✓ Brede sandstrande
✓ Grønne skove
✓ Ren afslapning
✓ Unikke naturoplevelser

Forside / Sommerhuse / Sæsonferie

Lej sommerhus i sommerferien ved Henne Strand

Nyder lange, lyse aftener på terrassen i dit sommerhus i sommerferien, solmodne bær og børn med røde kinder og skrammer på knæene. Den danske sommer er uden sammenligning, og når den viser sig fra sin bedste side, så er der intet bedre sted at være i sommerferien. Kom til Henne Strand og oplev en sommerferie ved det fantastiske Vesterhav, og mærk hvordan dine batterier bliver ladet op til resten af året. Vi tilbyder en lang række overnatningsmuligheder fra små, charmerende træhuse til store, moderne sommerhuse. Velkommen til Henne Strand - ferieparadiset hvor sommeren varer længe!

Find dit drømmehus til sommerferien
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus i uge 29, 30 + 31

Alle uger i juni, juli og august er populære ferieuger, men nogle er dog trods alt lidt mere eftertragtede end andre. Industriferien falder hvert år i uge 29-31, og derfor er der altid tryk på bookingerne specielt i disse uger. Det er en god idé at få undersøgt overnatningsmuligheder allerede tidligt på ferieåret, så I er sikre på at nyde de lune sommerdage præcis der, hvor I ønsker det. Hvis I alligevel er for sent ude, så kan det være en god idé at holde øje med vores Last Minute tilbud og vores Eksklusive tilbud, hvor I kan være heldige at finde et sommerhus, som nogen har afbestilt i sidste øjeblik. Der er dog ingen garantier, så for at være på den sikre side forslår vi, at du booker din sommerferie allerede i dag.

 

Find dit drømmehus til sommerferien

Når sommeren for alvor er ovre os, er stranden det helt store trækplaster for alle, der elsker at slappe af i sandet, de aktive der gerne vil dyrke vandsport og lege på stranden og vandhundene, der kan bade dagen lange i det forfriskende Vesterhav. Heldigvis er Henne Strand velsignet med en fantastisk, børnevenlig strand, hvor der er plads til alle de forskellige mennesker, der gerne vil besøge og bruge stranden. I højsæsonen er der opsat livreddertårn på stranden, der bemandes i dagstimerne. Hund er tilladt på stranden i snor.

Hvis I bliver trætte af stranden og gerne vil have noget lækkert at spise, så er der flere forskellige muligheder for at få en lækker frokost eller en snack til den lille sult i Henne. Se spisemulighederne lige her. Er I til gourmet og madoplevelser af de helt store, så kan I komme på Michelin restaurant på Henne Kirkeby Kro, hvor sæsonbestemte og lokale råvarer spiller en stor rolle i madlavningen. Dermed får I både en stor madoplevelse og får indblik i det lokale spisekammer.

Sommerferie i et stort sommerhus ved Henne Strand

Skal hele familien inviteres med på sommerferie? Eller måske skal du og dine gamle efterskolevenner inklusiv kærester holde jeres årlige reuninon over sommeren i Henne Strand? Så er I kommet til det helt rigtige sted, for vi har flere sommerhuse, hvor der er plads til helt op til 10 personer og endda et enkelt, hvor I kan være 12 personer. Det betyder, at I ikke behøver at leje mere end et sommerhus, og I dermed sparer en masse penge på leje, som I kan bruge på oplevelser og kaffe i stedet for.

Lejer I et stort hus, er der god plads til, at alle kan få en seng, lidt privatliv og samtidig er I tæt nok på hinanden til, at kunne hygge jer sammen og få en masse kvalitetstid sammen. Et stort hus er også perfekt, hvis mormor skal holde sin 80-års fødselsdag, og ikke har plads nok hjemme i rækkehuset. Her kan både børn og voksne hygge sig, og når de mindste ikke gider sidde og høre på de ældre i familien længere, så kan de løbe ud på den store naturgrund, der omgiver de fleste af de store huse. Hvis der er ældre børn med, kan de også smutte en tur til vandet og bade og spille med bold.

Hvis I er de heldige ejere af en sød hund, så tillader en lang række af vores store huse, at I medbringer hunden i sommerhuset. Så kan den også nyde godt af de nye omgivelser og få sig en på opleveren.

Sommerferie i Danmark for par

Nu har vi fastslået, at der er plads til den helt store familie, men mange vælger også at rejse på tomandshånd, for at få noget ro og nogle timer sammen uden at skulle forholde sig til andre. Henne Strand er det perfekte sted at tage hen, hvis I ønsker tid til fordybelse og fred og ro. Husene ligger med god afstand i mellem sig, og når I sidder en sommeraften nede på stranden, og ser på den smukke solnedgang, så bliver det ikke mere fredeligt og idyllisk.

Hvis I er et aktivt par, der godt kan lide at have fart på og opleve noget, så er området omkring Henne Strand perfekt til gå-, vandre- og cykelture. I kan komme rundt i hele området og opdage alle de skjulte steder og smukke lysninger, der gemmer på så mange fantastiske stunder. Pak en madpakke hjemme i sommerhuset og gør jer klar til en skøn dag i smuk natur og med frisk luft i hår og kinder. I udvalgte perioder i løbet af året kan par gøre brug af vores fordelagtige 2 personers tilbud.

Overnatning ved Henne Strand

Når I booker et sommerhus eller en lejlighed ved Henne Strand, åbner hele området omkring sydvestjylland sig op for jer, og giver jeg en unik mulighed for at opdage et af Danmarks mest eftertragtede ferieområder om sommeren. Vi har huse, der taler til enhver smag, uanset om I er på udkig efter stråtækt idyl, et aktivitetshus med masser af muligheder for aktiviteter eller et hus, hvor I kan drikke jeres morgenkaffe med udsigt over Vesterhavet. Alle vores sommerhuse er med til at bidrage med en perfekt ramme til en ferie, som er sammensat præcis, som I gerne vil have den. Vi stræber efter altid at skabe ferieminder for livet, og her er hus og omgivelser vigtige.

Sommeroplevelser

Det er ikke alle, der leder efter en masse muligheder for oplevelser og aktiviteter på deres ferie, men de der gør, skal ikke lede længe, når de besøger Henne Strand på deres sommerferie. Der er naturens helt egne oplevelser som en god strandferie, hvor I ikke behøver andet end et håndklæde og noget koldt at drikke i tasken.

Er du mere til golf end til strandferie, så kan vi med glæde fortælle, om vores aftale med Henne Golfklub, der sikrer vores gæster, at de gratis kan spille golf på deres ferie. Det gælder alle betalende gæster i feriehuset, der hver kan modtage ét gratis greenfee i de dage, der bor i huset. Aftalen betyder, at I sparer penge på golfen, og dermed kan booke et lidt større sommerhus eller måske forkæle jer selv med velvære eller god mad. Gratis greenfee gælder til 18-hullers banen og kun for golfspillere, der har et fuldgyldigt medlemskab af en golfklub. Book jeres tid/tider inden I ankommer, og gør jer klar til en fantastisk dag ude i naturen med golf og godt selskab i centrum.

Hvis du er fiskeentusiast eller bare godt kan lide at stå ved bredden med snøren i vandet og vente på det magiske øjeblik, hvor fisken får fat i krogen, så er der flere forskellige muligheder for at komme ud og fiske i Henneområdet. Fx er Varde å og Skjern å fantastiske steder at fiske, og fisketegn kan købes på turistkontoret.

Se meget mere om fiskeferie og gode at steder at fiske lige her.

Sommerferie med hund lige ved Vesterhavet

En ferie i sommerhus er også særdeles velegnet til ferier med hund(e). Der er mere end 200 hundeparker i Danmark, hvoraf mange er indhegnet, og dine firbenede venner er meget velkomne i mange af vores huse - find et sommerhus med hund her!

Her er et par hundeskove til lange gåture nær Henne Strand:
Hundeskove i Blåbjerg/ Nyminde Plantage med hede, sand og skovterræn og i Oksbøl Stadsskovdistrikt (ca. 19 ha), Hundewald Nørre Nebel, Hundewald Blåvand (indhegnet klitplantage).

Sjove aktiviteter ved Henne

Ridning

Hop i sadlen og oplev det fantastiske område omkring Henne Strand fra hesteryg. Uanset om du er nybegynder eller øvet på hest, så findes der en rute til dig, der bringer dig igennem det alsidige og smukke område, som er helt unikt at opleve til hest. Hvis du er rutineret og har redet i mange år, så kan du med fordel ride ned på stranden og tage en rask galoptur mod solnedgangen. Der er flere forskellige stutterier i området, hvor du kan leje hest eller deltage i ture med flere ryttere, og det tætteste på Henne Strand er Stutteri Vestkysten i Henneby, hvor du kan leje en islænderhest. Stutteriet ligger ved Blåbjerg Klitplantage, og plantagen har flere ridestier, som du kan begive dig ud på og blandt andet ende nede ved vandet. Hvis du har en søster eller en god veninde, der også er vild med heste, så kan I få en hel dag til at gå med den naturskønne aktivitet.

Svømmehal

Hvis vejret overrasker jer, og viser sig fra sin dårlige side i sommerferien, så skal I ikke fortvivle. Det er ikke forgæves, at I har pakket badebukser og badedragt, for ved Henne finder I op til flere svømmehaller, hvor I kan øve svømmetagene og glemme det dårlige vejr udenfor for en tid.

Læs meget mere om de forskellige svømmehaller, deres åbningstider og faciliteter lige her, så I kan være forberedte, hvis det dårlige vejr skulle ramme jeres sommerferie.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: