Sommerhuse med plads til 10 personer

Lej et skønt sommerhus til 10 personer

Vi udbyder en lang række sommerhuse med plads til 10 personer. Det er oplagt at vælge et stort sommerhus, hvis man er mange, der gerne vil holde ferie sammen. Et sommerhus med plads til 10 personer er både ideelt for familien, der gerne vil afsted hele baduljen og for de to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

10 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Faciliteter
Kort

Aktiviteter for børn

Dreng flyver med sin drage i haven
Henne strand børn
Sea West

Hvis I er samlet 10 personer i et sommerhus, er der en chance for, at en procentdel af disse er børn. En sommerhusferie med børn er SKØN - især hvis alle hygger sig, og alle hygger sig som oftest bedst, hvis børnene er underholdt og glade. Henne Strand og omegn er fyldt med fede aktiviteter for børn, og mens børnene hopper rundt og leger og oplever, kan de voksne meget passende drikke en kop dejlig VARM kaffe.

En af de helt store fordele ved at tage på sommerhusferie ved Henne Strand er det smukke område. Vesterhavet, klitterne, naturen. Det er næsten et must at komme ud og opleve naturen, og det er for det meste noget, både børn og voksne kan lide.

Spisesteder

Når I vender trætte hjem med pluspoint på opleveren, så er det både muligt at svinge de store gryder og tilberede et lækkert måltid hjemmelavet mad – eller tage ind og besøge et af de mange spisesteder, der ligger og venter på at tilfredsstille jeres smagsløg. Henne Strand har både noget for gastroelskeren og grilltilbederen.  


Hvad med et luksushus?

Hvis I gerne vil prøve noget andet end en hyggeligt og traditionelt sommerhusophold, kan I overveje et ophold i et af vores luksushuse. Et luksushus byder på lidt ekstra komfort – og så kommer de alle med pool eller spa. Der er altså lidt ekstra at lave indendørs, hvilket kan være en fordel, hvis kalenderen ikke melder sommer.