Sommerhuse med plads til 10 personer

Lej et skønt sommerhus til 10 personer

Vi udbyder en lang række sommerhuse med plads til 10 personer. Det er oplagt at vælge et stort sommerhus, hvis man er mange, der gerne vil holde ferie sammen. Et sommerhus med plads til 10 personer er både ideelt for familien, der gerne vil afsted hele baduljen og for de to familier, der gerne vil holde ferie sammen.

17 Sommerhuse Vis søgemuligheder

Max. afstand til kyst
Max. pris:
Minimum m²:
Faciliteter
Kort

Aktiviteter for børn

Dreng flyver med sin drage i haven
Henne strand børn
Sea West

Plads til alle

Hvis I er samlet 10 personer i et sommerhus, er der en chance for, at en procentdel af disse er børn. En sommerhusferie er den perfekte ferie med børn, da der er tid til fordybelse, aktiviteter og oplevelser i naturen. Ferien er især skøn, hvis der er tid til at opfylde alles ønsker for, hvad ferien skal indeholde. Henne Strand og omegn er fyldt med fede aktiviteter for børn i alle aldre, og mens børnene hopper rundt og leger og oplever, kan de voksne meget passende nyde en stille stund med en god kop kaffe og voksentid, når det er allerbedst – i dejlige omgivelser og med glade børn. 

 

Spisesteder

Når I vender trætte hjem med pluspoint på opleveren og røde friske kinder, er det muligt at svinge de store gryder og tilberede et lækkert måltid hjemmelavet mad i alle vores feriehuse. Hvis I har mere lyst til at slappe af og slippe for madlavningen, så er det en oplagt mulighed at tage ind og besøge et af de mange spisesteder, der ligger og venter på at tilfredsstille jeres smagsløg. I området ligger den meget kendte Henne Kirkeby Kro, hvis køkken i 2019 er blevet belønnet med hele to Michelin stjerner – læs mere om kroen lige her! Hos Kebab House No. 2 er det både muligt at spise i restauranten med børnene men også at tage maden med hjem og nyde den i hjemlige omgivelser. Henne Strand har altså både noget for gastroelskeren, børnefamilien og grilltilbederen.  

 

Hvad med et luksushus?

Hvis I udover hygge og lækre omgivelser, som et traditionelt sommerhusophold tilbyder, ønsker lidt ekstra på husfronten, så skal I overveje et ophold i et af vores luksushuse. Et luksushus byder på ekstra komfort for hele familien og med mere end ét luksussommerhus med plads til 10 personer på vores hjemmeside, så er der god mulighed for at fingre i et hus, der byder på luksus, komfort og plads til alle! Alle husene kommer med pool eller spa, så hvis vejret ikke melder høj solskin og lægger op til en tur ved stranden, så er der altså lidt ekstra at lave indendørs. Det kan være en stor fordel, hvis alle skal være underholdt og glade på hele ferien – og hvem ønsker ikke det?