Forside / Sommerhuse

Er det tid til at prøve noget nyt?

Mange af vores gæster kommer til Henne Strand år efter år og nogle har samme hus eller ferielejlighed hvert år. Men måske er det tid til at prøve noget nyt? Hvert år får vi nye huse i vores udlejning. Herunder finder du en oversigt over de nye  sommerhuse, som vi har fået til leje i år.

Ferie i Henne Strand rummer alt fra barsk natur til klitter og hav

Henne Strand byder på smukke naturlige sommerhusområder og har alt, hvad et feriehjerte begærer. Den smukke natur rummer alt fra den kilometerlange sandstrand til det 64m høje 'Bjerg' i Blåbjerg Plantage til de smukke områder Henne Mølle Å i syd og Blåbjerg palntage i nord for Henne Strand.

 

Henne Strand Nord, Syd og Øst - nye sommerhuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferieområde Houstrup er perfekt for hele familien

Houstrup er et hyggeligt og familievenligt ferieområde, perfekt til en ferie med børn. Bag marehalmen, kun få kilometer fra den lange og hvide sandstrand, ligger et stort og fredet naturområde. Her kan du gå på opdagelse enten til fods, på cykel eller på hesteryg. Se mere information om ferie i Houstrup.

Nye feriehuse i Houstrup
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferieområde Jegum er et børnevenligt ferieområde i skøn natur

Jegum Ferieland er et børnevenligt ferieområde tæt på skov, hede og klitvegetation. Jegum Ferieland er skabt for at give folk mulighed for at opleve et sommerhus i skøn natur, men som ikke nødvendigvis skal bo i umiddelbar nærhed af Vesterhavet. Læs mere om Jegum Ferieland.

Nye feriehuse i Jegum
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Ferie i Bork og Nymindegab byder på varieret natur for alle

Bork er en charmerende lille landsby med masser af atmosfære, beliggende for enden af ​​Ringkøbing Fjord. Bork Havn består af både gamle og nye landsbydele, hvilket naturligvis betyder, at vi kan tilbyde nyere og ældre sommerhuse.

Ikke langt fra Bork ligger Nymindegab lige ved overgangen til havet. Den smukke vestjyske natur i Nymindegab er unik og absolut imponerende og bevægende. Læs mere om Bork havn og Nymindegab

Nye feriehuse i Bork og Nymindegab
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: