✓ De bedste tilbud
✓ Oplevelser udenfor højsæson
✓ Uforglemmelige oplevelser

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Sparferie - 14 dage for 10 dages pris

Kender du allerede vores sparferie?

Hvis du er fan af Henne Strand og kunne tænke dig at besøge vores lille ferieby flere gange om året, så skal du helt sikkert læse videre nu! Med Købmand Hansens sparferietilbud kan du i visse feriesæsoner holde en særlig billig ferie i Danmark. Eller for at sige det bedre: Ved hjælp af dette tilbud kan du holde længere ferier for de samme penge. For eksempel kan du bestille 14 dage til prisen af ​​10 og 21 dage til prisen af ​​kun 15. Hvem kan modstå det?

Find feriehuse med sparferie-rabat
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Oplev lavsæsonen og spar stort

Ægte naturelskere ved, at de smukke kyststrækninger bestemt inviterer til en fantastisk vesterhavsferie og ikke kun til sommer. Selv i lavsæsonen er der meget at lave i Vestjylland. Foråret, efteråret og især vintermånederne er det ideelle tidspunkt til at trives rigtig godt i sommerhuset. For så er der hyggelige steder foran pejsen, tid til samvær og lange gåture i den barske og romantiske naturidyl omkring Henne. Det gør det desto sjovere at komme hjem til sommerhuset bagefter!

En anden fordel er, at der i lavsæsonen ofte endda er luksuriøse huse til absolut fordelagtige priser, så det er så meget desto mere værd at reservere på dette tidspunkt.

Hvor er sæson F og G?
Sæsonen F og G strækker sig normalt over månederne november, december, januar og februar, marts og ferieopsparingstilbuddet kan derfor benyttes i denne periode. Hvordan sæson F og G præcis er for det enkelte hus efter eget valg, se venligst i husbeskrivelsen. Der finder du mere detaljeret information, og du kan planlægge din ferie målrettet.

Oplev en drømmeagtig idyl væk fra al travlheden med en billig ferie i Danmark

Er du træt af hektisk byliv, larm, aftaler og stress? Så skal du helt sikkert bytte dine vante omgivelser ud med en omgang naturlig idyl. Vores spareferietilbud kan heldigvis også anvendes til sommerhuse med fantastisk idylliske beliggenheder. Med Houstrup, Bork, Nymindegab og Jegum kan du opleve feriesteder i naturskønne omgivelser, langt væk fra trafikerede veje. Her kan du finde ro og afslapning i udvalgte huse.

Der er ikke langt til Henne - shoppe, spise, nyde.
Henne Strand er dog fortsat omdrejningspunktet for dig på en budgetferie i Danmark. Har du lyst til at shoppe eller spise ude, er Henne Strands lille bymidte inden for rækkevidde, også selvom du bor i sommerhus i Houstrup, Bork, Nymindegab eller Jegum.

Bemærk venligst:

  • Vores spareferietilbud på ekstra billige ferier ved havet, kan kun anvendes på udvalgte huse i feriebyerne Houstrup, Bork, Jegum og Nymindegab.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Tilbuddet gives kun for hele uger.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: