Forside / Sommerhuse

To badeværelser, et problem mindre, meget mere luksus...

Komforten, med to badeværelser i sommerhuset, er helt i tråd med vores øvrige servicemål: kvalitet og merværdi, så du kan nyde din velfortjente ferie så meget som muligt.

Måske er I flere familier i ét hus, måske har I ekstra gæster med eller gæster, der vil være med undervejs. Uanset hvordan du planlægger din ferie, er et ekstra badeværelse altid en stor luksus. Tag også et kig på vores luksus sommerhuse i Henne Strand.

Her er nogle eksempler fra det virkelige liv for at minde dig om sidste gang, du skulle dele badeværelset med familie og andre:

  1. Børnene kan herske af hjertens lyst i deres eget bad, med oppustelige badedyr, våde badedragter, sand og vand på gulvet.
  2. Far kan læse sin avis på badeværelset i timevis, hvis han vil. Ifølge kloge mennesker er badeværelset nu den eneste måde for en mand at være uforstyrret på. Og det kræver naturligvis et ekstra bad.
  3. Mor kan låse sig inde på badeværelset og nyde karbadet i fred og ro. Kun ledsaget af sit wellness-udstyr, bestående af luksuscremer, ansigtsmasker, duftlys, dameblade, eventuelt en Ipod og måske et glas hvidvin eller en duftende kop kaffe.
  4. Hvis venner og deres venner kommer over et par dage, så er der et ekstra badeværelse.
Skønne feriehuse med to badeværelser
Book din næste ferie i et sommerhus med to badeværelser, så du virkelig kan slappe af og nyde din ferie.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Fordelen ved to badeværelser

Alle ved, at teenagere kan bruge meget tid på badeværelset, men selv med små børn er det en fordel at have to badeværelser i sommerhuset. Hvor ofte sker det ikke, at man skal på toilettet samtidig? Og mange børn er utålmodige og kan ikke holde sig længe. Det kan også være rart for mor eller far at kunne gå i bad, helt alene, uden selskab. Derfor vil det være en god idé at finde et sommerhus med to badeværelser. Når to familier holder ferie sammen, eller når venner kommer på besøg, er det også svært at nøjes med kun et bad.
Find det perfekte feriehus med to badeværelser

Leder du efter et sommerhus med to badeværelser, har vi masser at vælge imellem. Nyd, at børnene kan bruge et badeværelse med strandlegetøj og deres våde håndklæder, mens de voksne holder orden på det andet toilet. Eller nyd friheden til at bruge meget tid på badeværelset uden at skulle have dårlig samvittighed.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: