bedste adventuregolfbaner?

Her kan familien dyste i golf i forskellige former; Golf, fodboldgolf, minigolf, fodboldpool, samt mange andre udendørsaktiviteter og spil. Indendørs er der blandt andre ting både skydesimulator og legeland. 

Søtangevej 1 · DK-6950 Ringkøbing · Tel. +45 9733 3500

www.adventure-park.dk

 

En dag med hele familien i zoo?

Hjælp med at fodre dyrene, eller måske røre en slange?

Kun 30 minutter fra Henne Strand ligger Blåvand Zoo. En af Danmarks allermest hyggelige og børnevenlige zoologiske haver.
Der findes alverdens sjældne, søde, og farlige dyr - besøg f.eks. de hvide løver, røde kæmpe kænguruer og alverdens klappedyr.

Østerhedevej 1 · DK-6857 Blåvand · Tel. +45 7527 9177

www.blaavandzoo.dk

Escape History House

Escape Room som er inspireret af historiske begivenheder. 

En prisvindende oplevelse i en verden af mystik.

Dit hold skal samarbejde om at løse en mission bestående af gåder, koder og opgaver.

Baunehøjvej 38, 6840 Oksbøl, Tel. +45 22 99 61 99, www.escape-history.dk

Fodboldgolf i Blåvandshuk

I 2019 åbnede en af Danmarks nyeste og mest spændende baner for fodboldgolf. 
Den ligger smukt placeret i Ho, med det ene ben i Nationalpark Vadehavet og det andet i Naturpark Vesterhavet.  Gå de 18 huller, der giver dig og familien rig mulighed for en hyggelig aktivitet under åben himmel. 

Med en rabatkupon afhentet hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, får I 25% rabat.

Skallingevej 5, Ho · DK-6857 Blåvand · Tel. +45 7527 5555

www.fodboldgolfcenter.dk

 

Skal sanserne skærpes og motorikken og balancen trænes?

Slip tæerne fri i Vesterhavets Barfodspark og mærk hvordan kroppen vågner, når de mange reflekszoner under dine fødder stimuleres. Mærk den skønne og sjove fornemmelse det giver, når man oplever naturen gennem fødderne.

Få 1 barn (3-14 år) gratis ind i følgeskab med en betalende voksen. Vis nøglen til sommerhuset og modtag din rabat i indgangen. 

Dejrupvej 73 · DK-6855 Outrup · Tel. +45 2120 3689

www.vesterhavetsbarfodspark.dk

10% rabat på alle kurser

Westwind vandsportscentrene er beliggende ved Ringkøbing Fjord, samt Hvide Sande's sydmole. Centrene tilbyder undervisning, kurser og udlejning i de fleste surf discipliner for hele familien; Windsurfing, Kitesurfing, Surfridning og SUP - Stand Up Paddle. 

Deres oplevelsesture på fjorden med SUP eller kajak er meget populære, og er klart anbefalelsesværdig.
10% Rabat opnåes ved booking af kurser online via dette link og indtast rabatkoden: GOSURFING2022 for at opnå rabatten. Ved ankomst fremvises nøglen til feriehuset. 

Bork Havn, Hvide Sande og Klitmøller · Tel. +45 7528 0180

www.westwind.dk

Bowling med vennerne eller for hele familien?

Ved forevisning af nøglen til feriehuset er det muligt at få 20% rabat på 1 times bowling. 

Billetterne skal købes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Pris:
Alle dage: DKK 156,-

Lerpøtvej 55 · DK-6800 Varde · Tel. +45 7521 2266 

www.sportium.dk

 

Legeland for børn og barnelige sjæle!

Legetårn i 3 plan med rutsjebaner, kuglebade, småbørnsområde og kanonområde. Der er flere forskellige store og små hoppeborge, et trampolinområde, morskabsområde m.v.

Forevis nøglen til feriehuset og opnå rabat
Pris på hverdage DKK 69,-
Pris i ferier, weekender og helligdage DKK 89,-

Borgpladsen 6 · DK-6800 Varde · Tel. +45 7522 2287 

www.legeborgen.dk

 

Spring ud i det!

CityJump er et over 1.500m2 trampolinområde på gulve og vægge. Der er garanti for masser af sund sjov. I trampolinparkenfinder du aktiviteter som Dunkin Basket. I kan også udfordre hinanden i det mega populære boldspil fra USA Dodgeball eller kom til tops i CityJumps klatrevæg. I kan også ryge på hovedet i deres seje pommesfrittes grav eller... Ja, mulighederne er mange. Den nyeste aktivitet er Bow Combat som kombinerer elementer fra paintball og bueskydning, som gør det til et fedt actionpræget og energifyldt spil. 

Tømrervej 9 · DK-6700 Esbjerg · Tel. +45 7370 9540 
www.cityjump.dk

 

Giv den gas i Bork Legeland

Bork Legeland er et stort indendørs legeland for hele familien på hele 2.500m2. De har masser af spændende forlystelser, uanset om du er til spænding, leg eller hygge. Alle aktiviteter er gratis når først entréen er betalt.

Nyhed 2023: Nyt udendørsområde med bondegårdstema på 600 m2.

Som gæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får i én gratis entrebillet til et barn ifølge med familien ved fremvisning af nøglen til feriehuset. 

Børn under 2 år har gratis adgang.

Enggardsvej 9 · DK-6893 Hemmet · Tel. +45 2226 6215 
www.borklegeland.dk

Indendørs high-rope klatrebaner

Jungle Fun i Oksbøl er en indendørs klatrepark med fede udfordringer. 8 high-rope klatrebaner fordelt på flere niveauer. Og som gæst ved Købmand Hansens Feriehusudlejning, får du 10% rabat ved forevisning af nøglen til feriehuset.

Industrivej 38 · DK-6840 Oksbøl · Tel. +45 2051 1175
www.junglefun.dk 

DYP DINE EGNE LYS

Besøg Kloster Design/Charly's Café og dyp dine lys i 30 forskellige, flotte farver i deres store selvdypafdeling. Lad din kreativitet få frit løb og giv lysene dit eget præg ved at sno dem, børste dem, snitte i dem eller hvad du nu ellers kunne finde på. 

Os samtidig rundt i deres store brugskunstbutik eller nyd en god kop italiensk kaffe og et stykke hjemmebag i Charly's Café.

Klostervej 96-98 · DK-6950 Ringkøbing · Tel. +45 9733 7238
www.klosterdesign.dk

Spil gratis golf på Henne Golfbane!

Henne Golfklub er en 18-hullers international golfbane med unik beliggenhed mellem hav og klit. 
Fra de højeste punkter på banen er der en enestående panoramaudsigt over Filsø, Henne Stand og Vesterhavet. Der spilles på sommergreen hele året. 

Som gæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 1 gratis Greenfee pr. person pr. feriedag. Dog undtaget lørdage, overfyldte dage eller andre dage med specialevents. 

Normalpris DKK 350,- | Vinter DKK 250,-

N.B. Greenfee skal hentes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning ved forevisning af nøgle til feriehuset. 

Hennebysvej 30 · DK-6854 Henne · Tel. +45 7525 5610
www.hennegolfklub.dk

Spil par-3 golf med rabat på Henne Golf

Henne Golfklub har en 9-huls par 3 bane, der byder golfspillere velkomne uanset dygtighed. 
Der er også mulighed for at få instruktion og pro-shoppen hjælper med udlejning af udstyr. 

Pris DKK 80,-

N.B. Billetter skal hentes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning ved forevisning af nøgle til feriehuset. 

Hennebysvej 30 · DK-6854 Henne · Tel. +45 7525 5610

www.hennegolfklub.dk

Gå 9 huller i Outrup - Gratis

Outrup Golfklub råder over en hyggelig og velholdt 9-huls parkbane med spillemæssige udfordringer for alle, øvet som uøvet. Vestenvinden er næsten altid i spil og med lidt smalle fairway kan det tage et ekstra slag inden greens. Der er også adgang for pay and play-spillere.

Spil gratis - Greenfee skal blot hentes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Rottarpvej 40 · DK-6855 Outrup · Tel. +45 7652 2921

www.outrupgolf.dk

Ravslibning

Hos Rav Mads' Hus finder du ubehandlet rav fra Nordsøen, brugskunst og tøj til damer i naturlige materialer.

Onsdage i ugerne 27-32 kan man slibe rav og få det i en kæde.

Som gæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 10% rabat ved denne aktivitet ved fremvisning af nøglen til feriehuset.

Rav Mads' Hus · Hennebyvej 7 · DK-6854 Henne · Tel. +45 7666 0066 ·

www.ravmadshus.dk

 

Besøg Varde Golfklub

Varde Golfklub er berømt for altid at være i super god stand med grønne fairways og hurtige greens. Med en placering tæt på Varde Ådal byder klubben på en runde på banen, men også en storslået naturoplevelse. 

Få 25% rabat på greenfee ved forevisning af nøgle til feriehuset - Pris DKK 300,-
Billetten skal købes hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Gellerupvej 111B · DK-6800 Varde · Tel. +45 7522 4944
www.vardegolf.dk

 

Varde Museer

Gode Museumsoplevelser for hele familien.

Ved besøg på Varde Museerne får I 20% rabat på entreen. 

Besøg bl.a. Tirpitz, Flugt, Museum Frello, Nymindegab museum, Panser- & artillerimuseum og Blåvand Fyr.

Børn og unge under 18 år har gratis entre i følgeskab med en voksen.

Se mere under fordelsprogrammet.

Lundvej 4 · DK-6800 Varde · Tel. +45 75 22 08 77

www.vardemuseerne.dk

Ringkøbing Fjord Museer

Få gode oplevelser med familien. Besøg et af Ringkøbing Fjord Museers mange museer og attraktioner rundt om Ringkøbing Fjord. Vi glæder os til at byde dig velkommen i den vestjyske historie!

Besøg blandt andet oplevelsesparken Naturkraft ved Ringkøbing, Lyngvig Fyr, Fiskeriets Hus i Hvide Sande og vikingerne på Bork Vikingehavn. Find info om alle museer og attraktioner på www.ringkobingfjordmuseer.dk

Som gæster hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, kan I med rabatkoden 15KHF2024 få 15% rabat på dagsbilletter og sølv fordelskort købt online. Fordelskortet gælder til alle museer og attraktioner under Ringkøbing Fjord Museer. Få mere info på www.ringkobingfjordmuseer.dk/fordelskort/soelvkort/

Gratis gave til børnene

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning elsker vi børn. Derfor har vi en lille gave til børnene, som de kan hygge sig med i feriehuset. 

Strandvejen 430 · DK-6854 Henne Strand · Tlf. +45 7652 4311

 

Din hund er også meget velkommen

Dit firbenede familiemedlem er også velkommen på ferie i mange af vores feriehuse. Visse hensyn og regler på strandene skal dog overholdes.

Har du lejet dit feriehus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning og medbringer hund - så udleverer vi ved ankomsten helt gratis 1 pose hundesnack.

Strandvejen 430 · DK-6854 Henne Strand · Tlf. +45 7652 4311

 

Ferie med hund

Tag til GRATIS Speedway i Outrup.

Tag til GRATIS Speedway i Outrup og følg det lokale hold Region Varde Elitesport i Superligaen.

Ved fremvisning af nøglen til feriehuset eller lejekontrakten er der gratis adgang for alle feriehusets beboere til alle Region Vardes hjemmebane matcher i Superligaen.

Løbsdatoer:

24/4/2024 RVE vs. Fjelsted

08/5/2024 RVE vs. Esbjerg Vikings

15/5/2024 RVE vs. SES Sønderjylland

05/6/2024 RVE vs. Holsted Tigers

26/6/2024 RVE vs. Slangerup SK

21/8/2024 RVE vs. GSK Liga Grindsted


(Der tages forbehold for aflysninger/flytninger)

Varde Motor Arena · Hennevej 35 · DK-6855 Outrup ·
www.outrup-speedway.dk

 

Bowl'n'fun Esbjerg

Gi’ den fuld skrue sammen hos Bowl’n’Fun Esbjerg

Bowl’n’Fun Esbjerg er en del af Danmarks største kæde af bowling- og forlystelsescentre. Og hvis du spørger deres gæster, er de nok også det sjoveste mødested for alle aldre i hele landet. For hold nu op, hvor bliver der hoppet, dystet, fejret og grinet igennem. Der er fuld drøn på alle forlystelser dagen lang, ugen igennem – og der bliver spist og leget hele året rundt.

Skal der fart over feltet? Så træd speederen i bund, når der skal køres ræs på Bowl’n’Funs gokartbane i Esbjerg. 

Restaurant The Grill er Bowl’n’Funs populære familierestaurant, hvor der diskes op med frisklavet mad, når I er klar til det. 

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får i 20% rabat på en bowlingbane og på alle løbstyper af Gokart. 

Hvis I spiser i The Grill, så får I Max’Rabat på alle deres forlystelser og sparer 30% på dem alle.

Glarmestervej 6-12, 6710 Esbjerg,
Tlf. 75 46 84 00, www.bowlnfun.dk

 

LEGOLAND®

I LEGOLAND® venter vilde sug i forlystelser og meget mere fantasifuld LEGO® leg!

Besøg bl.a. den store nyhed LEGO DUPLO® PEPPA PIG Playground, der er det første sted i verden, hvor Gurli Gris’ velkendte univers smelter sammen med LEGO DUPLO serien i et legeområde.

Gå ikke glip af fantastiske events, som en monsteruhyggelig Halloween i oktober og en eventyrlig Jul i LEGOLAND i december!

Nordmarksvej 9, 7190 Billund, www.legoland.dk

Billet fra 279 DKK – spar 15% på onlineprisen!

Køb dine entrébilletter til LEGOLAND online via dette link: www.legoland.dk/feriepartnerdk for at opnå rabatten.

Billetten kan kun købes online og er kun gyldig på den valgte dato. LEGOLAND begrænser antallet af gæster i parken.

Glad Zoo

Besøg en unik zoologisk have og få en god dag i en hyggelig atmosfære

Udforsk de cirka 80 forskellige arter i dyreparkens anlæg, og kom meget tæt på dyrene ved de daglige dyrepasserfortællinger.

Der er legepladser og hoppepuder, samt "klappezoo" til de små mens de voksne kan udfordre sanserne i den flotte sommerfuglehave og de hyggelige kroge i parken.

Medbring din egen frokost eller køb den i zoos cafeteria, og nyd den på en af havens mange terrasser med udsigt over søerne.

Oplev i højsæsonen de frit flyvende rovfugle på helt tæt hold, i vores flotte og nærværende fugleshow. Fuglene kommer helt tæt på publikum, mens falkoneren fortæller og inddrager børn og voksne i showet.

Hunde er velkomne, så længe de føres i snor.

Gl. Møllevej 1A, 6660 Lintrup, Tlf. nr. 30516699, www.gladzoo.dk

Mobil cykelreparation på stedet

Onsite Bikerepair drives af den erfarne cykelentusiast Richard Morel, som kan reparere din cykel på stedet (afhængigt af problemet), eller henter den til reparation. Der findes også en cykelbutik i Næsbjerg ved Varde med alt, hvad en cyklists hjerte begærer.

Hovedgaden 36, Næsbjerg, 6800 Varde, Tlf. 20 82 44 06, www.onsitebikerepair.dk

Janus - Vestjyllands kunstmuseum

Kunstnernes Sommerudstilling 2023

Kunstnernes Sommerudstilling er blandt de 4 ældste censurerede udstillinger i Danmark. 5 sagkyndige censorer udvælger hvilke værker, der bliver udstillet.

Udstillingsperiode: 17. juni - 6. august 2023

Lærkevej 25, 6862 Tistrup, Tlf. nr. 75 29 98 25, www.janusbygningen.dk

Vadehavscentret

Porten til Unesco verdensarv.

Oplev udstillingerne om 15 mio. trækfugle der mellemlander i Vadehavets dynamiske natur og vadehavsfortællinger. Tag med naturvejlederne ud i Nationalpark Vadehavet på de arrangerede ture og oplev Vadehavets utrolige og forunderlige verden.

Som gæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får I 20% rabat på entréprisen.

Okholmvej 5, 6760 Ribe, Tlf. nr. 75 44 61 61, www.vadehavscentret.dk

Stauning Whisky

Stauning Whisky er et whiskydestilleri beliggende i Stauning ved Skjern i Vestjylland.

Det er grundlagt af 9 venner, som var drevet af nysgerrighed og innovation. Kom med på en spændende rundvisning i vores produktion og hør historien om Stauning Whiskys eventyr.

Stauningvej 38, 6900 Skjern, Tlf. nr. 88 44 21 22, www.stauningwhisky.com

18-huls minigolfbane i Lønne?

Trænger du til at blive luftet? Spil minigolf i Lindvig Minigolf. 

Lindvig Minigolf er en 18-hullers adventure minigolfbane, som er bygget i naturtema med flotte vandløb og vandfald. Ud over minigolf kan du lege på legepladsen eller spille terrassespil såsom petanque og kæmpe-skak.

Ved fremvisning af nøglen fra Købmand Hansens Feriehusudlejning, får i GRATIS adgang for 1 person. 

Vesterhavsvej 150 · DK-6830 Nr. Nebel · Tel. +45 4032 5283

www.lindvigferie.dk