✓ Uafhængig af vejret
✓ Bevægelse for alle
✓ Sjov i alle årstider

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Badeferie året rundt i svømmehallen ved Henne strand

Her finder du en oversigt over svømmehallerne i Henne Strand-området. Hvis vejret ikke spiller, som du havde håbet på at det ville, kan du tilbringe en dag i svømmehallen. Lejer du sommerhus hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, får du rabat på entré til mange af svømmehallerne i området.

Find et sommerhus i alle sæsoner
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Form & Fritid Nørre Nebel

Form & Fritid Nørre Nebel er et topmoderne sportscenter, der byder på sportsaktiviteter og spændende oplevelser for hele familien.

Svømmehallen har 25 meter baner og varmtvandsbassiner. Der er mulighed for udholdenhedssvømning på 25 m baner eller at nyde luftbobleområdet, massagedyserne eller vandkanonen. Svømmehallen har en lille sauna og en helt ny stor sauna. Sauna er gratis, hvis du har betalt for entréen til svømmehallen.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 30% rabat på billetter, når du køber dem på kontoret.

Form & Fritid Norre Nebel
Klintingvej 21,
6830 Norre Nebel
Telefon: +45 75 28 87 31
Mail: [email protected]

Læs mere her

Sportium

Her finder du et svømmebassin med 60m lang vandrutsjebane og bølgebassin. Der er flere svømmebaner på 25m i længden og dykkertårne ​​på 1 og 3m i højden. De yngste medlemmer af familien kan hygge sig i babybassinet med vandlegetøj. Men der er også vandlegetøj til de større børn og sauna i herre- og dameomklædningsrummene.

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 20% rabat på billetter, når du køber dem på vores kontor.

Sportium
Lerpotvej 55
6800 Varde
Telefon: + 45 75 21 22 66

Læs mere her

Svømmestadion Danmark

Svømmestadion Danmark er det største bade- og svømmeanlæg i Danmark, hvor elitesvømmere, pensionister, børn, teenagere, forældre og babyer kan more sig året rundt. Svømmestadion Danmark er et 10.000m2 stort område med 10 forskellige bassiner og bade. I 1999 blev de olympiske svømmekonkurrencer for unge afholdt her.

Der er mange oplevelser, leg og sjov for hele familien. Der er et 50 meter konkurrencebassin, der også har 1 og 3 meter vippebrætter og et 5 meter vippebræt. Der er et aktivitetsbassin til vandpolo, et stort varmtvandsbassin, romersk bad med spabad, sauna, dampbad og koldt- og varmtvandsbassiner. Ovenover er en helt ny wellnessafdeling med flere saunaer, spabade og meget mere. 

Som gæst i Købmand Hansens sommerhuse får du rabat på billetter til svømmehallen og wellnessområdet.

Svømmestadion Danmark
Vardevej 60
6700 Esbjerg
Telefon: +45 75 45 94 99

Læs mere her

SeaWest Lønne

I "den gennemsigtige klit" kan du boltre dig i det store tropiske eventyrbad med to vandrutsjebaner (begge over 100 meter lange), 2 små vandrutsjebaner, 3 spabade, bølgebassin, børnebassin. Der er også en ekstra afdeling med wellness.

SeaWest, Lønne
Vesterhavsvej 81
6830 Nr Tåge
Telefon +45 76 52 30 00

Læs mere her

Henne Strand Tropeland

Eventyrbadet på Henne Strand Camping er bestemt et besøg værd. Her kan du nyde den subtropiske varme. Lufttemperaturen er 32°C og vandtemperaturen er 30°C. Eventyrbadet byder vandelskere på alt fra pool, børnebassin, spabad, sauna og rutsjebane – og alt uden tidsbegrænsning. Henne Strand Camping tilbyder nu også wellness for alle. Du kan lade dig forkæle i en rolig atmosfære.

Strandvejen 418
6854 Henne
Telefon +45 75 25 50 79

Læs mere her

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: