✓ Tag hunden med på ferie
✓ Gratis hundesnack
✓ Slip for at finde hundepasning

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Tag hunden med i sommerhus

Hvis man er så heldig at have en firbenet ven i familien, må man forholde sig til det samme spørgsmål år efter år.

Hvem passer Fido, når vi skal på ferie?

At finde hundepasning til ferien er både tidskrævende og ofte ret dyrt. Hundehoteller, dyrepensioner, hundesittere - selv hvis man er tvunget til at vælge en af disse løsninger, finder man ofte, at de er ikke er særligt gode. Det er følelsesmæssigt svært eller endda helt udelukket, at holde ferie uden den eller de firbenede følgesvende.

Gratis hundesnack ved ankomst

Hvis du booker et sommerhus hvor hunde er tilladte hos os, og melder din hunds ankomst ved bookingen eller senest ved ankomst, så får du ved ankomst en lækker snack fra Henne Pet Food i velkomstkuverten, til glæde for både din hund og for dig.

Sommerhuse med hund tilladt
Find et sommerhus hvor hunde er tilladte og tag hunden med til et væld af oplevelser, leg og tumlen på sandstranden, i havet og i skoven. Henne Strand er et sandt paradis for hunde.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Tag hunden med på ferie

Med de mange hundeskove og lange strækninger med gode muligheder for hunde-gåture, lægger det lige til højrebenet at tage hunden med om bord. Danmark er et ganske hundevenligt land, og mange danskere vælger hvert år at holde ferie med hund.

Nyttig information

Der findes nogle regler for færden med hund i den danske natur. Under nyttige informationer til ferien med hund og andre husdyr, kan man læse mere om gnidningsfri ophold med hund i naturen. Læs dem og skynd jer så at pakke kødben, hundelejetøj og hundesnor og tag hunden med på ferie.

Praktisk

Den gode nyhed er, at man kan tage en eller flere hunde med i mange af vores sommerhuse. På den måde kan hele familien glæde sig over, at også menneskets bedste ven kan komme med på ferie og være i godt selskab - selv i ferien.

Sommerhuse med flere hunde

Intet problem! Hos os kan du finde dejlige sommerhuse, hvor du kan have op til to eller tre hunde med. Du behøver altså ikke bekymre dig, selv hvis du skal have flere hunde med - her hos os kan du finde det helt rigtige sommerhus. Nedenfor kan du se alle de ledige sommerhuse, som tillader flere hunde.

Indhegnede sommerhuse

Er du på udkig efter et sommerhus, hvor din hund har en indhegnet grund eller terrasse, som den kan tumle på og samtidig et sommerhus tæt på vandet? Så er indhegnede sommerhuse lige noget for dig! Kig med her og bliv inspireret.

Ro i sjælen med en indhegnet grund

For hundeejere er det helt nødvendigt, at ferien bliver grundigt planlagt. Et sommerhus med en indhegnet grund, en indhegnet have eller en lukket terrasse er klart anbefalelsesværdigt til den afslappende ferie ved Vesterhavet med hund.

På den måde kan du nyde ferien uden frygt for, at din hund tager på en ikke planlagt udflugt alene. Det er også meget rarere for din hund, for den kan nyde den friske havlugt uden at være i snor.

Et sommerhus, der ligger for sig selv, tilbyder netop det, som får de fleste huse booket: rekreation og hundevenlighed.

Indhegnet grund i fredet strandområde

Ifølge Naturstyrelsen er terrænet ved kysten et fredet strandområde, og derfor gælder der andre regler for dette landskab end andre steder i landet. Her må der ikke foretages nogen ændringer i terrænetm, hvilket bl.a. påvirker bebyggelse og indhegningen i området. Sommerhuse med indhegnede grunde ved Vestkysten er derfor ikke så almindelige.

Men frygt ikke! Vi kommer her med en liste over sommerhuse med indhegnede grunde tæt ved havet.

Henne Pet Food

Henne Pet Food er en dansk familievirksomhed i Outrup, der siden 1993 har produceret dyrefoder. De producerer foder og næringssuplering af blandt andet frisk laks til hunde og katte. Grunden til de friske laks er, at Henne Pet Food får leveret laksene lige fra naboen. De bor nemlig ved siden af en af de førende leverandører af laks til fødevareindustrien. Alle tilsætningsstoffer bliver skånsomt forarbejdet, sådan at alle de posivite egenskaber fra lakseolien og de gode lakseproteiner lander i foderet.

Skulle vi være uopmærksomme og overse, at I har en hund med, så gør os venligst opmærksomme på det. Vi vil nemlig rigtig gerne give jer en gratis hundesnack ved ankomst! Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen i Henne.

Her kan du læse mere om Henne Pet Food.

Har du noget at tilføje?

Mange tak fordi I bruger vores guide til ferien med hund. Vi håber, at den kunne hjælpe jer lidt på vej til den gode familieferie.

Hvis du fandt den brugbar, må du gerne dele den på Facebook, så andre hundefamilier i ferienød kan blive inspireret.

Hvis du kender verdens bedste hundeskov eller en fed aktivitet - eller måske har nogle rettelser til noget af det vi har skrevet - så tøv ikke med at kommentere!

Til gengæld vil vi korrigere og tilføje, hvor det er nødvendigt!