Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand

Tilbud på sommerhuse ved Vestkysten

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning finder du gode tilbud året rundt, hvad end du ønsker at tage af sted med én af dine nærmeste, på en miniferie eller holde en lang sommerhusferie på 14 dage.

Mulighederne er mange og der er feriehuse til ethvert behov, smag og pengepung. Tag et kig på de forskellige tilbud nedenfor.

Last Minute tilbud

Vores Last Minute tilbud er designet til de spontane, der tør vente til lige inden feriestart og dermed opnå de bedste tilbud overhovedet. Det kan også være til familien, der pludselig får nogle uventede feriedage, og ønsker at bruge dem på afslapning i et sommerhus. Henne Strand er det oplagte sted at holde sin ferie, da det byder på oplevelser og aktiviteter til enhver smag. Vores Last Minute tilbud indeholder alle former for huse, så det er ikke begrænset til et specifikt antal personer, men kan rumme den store familie, familien med hund eller en håndfuld venner. Det handler om at holde øje med tilbuddene og så slå til, når der er et hus ledigt, der opfylder jeres behov og ønsker for ferien. 

2 personers rabat

Går der hverdag i forholdet, og glemmer I at bruge tid på hinanden? Så skal I holde øje med vores 2 personers rabatter. Rabatten er skræddersyet til to personer, der gerne vil have noget kvalitetstid sammen og nyde en ferie i tosomhed. Områderne omkring Henne Strand er naturskønne, og indbyder til lange gåture og fordybelse i naturen og i hinanden. Der er fredeligt og masser af ro, og hvis I booker udenfor højsæsonen, så har i uanede mængder af uforstyrret stier og områder, I kan udforske i ro og mag. Tilbuddet henvender sig også til veninderne, mor/datter, far/søn eller bare to personer, der gerne vil tilbringe noget tid sammen i et lækkert feriehus. 

Eksklusive tilbud

Hver uge bliver vores Eksklusive tilbud opdateret, og vi lover, at der er noget at finde til alle former for familier og ferieønsker. De eksklusive tilbud henvender sig, ligesom vores Last Minute tilbud, til de modige og spontane, der venter til sidste øjeblik med at booke ferien. Løbende vil det være muligt at finde skønne feriehuse med fordelagtige rabatter, men du skal være hurtigt, for de bedste tilbud bliver hurtigt booket. 

Området omkring Henne Strand bugner af oplevelser for hele familien, og det er altid muligt at finde noget at lave, selvom ferien bliver planlagt på kort tid. Der er sågar både indendørs- og udendørs aktiviteter og attraktioner, så årstiden spiller ikke ind på niveauet af oplevelser. Dyk ned i alle oplevelserne lige her!

Miniferie - lidt mere end et weekend tilbud

Hvis der ikke er tid til en hel uges ferie, så tilbyder vi også miniferier. Der kan vælges mellem 3, 4 eller 5 overnatninger, når der skal bookes en miniferie, så fleksibiliteten er fokus, og der er mulighed for selv den travle at holde fri længere end en weekend. Når ferien strækker sig over en længere periode, er der ekstra meget tid til både at udforske området, udnytte oplevelserne i og omkring Henne Strand og være aktive sammen. En miniferie giver et afbræk fra hverdagens travle kalender, og giver alle en mulighed for at stoppe op, og nyde det de er i - i dette tilfælde i et lækkert sommerhus ved Henne Strand. 

Tilbudshuse - book ferien med rabat her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus tilbud Henne Strand

Hvis der er skolebørn i familien, er ferierne afgrænsede til bestemte tidspunkter på året - og heldigvis har vi masser af feriehuse, der kan bookes i ferieugerne. Hver ferie har sin charme og er præget af årstidens vejr. Det er værd at have med i overvejelserne, og derefter undersøge de mange muligheder for sjove aktiviteter og attraktioner der finder sted lige netop i den periode. En tur på Fiskeri- og Søfartsmuseet er en oplevelse både indenfor og udenfor. Indenfor er der mulighed for at gå på opdagelse i forskellige dyr, hvad der findes på havbredden eller Danmarks søfart igennem årene. Udenfor i Sælariet kan man opleve sælerne blive fodret på bestemte tidspunkter af dagen.  

Sommerhus vinterferie tilbud

En tur i feriehus i vinterferien kan være en kold og våd fornøjelse, men samtidig også en mulighed for at opleve den helt specielle ro, der ligger sig over ferieområderne i løbet af de kolde måneder. Hvis vejret viser sig fra sin flotte side, og luften er frisk og bider i kinderne, kan en tur ved vandet være en stor naturoplevelse om vinteren. Kysten ændrer sig i takt med, at de store vinterstorme ruller ind over landet, og overtager de brede strande. Hvis I drømmer om at komme indenfor og opleve noget, så er der altid et museum i området, som I kan besøge. Hvis ikke museer er for alle i familien, så er det også muligt at tage en tur i legeland. Et legeland kan sikre mange timers sjov og glæde ved de mindste i familien, hvilket kan få dem til at glemme selv en regnfuld dag. Efter en tur i legeland og en rask gåtur ved vandet venter et dejligt lunt feriehus på jer, og I flere af vores huse, er det endda muligt at tænde op i pejsen og skabe lidt ekstra hygge, mens roen og freden sænker sig over hele familien. Et ophold i et af vores feriehuse over vinteren kan dermed føles som balsam for sjælen.  

Sommerhus tilbud Påskeferie

Påsken er en god lang ferie, der ligger lige når vejret begynder at vende, og farverne pibler op af jorden og på træernes nøgne grene. Det er en tid, hvor vinterens mørke og kulde har ligget som et tæppe, og alle higer efter at komme ud og få frisk luft i ansigterne og den første sol på næsen. Nyd den skønne natur eller opsøg en af de mange udendørs aktiviteter der er tilgængelig i området. Påsken kunne fx være et godt tidspunkt at tage på cykelferie, da temperaturen hverken er for høj eller for lav. 

Find gode tilbud og få inspiration til, hvad I kan lave i påskeferienvinterferienefterårsferienjuleferien eller nytårsferien her på vores side - og få samtidig overblik over alle vores mange feriehuse, der kan lejes i perioden. Her kan der også være gode rabatter at hente.