Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Lykke på jorden er livet på hesteryg

Nyd og oplev naturen på hesteryg. Det er lige meget om du kommer med din egen hest eller melder dig til en afslappet skov- eller strandtur ved en af ​​de mange ridestalde – fornøjelsen bliver den samme. For uanset hvordan vejret er, er det en fornøjelse at opdage den smukke Blåbjerg eller Nyminde Plantage - til hest. Vil du ride gennem det smukke landskab på hesteryg og har du ikke din egen hest med, så deltag i en smuk guidet ridetur og nyd den friske luft og den smukke natur.

Find et sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Nymindegab Ridecenter

Dette ridecenter er unikt beliggende i udkanten af ​​den smukke Blåbjerg Plantage. Du kan ride gennem skoven, på smukke ridestier i klitterne eller langs stranden og langs den idylliske fjord. Naturen i området er fascinerende, uanset hvornår på dagen eller hvilken årstid det er. Kom og oplev den fantastiske natur og de yndige islandske heste.

Nymindegab Ridecenter
Sdr. Klintvej 10
6830 Nr.Nebel
Tel.: +45 53 29 27 28
Mail: [email protected]

www.nymindegab-ridecenter.dk/Wilkommen

 

Stutteri Vestkysten

Stutteri Vestkysten er et stutteri på den danske vestkyst, beliggende midt i Blåbjerg Plantage og tilbyder rideprogrammer på islandske heste. Programmet er bygget op på en sådan måde, at både begyndere og øvede ryttere får noget for pengene. Forlystelserne fører gennem de forskellige skove og gennem naturreservatet Lyngbo Heide, samt gennem de vidtstrakte klitområder. For professionel ridning er strandturen, hvor du kan galoppere kilometervis langs kysten, et must.

Stutteri Vestkysten
Hennebysvej 62
6854 Henne
Tel.: +45 75 25 58 53
Mail: [email protected]

https://stutterivestkysten.dk/

Stutteri Vestmose

Stutteri Vestomose ligger idyllisk tæt på havet med udsigt over Ho Bugt og Skallingen-halvøen. Her tilbydes lektioner og rideture for alle niveauer og aldre. Tro mod mottoet: Ridning skal være sjovt for både rytteren og hesten.

Stutteri Vestmose
Hovej 29,
6857 Blåvand
Tel.: 28 49 99 99

www.stutteri-vestmose.dk

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: