Miniferie i sommerhus ved Henne

Forkæl dig selv med en miniferie

At få feriestemningen ind under huden kræver ikke nødvendigvis flere uger - et par dage væk fra hverdagen er ofte nok til at få dig ned i gear og lade kroppen op. En miniferie i sommerhus ved Henne Strand er den oplagte mulighed for at slappe af, hvad end det er med vennerne eller familien. Vil I have familiens firebenede ven med på miniferie, kan det også lade sig gøre - vi har nemlig flere feriehuse, hvor det er tilladt at holde ferie med hund


Miniferie i sommerhus

Ofte er det noget nemmere at hive blot et par dage ud af kalenderen frem for en hel uge. Og mere end et par dage behøves faktisk ikke for at få nye ferieminder. Hold miniferie i et feriehus ved Vesterhavet og glæd jer over, at det danske ferieland er fyldt med oplevelser året rundt.

Kommer I i sommermånederne, er det formodentlig stranden, der trækker. Børnene vil helt sikkert også blive begejstrede over en tur i Legoland eller i Givskud Zoo. I vinterhalvåret kan I nyde naturen, eller I kan more jer i indendørs legeland, i svømmehallen eller på bowlingbanen.

De mange kirker i området er også smukke at besøge omkring juletid, mens en tur på museum er den oplagte aktivitet, når det danske efterårsvejr ikke arter sig. Kort sagt er der aktiviteter for hele familien i Henne Strand - hele året rundt.

Miniferie kan kun bookes i sæsonerne D, E og F. og der kan vælges mellem 3, 4 eller 5 overnatninger.

I Henne kan miniferie kun bookes en uge inden ankomst.

I Houstrup, Bork Havn og Jegum Ferieland, kan det bookes 21 dage inden ankomst.

Prisen regnes ud fra minimum 4 dages D-pris.

På Nordsø klit, kan man dog booke til den aktuelle pris og minimum er her 3 overnatninger. 

 

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. 
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" 
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.