Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Giv et gavekort til et feriehusophold

Er du inviteret til fest hos familie eller venner og spekulerer på, hvad du skal medbringe som gave. Hvorfor så ikke give et gavekort til et feriehusophold hos Købmand Hansens Feriehusudlejning?

Beløbet på gavekortet bestemmer du naturligvis selv (minimum 300,-kr.). Hermed har du en enkel gave til alle der ønsker en afslappet ferie i et feriehus ved Henne Strand og omegn.

Gavekortet kan benyttes til booking af alle feriehuse hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Rækker gavekortet ikke til hele bookingen, så kan det stadig benyttes som del-betaling. Gavekortet sendes naturligvis portofrit.

Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdato. Når feriehuset bookes, noteres at man har et gavekort, man ønsker at benytte som betalingsmiddel. Gavekortet medbringes så som betaling ved ankomst.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.


Sådan køber du et gavekort

Ønsker du at købe et gavekort, skal du blot udfylde formularen nedenfor og overføre beløbet til Sydbank 7700 1175074. Vi sender dig gavekortet med posten, så snart pengene er gået ind på vores konto. Du kan naturligvis også ringe til os på tlf. +45 76 52 43 11 og klare det hele via telefonen.

Dine oplysninger


Info på gavekortet

DKK