Sommerhus med pool

Er der en vandhund i familien? 

Det danske vejr er desværre ikke altid strandvejr. Når det er koldt, blæsende eller regnvejr, tager mange i badeland for alligevel at få en sjov dag i badetøjet, men hvorfor ikke leje et sommerhus med pool? Det er en lille luksus at opleve friheden ved et hus med swimmingpool, og også for familier med mindre børn kan det være en ide. Den friske vind ved Vesterhavet kan være kølig, og bølgerne kan være en skræmmende oplevelse for et lille barn, som vil føle en større sikkerhed og tryghed i en pool. Om aftenen, når de små er gået til ro kan mor og far tage sig en svømmetur i ro og mag.

Med et sommerhus med pool får I en mere privat badeoplevelse, hvilket vil styrke samværet i familien eller de nærmeste venner. Her kan I få talt om de spændende oplevelser og indtryk, som dagen har budt på, uden at andre lytter med. Derudover har I en skøn udsigt over klitterne eller naturen, og kan smutte i bad direkte efter den dejlige svømmetur.

7 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Lækre sommerhuse med pool

Summertime 18452271920
Pool2
Pool1

En ferie i sommerhus skal være en ferie, hvor hele familien kan slappe af i hyggelige omgivelser, der byder på andre oplevelser end dem, man får derhjemme. Hvorfor ikke forkæle sig selv og børnene med en ferie, hvor I nyder den frihed, I finder i et sommerhus med pool? Mange børn elsker sjov vandleg sammen med hinanden og deres forældre, og med en pool i selve sommerhuset bliver det ikke meget mere bekvemt. Hvad er nemmere end at smutte i badetøjet og hoppe i sommerhusets egen pool? I slipper for at pakke en taske med håndklæder og andet udstyr, og når I bliver trætte eller sultne, er køkken og soveværelset lige ved siden af. En pool giver jer timevis af underholdning og mulighed for at aktiviteter - også når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. 

Find det perfekte sommerhus med pool

Hos os kan I finde et sommerhus med pool til ferien ved Henne Strand. I et sommerhus med pool får I det ikke meget bedre - afslapning væk fra hverdagens stress og jag og masser af sjov og ballade uanset om det regner eller er solskin. Ferie med egen pool er noget helt særligt - en helt særlig luksus, som man under sig selv. At kunne springe i en pool uden at tænke på åbningstider, at nyde børnelatter og selve friheden ved selv at bestemme - det er rigtig ferie. Lade batterierne op...