✓ Brede sandstrande
✓ Skøn natur
✓ Masser af ferieliv
✓ Aktiviteter for børn

Forside / Sommerhuse

Sommerhus Henne Strand - et ferieparadis for hele familien

Elsker du også havet, stranden, klitterne, den smukke natur, og ønsker du dig en ferie med en masse hygge? Så er Henne Strand ved Vesterhavet det perfekte sted til din næste ferie. Her finder du nemlig ikke kun et stort udvalg af skønne, idyllisk placerede sommerhuse, men også et væld af sjove attraktioner og kultur for hele familien, fantastiske naturoplevelser og ikke mindst en utrolig hyggelig atmosfære. Netop derfor er Henne Strand og de øvrige kystbyer ud til Vesterhavet elsket af feriegæster fra både ind- og udland.

Vi byder dig velkommen i Henne Strand hele året rundt
Kunne du også tænke dig at lære Henne Strand at kende og skabe dine egne ferieminder fra området? Så book et af vores 600 charmerende sommerhuse i Henne Strand og hold en dejlig ferie ved vestkysten i lige præcis de omgivelser, du foretrækker. Vi er klar til at tage os af dig og dine spørgsmål omkring Henne Strand sommerhus udlejning og omegn i alle årets 365 dage. Så alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde din ferie.

Vælg mellem ca. 650 feriehuse i Henne Strand
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus ved Henne Strand – Ferie i storslået natur

Henne Strand og omegn er kendt for den smukke og autentiske natur. Det vilde klitlandskab er igennem tiden blevet formet efter vind og vejr, samt tidevandets imponerende kræfter, og definerer i dag feriehusenes placering, der ligger som byggeklodser imellem klitterne. Når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet, kan du med andre ord være sikker på, at naturen er allestedsnærværende. Åben vinduerne og lad den friske duft af havet fylde sommerhuset, gå på opdagelse i sommerhusområdets vilde natur og mærk den bløde klitgrund under dine fødder. Det er magisk!

Besøg naturen

Ferie ved den fortryllende kilometerlange strand

Henne Strand er også kendt for sin kilometerlange hvide sandstrand, som strækker sig langs den vestjyske kyst. Hvis du er til autentiske naturoplevelser, har du rettet dit fokus mod det helt rigtige ferieområde, da du i Henne Strand og omegn vil opleve, hvordan havet og vinden dominerer landskabet, og at man i størst muligt omfang forsøger at undgå menneskelig indblanding.

Når man står på den brede sandstrand, lytter til de brusende bølger, mærker sprøjtet fra det skummende hav i ansigtet og kigger på de 25m høje klitter, som danner strandens naturlige grænse, så kan man ikke undgå at blive imponeret og på en og samme tid føle sig meget lille.

Henne Strand byder på tre fantastiske områder

Vi glæder os til at kunne tilbyde dig velkommen i et af de tre helt fantastiske sommerhusområder i Henne Strand på din næste ferie – Henne Strand Nord, Henne Strand Syd og Henne Strand Øst, som alle har hver deres helt unikke fordele.

 

Henne Strand Nord – sommerhuse tæt på byen og den fantastiske badestrand

Det område, der ligger nord for Strandvejen, betegner vi hos Købmand Hansen som Henne Strand Nord. Et sommerhus i Henne Strand Nord er perfekt, hvis man både vil bo tæt på byen og stranden. Drømmer du om en badeferie, kan du med fordel bo her, da du let kan gå til og fra stranden flere gange i løbet af dagen. Det omkringliggende hedelandskab inviterer desuden til dejlige lange gåture, f.eks. når hunden skal luftes. Og så er der heller ikke langt til Strandvejen, hvor du finder gode muligheder for at handle ind, nyde en is, shoppe i butikkerne og spise på de lokale restauranter. Alt efter om du er mest til at bade eller shoppe, så kan du enten vælge et feriehus, der ligger tættere på stranden eller byen. Og hvis du ikke kan beslutte dig, så kan du jo bare vælge et sommerhus lige i midten.


Henne Strand Syd – Sommerhuse i klitterne

I Henne Strand Syd ligger sommerhusene syd for Strandvejen og spreder sig i det naturskønne klitlandskab, hvilket giver en helt unik og vidunderlig stemning. Feriehusene er nemlig omgivet af fantastisk natur med bløde klitbakker og vild vegetation. Her kan du skrue op for den ultimative hygge og nyde en fantastisk ferie ved Vesterhavet.

I den sydligste del af Henne Strand Syd finder du den maleriske Henne Mølle Å, som flyder mod vest for at forene sig med Vesterhavet. Langs åens breder ligger et vidunderligt landskab, som indbyder til mange dejlige gå- og cykelture. Er du til lystfiskeri, så er her gode muligheder for at fange din egen aftensmad, og hvis du er heldig, så får du måske en flot ørred, gedde eller ål på krogen. Fisketegn kan købes i perioden mellem forår og efterår hos Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Du behøver dog ikke være den store lystfiskerentusiast, for at holde af området og dets muligheder. Den brede sandstrand ved Henne Strand Syd er oplagt til lange gåture ved vandet – og det er ligegyldigt, om det er med bare tæer og shorts om sommeren eller iført gummistøvler og en varm trøje om efteråret. Det dejlige område indbyder til at slappe af og lade op hele året rundt – alene, med din partner eller med hele familien.


Henne Strand Øst – Ferie med hav og skov

Sommerhusområdet Henne Strand Øst har sin helt unikke charme, fordi det ligger på grænsen til den smukke Blåbjerg Plantage. I et feriehus i Henne Strand Øst bor du omgivet af høje træer og tætte buske, som pirrer dine sanser med deres dufte og farver – den idylliske stemning er sikret. Samtidigt ligger husene i læ for vestenvinden, så selvom vejret nogle gange viser sig fra sin rå side med regn og blæst, så føles det altid mindre voldsomt i Henne Strand Øst, og du kan hygge dig i dit sommerhus i skoven. Når solen skinner, så venter der flere sjove oplevelser lige rundt om hjørnet f.eks. på campingpladsen, golfbanen eller i det skønne ridecenter tæt på. Desuden kan du købe rav i en af de fine ravbutikker og få en dejlig souvenir fra din ferie ved Vesterhavet med hjem.

Vil du vide mere om området, har vi samlet inspiration her: