✓ Skønne feriehuse
✓ Fleksibel booking
✓ De bedste tilbud

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Miniferie ved Henne Strand og omegn er en sikker feriedestination

Drømmer du om at holde en Miniferie og er det er nemmere at finde et par sammenhængende fridage i kalenderen frem for en hel uge. Så er det godt at, korte ferier er så populære – der er en lille tur, der ikke kræver meget planlægning, og du kan komme et sted, der er godt for sjælen. Henne Strand er netop sådan et sted, som med sin unikke strand, omringet af panorama natur, og med sine venlige lokale, er perfekt til en kort ferie i Vestjylland.

Miniferie i sommerhus - her finder du det, du leder efter
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Besøg os i en forlænget weekend

Henne Strand på den jyske vestkyst er det ideelle sted at slappe af. Besøg os i 3, 4 eller 5 nætter og bestil et komfortabelt feriehus på det sted, du ønsker. Overnatningssteder i læ af klitterne emmer af ren afslapning. Huse og ferielejligheder med direkte forbindelse til bymidten, emmer af livlig kystby-følelsen og feriehuse omgivet af grønne rekreative områder med ren ro. Hvor føler du dig bedst tilpas? Bestem selv, book det sommerhus der passer dig og nyd en skøn weekendferie i Danmark, præcis som du forestiller dig det.

Miniferie i sommerhus

Ofte er det noget nemmere at hive blot et par dage ud af kalenderen frem for en hel uge. Og mere end et par dage behøves faktisk ikke for at få nye ferieminder. Hold miniferie i et feriehus ved Vesterhavet og glæd jer over, at det danske ferieland er fyldt med oplevelser året rundt.

Billige weekendophold i sommerhuse

Her vil vi lige kort beskrive, hvordan du kan opnå en billig miniferie, eksempelvis til dig der leder efter et forlænget weekendophold. Hos Købmand Hansen er en miniferie defineret som 3, 4 eller 5 overnatninger. Det kan derfor også være her at du finder dit weekendophold ved Vesterhavet. Miniferie er som regel kun noget der kan bookes i sæson E, F og G. Prisen udregnes som mindst 4 dages pris i E sæsonen. Men det behøver du ikke tage stilling til hvad er, da du blot kan bruge søgefunktionen til at finde et hus i den weekend og eventuelt i den by, hvor du ønsker at holde ferie. Og vupti, så ser du de sommerhuse, som du kan vælge imellem samt deres lejepris. I Henne kan miniferie typisk kun bookes en uge inden ankomst. I Houstrup, Bork Havn og Jegum Ferieland, kan det bookes 21 dage inden ankomst. På den her måde kan du få fingrene i et billigt sommerhus til din miniferie.

Oplev meget på få dage - Henne Strand ligger ideelt.

Området omkring Henne Strand har en masse gode attraktioner at byde på, ikke kun naturmæssigt. Kunne du tænke dig et spændende besøg på museet for hele familien? Så besøg for eksempel Tirpitz Museet, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg eller Nymindegab Museet. Der er sjov og action for og med børn i det berømte LEGOLAND, men også i Blåvand Zoo rundt om hjørnet eller i Blåvand Badeland. Der tilbydes altid en række aktiviteter, selv på miniferier!

Hygge i et lille sommerhus - eller virkelig forkæle dig selv?

Leder du bare efter ro og hygge i en hyggelig, lille bolig i en lille pause i Vestjylland? Så finder du helt sikkert noget passende hos os, som byder på ideel plads til f.eks. dig og din partner. Modsætningen til det lille sommerhus kan selvfølgelig også bookes: I et eksklusivt sommerhus med egen pool kan du forkæle dig selv med ægte luksus, som er helt din egen i et par dage, og som også kan rumme hele familien eller gode venner med masser af plads.

Find lige det, du leder efter - med vores søgefiltre

Brug vores søgefilter til at finde den helt rigtige bolig til din weekend i Danmark. Fra udvalget af overnatningssteder, der er tilgængelige til weekendophold i Danmark, kan du bruge dem til at filtrere efter specifikke faciliteter, ankomsttidspunkt, beliggenhed eller pris. Du vil så modtage præcis de søgeresultater, der opfylder alle dine ønsker. Så skal du bare bestille - og din perfekte korte ferie i Danmark kan begynde! Finder du ikke noget, så kontakt os enten pr. telefon: 7652 4311 eller send en mail: [email protected]

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: