Giv et gavekort til et feriehusophold

Er du inviteret til fest hos familie eller venner og spekulerer på hvad du skal medbringe som gave. Hvorfor så ikke give et gavekort til et feriehusophold hos Købmand Hansens Feriehusudlejning?

Beløbet på gavekortet bestemmer du naturligvis selv. Hermed har du en enkel gave til alle der ønsker en afslappet ferie i et feriehus ved Henne Strand og omegn.

Gavekortet kan benyttes til booking af alle feriehuse hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Rækker gavekortet ikke til hele bookingen, så kan det stadig benyttes som del-betaling. Gavekortet sendes naturligvis portofrit.

Gavekortet er guldigt i 2 år fra udstedelsesdato. Når feriehuset bookes, noteres at man har et gavekort, man ønsker at benytte som betalingsmiddel. Gavekortet medbringes så som betaling ved ankomst.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Ønsker du at købe et gavekort, så send os en mail på: info@kobmand-hansen med navnet på personen, som gavekortet skal udstedes til og det ønskede beløb. Vi sender herefter en bekræftelse pr. mail. I kan naturligvis også ringe til os på tlf. 76524311 og klare det hele via telefonen.