✓ Brede sandstrande
✓ Aktiviteter for børn
✓ Skøn natur
✓ Byer med liv

Forside / Sommerhuse

Ferieområder omkring Henne Strand

Henne Strand er meget mere end bare et lille feriested ved den jyske Vestkyst. Henne Strand er centrum for et stort ferieområde, hvis smukke omgivelser er svære at slå. Henne Strand alene er opdelt i en nord-, syd- og østlig del, og alle dele har noget helt specielt. Derudover er der omkringliggende feriehusområder, som Houstrup ved den fortryllende Blåbjerg Klitplantage og Jegum Ferieland, der ligger tæt ved Oksbøl og som er omgivet af grønne områder. Der er også Nymindegab nord for Henne og sidst men ikke mindst: Bork Havn, den oprindelige vikingelandsby lige ved Ringkøbing Fjord.

I alle disse områder udlejer vi hos Købmand Hansens Feriehusudlejning ferieboliger – hvor vil I gerne holde jeres næste ferie?

Vælg mellem mere end 800 feriehuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Henne Strand

Området Henne Strand ligger lige ved det fantastiske Vesterhav og kunne derfor ikke være mere indbydende til strandferier. I den lille og hyggelige bymidte, er der en afslappet feriestemning, især ved de mange små butikker, restauranter og caféer på den livlige „Strandvejen“ i midtbyen. Strandvejen fører direkte ned til en hvid, kilometerlang sandstrand. Henne Strand er delt i en nord-, syd- og østlig del.

Læs alt om Henne Strand

Houstrup

Houstrup ligger øst for Henne ved den smukke Blåbjerg Klitplantage. Det betyder for jer, at I i ferien møder de smukke klitter, vild lyng, høje træer og som nabo har I grønne områder. For naturfans er der ikke nogen smukkere omgivelser. Blåbjerg Klitplantage er et unikt landskab, beliggende sammen med søerne i Filsø. Den nærliggende Lyngbos Hede tilbyder en rig plante- og dyreverden, en masse smukke fugle, gode fiskesteder og en masse afslapning på lange gåture i betagende omgivelser.

Feriehusområdet i Houstrup er opdelt i områderne Frydenlund, Guldvangen og Hejbøl.

Læs alt om Houstrup

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er det perfekte sted for jeres ferie med børn, hvis I har lyst til en masse hygge og ikke nødvendigvis ønsker at bo lige ved Vesterhavet. Jegum Ferieland er det ideelle feriested for alle, som elsker at bo i et skønt og roligt naturområde med dejlige sommerhuse. Ikke desto mindre behøver I ikke at undvære noget, for som en del af ferielandet er der indkøbsmuligheder, en restaurant-café, en række familievenlige spil- og underholdningsfaciliteter og mange andre spændende tiltag. I har direkte adgang til natur, fiskeri, cykelture, svampe- og bærplukning og meget mere.

Læs alt om Jegum Ferieland

Nymindegab

Nymindegab er et fantastisk sted i Vestjylland, hvor natur og kultur forener sig i en unik oplevelse. Det lille område ligger ved havet nord for Henne Strand og ligger lige ved Vesterhavet ved Holmsland klit. Også Ringkøbing Fjord ligger tæt på området. Udsigten over klitlandskabet, krydset af små vandløb, er imponerende smukt. Strand- eller surfferie kan ideelt kombineres med en masse kultur. Besøg for eksempel Nymindegab Museum eller Nørre Nebel Kirke, lær mere om fiskerbyens historie eller oplev tilbud fra de lokale, traditionelle håndværkere i landsbyen. Shopping og aktiv ferie (for eksempel med en runde minigolf på „GolfPark West“) er også muligt.

Læs alt om Nymindegab

Bork Havn

Den gamle fiskerby Bork Havn ligger lige ved den smukke Ringkøbing Fjord og er især kendt for én ting: Vikingehistorien. Dette kan I i dag opleve på frilandsmuseet „Bork Vikingehavn“. Her kan I opleve vikingernes liv, blandt andet ved at bage fladbrød, skyde med bue og pil eller lave jeres egne runearmbånd. Derudover udstråler området ved Bork Havn en traditionel havnestemning, har en smuk havn og ligger tæt ved fuglereservatet Tipperne, der er oplagt for naturelskere.

Læs alt om Bork Havn

Hvilket er dit yndlings ferieområde?