✓ Find de bedste tilbud
✓ Op til 30% rabat
✓ Ægte sommerhusferie
Last minute tilbud - book ferien med rabat her
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Last Minute tilbud

Vores Last Minute tilbud er designet til de spontane, der tør vente til lige inden feriestart og dermed opnå de bedste tilbud overhovedet. Det kan også være til familien, der pludselig får nogle uventede feriedage, og ønsker at bruge dem på afslapning i et sommerhus. Henne Strand, Houstrup, Bork, Nymindegab eller Jegum er det oplagte sted at holde sin ferie, da der bydes på oplevelser og aktiviteter til enhver smag. Vores Last Minute tilbud indeholder alle former for huse, så det er ikke begrænset til et specifikt antal personer, men kan rumme den store familie, familien med hund eller en håndfuld venner. Det handler om at holde øje med tilbuddene og så slå til, når der er et hus ledigt, der opfylder jeres behov og ønsker for ferien.

Hvis du booker et hus med Last Minute tilbud, kan du leje et sommerhus til en yderst fordelagtig pris med op til 30% rabat. Kvaliteten og oplevelserne er der selvfølgelig ikke sparet på - området ved Henne Strand har lige så mange aktiviteter som altid og er altid et besøg værd - uanset årstid.

Spar penge ved at booke dit ferieophold i sidste øjeblik

Hvad en god deal er, kan være meget forskelligt fra person til person. Derfor er vi glade for, at vores tilbud her på siden repræsenterer så mange forskellige typer huse og prisklasser. Når du kigger på vores Last Minute tilbud, kan du se, at lejeprisen varierer meget, da vi har mange forskellige ferieophold. Dette spænd og denne alsidighed i typen af sommerhuse gør det nemt for dig, at finde et sommerhus der passer til dig, og til en pris som passer til dit feriebudget.

Vi vil gerne være med til at give flere ferieglade familier mulighed for at opleve en ferie ved Vestkysten i nærheden af Henne Strand. Lille advarsel inden du booker: Det er stærkt vanedannende og det ved vi, da mange af vores gæster vender tilbage til flere ferier og flere oplevelser.

Omfavn de spontane ferier

Hvorfor planlægge en ferie langt ude i fremtiden når du kan komme afsted på en impulsferie og i den sammenhæng spare penge på ferieopholdet? Naturligvis forstår vi, hvorfor man kan have behov for at sikre sig det ønskede sommerhus i de mest populære uger i sommerferien. Men hvad med resten af året? Eller hvad med den sommer hvor vejret i Danmark faktisk blev ret godt, og man besluttede sig for at blive hjemme og se, hvad det danske land har at byde på?

I alle årets perioder har vi et udvalg af Last Minute tilbud, som gør at du kan komme billigt på en spontan ferie. Disse huse er netop nedsat til dig, der godt kan lide at reagere på den impuls, der fortæller dig, at nu er det ved at være tid til et ferieophold, og det skal ske snart. Vores Last Minute tilbud skal opfattes som en form for afbudsrejser. Det betyder, at lejeprisen er nedsat, for at husene ikke behøver at stå tomme, når de kan være fyldte med glade feriegæster, der godt kan klare at booke en ferie i sidste øjeblik.

Hvorfor udlejer vi så billige sommerhuse?

For nogle af vores husejere giver det rigtig god mening at sætte prisen ned, hvis huset stadig er ledigt et par uger inden ankomstdagen. Det gør det nemlig attraktivt for dig at booke feriehuset til nedsat leje og på den måde kan du komme billigt på ferie og få masser af gode oplevelser. Oplevelserne er der nemlig ikke sparet på - uanset lejepris.

Så du og din familie kan leje huset til en fordelagtig pris og får en positiv oplevelse. Uanset om du leder efter et billigt sommerhus i august eller bare et feriehus til nedsat pris udenfor sæsonen, så kan du næsten altid få dækket dit behov i ét af husene her på siden. Vi ønsker dig en god tilbudsjagt!

Er der ingen ledige sommerhuse?

Er der ingen last minute tilbud huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Er du bare vild med tilbud?

Så skal du tage et kig på de andre muligheder, der er for at holde ferie i et sommerhus til nedsat lejepris. Se alle vores tilbud her.