Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Svømmehaller

✓ Uafhængig af vejret
✓ Bevægelse for alle
✓ Sjov i alle årstider

En badeferie året rundt

Her finder du en oversigt over svømmehallerne i Henne Strand området. Hvis vejret ikke spiller med, kan du tilbringe en afslappende dag her. Lejer du sommerhus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, får du rabat på entré til mange svømmehaller i området.

Find et sommerhus i alle sæsoner
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Form & Fritid Nørre Nebel

Form & Fritid Nørre Nebel er et topmoderne sportscenter, der byder på sportsaktiviteter og spændende oplevelser for hele familien.

Svømmehallen har 25 meter baner og varmtvandsbassiner. Mulighed for udholdenhedssvømning på 25 m baner eller nyd luftbobleområdet, massagedyserne eller vandkanonen. Svømmehallen har en lille sauna og en helt ny stor sauna. Saunainfusion er gratis, hvis du har betalt for entréen til svømmehallen.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 30% rabat på billetter, når du køber dem på kontoret.

Form & Fritid Norre Nebel
Klintingvej 21,
6830 Norre Nebel
Telefon: +45 75 28 87 31
Mail: [email protected]

Læs mere her

Varde Fritidscenter

Svømmebassin med 60m lang vandrutsjebane og bølgebassin. Der er flere svømmebaner på 25 m i længden og dykkertårne ​​på 1 og 3 m i højden. De yngste medlemmer af familien kan hygge sig i babybassinet med vandlegetøj. Men der er også vandlegetøj til de større børn og sauna i herre- og dameomklædningsrummene.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 20% rabat på billetter, når du køber dem på vores kontor.

Varde Fritidscenter
Lerpotvej 55
6800 Varde
Telefon: + 45 75 21 22 66

Læs mere her

Svømmestadion Danmark

Svømmestadion Danmark er det største bade- og svømmeanlæg i Danmark, hvor elitesvømmere, pensionister, børn, teenagere, forældre og babyer kan more sig året rundt. Svømmestadion Danmark er et 10000 m2 stort område med 10 forskellige bassiner og bade. I 1999 blev de olympiske svømmekonkurrencer for unge afholdt her.

Der er mange oplevelser, leg og sjov for hele familien med f.eks. Der er et 50 meter konkurrencebassin, der også har 1 og 3 meter vippebrætter og et 5 meter vippebræt. Der er et aktivitetsbassin til vandpolo, et stort varmtvandsbassin, romersk bad med spabad, sauna, dampbad og koldt- og varmtvandsbassiner. Ovenover er en helt ny wellnessafdeling med flere saunaer, spabade og meget mere. Mere info om Esbjerg Wellness.

Som gæst i Købmand Hansens sommerhus får du rabat på billetter til svømmehallen og wellnessområdet.

Svømmestadion Danmark
lign. Vardevej 60
6700 Esbjerg
Telefon: +45 75 45 94 99
Mere information:

Læs mere her

SeaWest Lønne

I "den gennemsigtige klit" kan du boltre dig i det store tropiske eventyrbad med to vandrutsjebaner (begge over 100 meter lange), 2 små vandrutsjebaner, 3 spabade, bølgebassin, børnebassin. Der er også en ekstra afdeling med wellness.

SeaWest, Lønne
Vesterhavsvej 81
6830 Nr Tåge
Telefon +45 76 52 30 00

Læs mere her

Henne Strand Tropeland

Eventyrbadet på Henne Strand Camping er bestemt et besøg værd. Her kan du nyde den subtropiske varme. Lufttemperaturen er 32°C og vandtemperaturen er 30°C. Eventyrbadet byder vandelskere på alt, f.eks. Pool, børnebassin, spabad, sauna og rutsjebane – og alt uden tidsbegrænsning. Henne Strand Camping tilbyder nu også wellness for alle. Du kan lade dig forkæle i en rolig atmosfære. Læs mere om wellness i Henne.

Strandvejen 418
6854 høne
Telefon +45 75 25 50 79
Fax +45 7525 5094

Læs mere her

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: