Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Hvad med at surfe på Vesterhavet?

Synes du det er spændende at balancere på et surfbræt? Eller skal surfbrættet lade dig glide over havet med vinden? Eller måske en stille kajakudflugt? Uanset dine interesser er der masser af muligheder på Henne Strand. Selvom hverken vandet eller vejret er særlig varmt, så er der ingen grund til at holde igen. Vi vil gerne fortælle dig mere om surfmulighederne her på siden og give dig lidt inspiration.

Kunne du tænke dig at prøve enten windsurfing, kitesurfing, stand up paddle eller kajak, så er der mange baner ved Ringkøbing Fjord. Her er det særdeles velegnet at lære de mange aktiviteter, da det er et af de bedste og sikreste steder at dyrke vandsport. West Wind Bork Havn står bag de populære baner, der kan aktivere hele familien og de er specialister i koldtvandssurfing. Wind West Bork Havn ved Ringkøbing Fjord byder på spændende baner i alle tænkelige discipliner på vandoverfladen. Læs mere om de forskellige discipliner nedenfor.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du rabat på kurser og udstyrsleje hos West Wind. Se fordelsprogrammet.

Find et sommerhus tæt på havet
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Windsurfing

Windsurfing er en sport, som drejer sig om, at sejle på et bræt med et sejl. Sejlet fanges af vinden og drives dermed frem. Du står oprejst på brættet og til det har du brug for en vis balance. Men det er en sport, hvor hele familien kan deltage. Det er både sjovt at prøve og underholdende som seer. Ringkøbing Fjord er ideel til windsurfing, fordi vandet er lavt.

 

Læs mere om windsurfing kurserne her.

Priser fra 500 DKK

Kitesurfing

Du ved måske allerede, hvad kitesurfing er af navnet, da denne sport foregår på et surfbræt, hvor du bliver drevet frem af en drage. Til dette har du brug for vind, og du skal lære at styre dragen i luften. Når man først har lært dette, er det bare en fantastisk følelse at kunne bevæge sig på vandoverfladen. Hvis du allerede har lidt øvelse, så kan du også lave et par hop på mange meter i vandet. Kitesurfing foregår også i Ringkøbing Fjord.

 

West Wind tilbyder et endags introduktionskursus.

Priser fra 1.000 DKK

Stand Up Paddle / SUP

SUP (Stand Up Paddle) er blevet meget populær i løbet af de sidste par år. Så du kan selvfølgelig også prøve denne sportsoplevelse i Ringkøbing Fjord. Det er en meget roligere surfstil, for her står du stille på surfbrættet og har en paddel at styre dig med.

 

Se Stand Up Paddle-kurserne her.

Priser fra 400 DKK 

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: