Forside / Sommerhuse

Book et fantastisk sommerhus til 10 personer

Her finder du flere sommerhuse til 10 personer. Et stort sommerhus er det ideelle valg, hvis du gerne vil på ferie med mange mennesker. Du kan også finde et sommerhus til 10 personer med pool, det egner sig både til en stor familieferie og til to mindre familier, der gerne vil holde aktiv ferie sammen.

Sommerhuse med plads til 10 personer
Book din næste ferie i et skønt, stort sommerhus med plads til den store familie.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Plads til alle

Tager du på ferie med 10 personer, så er der som regel et par børn med. En sommerhusferie med børn er skøn - især når alle nyder ferien og det betyder som regel, at børnene skal være energiske, glade og kunne nyde de mange spændende aktiviteter og oplevelser i naturen. Der er mange gode aktiviteter for børn i Henne Strand og omegn - og mens børnene leger glade og slår dampen ud, kan forældrene også nyde en kop kaffe i de smukke omgivelser og den fortryllende natur, der endnu ikke er blevet kold.

Restauranter

Vender I trætte og rødkindede hjem efter mange gode oplevelser, kan I enten lave aftensmad sammen i sommerhuset eller køre ind til midtbyen og besøge en af ​​de mange restauranter. I Henne finder du den meget kendte Henne Kirkeby Kro restaurant, hvis køkken blev belønnet med to Michelin-stjerner i 2019 - læs mere om den danske "Kro" her! På Kebab House No. 2 kan du enten tage maden med hjem og nyde den i ro og mag i dit sommerhus, eller du kan bare spise med børnene i restauranten. Restauranterne i Henne Strand har noget lækkert at byde på for gastronomielskeren, børnefamilien og grillentusiasten.

Hvad med et luksushus?

Har du lyst til at prøve noget andet end vores traditionelle og hyggelige sommerhusophold, så overvej en ferie i vores luksushuse. Et luksushus giver dig lidt mere komfort for hele familien og her kan du nyde de gode faciliteter. Vi tilbyder endda flere luksushuse, der kan rumme op til 10 personer. Så du er sikker på at finde et hjem, der passer til dine behov med hensyn til luksus, komfort og plads. Alle huse har pool eller jacuzzi, så der er lidt mere underholdning indendørs, hvilket er et plus, når vejrudsigten ikke ligefrem er fantastisk. Så alle er glade og tilfredse i deres ferie – og hvem vil ikke have det til deres ferie?

Aktiviteter for store grupper

Når der er ti personer, der bor i et sommerhus, er det en god idé at få lidt frisk luft og nyde rummet og rummet udenfor. Henne Strand er et glimrende rejsemål her, med gode naturoplevelser og aktiviteter for hele familien. For dig betyder det, at I kan nyde rigtig kvalitetstid sammen og så komme tilbage til sommerhuset med trætte, glade børn. Stranden er et alsidigt sted at opholde sig, når der er mange mennesker og en omgang kongespil/kubb kan runde en farverig dag med familie eller venner af. Du kan også besøge den naturlige oase Filsø, hvor du kan observere de forskellige fuglearter, der kalder havet og søerne deres hjem, og komme særligt tæt på dem på en gåtur på broen over søen.

Blåvand Zoo, Tirpitz eller LEGOLAND?

Er du på ferie med en større gruppe, handler det selvfølgelig også om at tage på udflugter, hvor der er noget for enhver smag. Blåvand Zoo er bestemt en af ​​dem, da den store dyrepark har alt fra husdyr i børnezoo til hvide løver, som du kun kan se her i Danmark. Du er velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den på de mange bænke, der er spredt rundt i parken, eller du kan købe drikkevarer og mad fra parkens cafeteria – du kan også spise din medbragte mad her. Derudover kan du også medbringe din hund, hvis du har en med på ferie, så hele familien kan tilbringe en begivenhedsrig dag i zoologisk have.

Hvis vejret ikke er så godt, kan vi anbefale en tur til fantastiske Tirpitz, hvor 4 forskellige spændende tilberedte emner udstilles. Har du altid ønsket at blive klogere på rav eller om den danske vestkysts historiske udvikling - præsenteret i en livlig atmosfære. Vi vil ikke fortælle dig nogen hemmelighed, at med et besøg i LEGOLAND, kan du sjældent gå galt og begivenhedsrige timer er garanteret for store og små.

Mad til børn og voksne

Henne Strand byder på gode muligheder for at koble af efter en lang dag i naturen eller ved en af ​​områdets mange attraktioner. Der er al slags gastronomi, der kan gøre selv de mest krævende spise glade. Gourmet, à la carte eller pizzeria - du bestemmer selv, hvilket humør du er i, og hvad du vil spise.

Foretrækker du at lave mad til hele gruppen hjemme i sommerhuset, tilbyder vores sommerhuse masser af plads og alt det udstyr, du skal bruge til at lave mad. Der er også forskellige butikker i Henne Strand, Nymindegab og Nr.Nebel, hvor du kan få alle ingredienserne til et lækkert aftensmåltid i sommerhuset. Så skal du bare finde ud af, hvem der rydder op.

Alt efter vejret kan du nyde en is eller endda en varm kop kakao eller kaffe i en af ​​byens caféer, som byder velkommen hele året rundt.

Last minute tilbud

At tage på ferie med en gruppe på otte kan være en dyr fornøjelse. Så det kan være en god idé at holde øje med vores last minute tilbud i den periode, du gerne vil på ferie og spare stort op. Her finder du ikke altid tilbud til 10 personer, men ofte. Derfor bør du holde øje med tilbuddene, så du kan booke din drømmebolig til en drømmepris.

Se alle Last minute tilbud fra 2 til 10 personer.