✓ Gode priser
✓ Skøn natur
✓ Ren afslapning
✓ Børneaktiviteter

Forside / Sommerhuse

Jegum Ferieland - et ferieområde med egen sjæl og puls

Jegum Ferieland ligger mit i den vestjyske natur. Her er masser af aktiviteter for børn og voksne. Når I holder sommerhusferie i Jegum Feriepark er I tæt på spændende kunsthåndværk, seværdigheder og attraktioner. Af udflugter kan vi anbefale at I smører en madpakke og tager familien med på udflugt til Givskud Løvepark, hvor I kan komme helt tæt på løver, elefanter, næsehorn og zebraer. Ved Centeret i Jegum er der mulighed for at kæle med de søde geder. Har du spørgsmåls om Jegum Ferieland sommerhusudlejning? Ring vi hjælper dig gerne videre.

Sommerhuse i skønne omgivelser ved Jegum Ferieland
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Skønne sommerhuse midt i den dejlige vestjyske natur tæt på alle områdets seværdigheder

Det sagnomspundne Jegum ligger mellem Blåbjerg og Oksbøl. Jegum var tidligere kun landfast mod øst i sommerhalvåret, hvor en dårlig og ofte mudret vej udgjorde kirkevejen til sognebyen Janderup.

Indtil Filsøs udtørring for godt hundrede år siden var Jegum en halvø i den dengang store Filsø. Navnet JEGUM hører med „UM“-endelsen til de ældste, nordiske stednavne, hvis betydning er hjem eller bosted. Begyndelsesbogstaverne „JEG“ betyder "eg" og henviser til, at der i gammel tid har været egeskov her. De første mennesker bosatte sig i Jegum i det 3.–4. århundrede.

Jegum Ferieland er i dag et velfungerende feriehusområde med sin egen sjæl og puls – tæt ved alle områdets seværdigheder, men også med egen kiosk, minigolf, tennisbaner og meget andet, som gør området til et dejligt sted at holde ferie. Der er cykel- og hesteudlejning samt Put & Take fiskesø i området omkring Jegum. Gode naturoplevelser venter langs de mange cykelstier og afmærkede vandreruter i området.

Jegum Ferieland er et rekreativt og børnevenligt ferieområde opført for at tilfredsstille de mange, som gerne vil have feriehus i den dejlige vestjyske natur, men ikke nødvendigvis ønsker Vesterhavet som nabo. Jegum Ferieland har sit eget centerområde med en stor legeplads og tilhørende hoppepude.

Oplev stilheden, den frie natur, solnedgangene, dyrelivet og hinanden – det er godt for sjælen – det er ferie.

Ferie anbefalinger

Jegum, en ferieby i Danmark med familievenlige strukturer

Jegum Ferieland er på mange måder et godt sted for en familieferie. Som gæst i sommerhuset bor du her på landet - en fin mulighed for forældre til at bringe deres små tættere på naturen. Der er ingen store, befærdede veje eller andre kilder til støj eller fare, i stedet kan du koncentrere dig helt om at slappe af og opleve skoven, klitterne og hedelandskabet med din familie og venner lige uden for døren.

Spil og sjov er garanteret
Udgangspunktet for alle aktiviteter på Jegum Ferieland er den store, centralt beliggende legeplads, der tiltrækker alle børn som en magnet. Der er en stor hoppepude, en ophængsbane og meget mere at boltre sig i i timevis. I øvrigt: I Jegum ferieby er der også andre tilbud, som voksne også vil kunne lide, såsom tennis og minigolf. Der er også et legeland og flere boldbaner - perfekt til en aktiv dag med leg, sjov og eventyr.

Udforsk ferieregionen til fods eller på cykel

Der er anlagt et komplekst stisystem rundt om Jegum, som giver dig mulighed for at udforske området til fods eller på cykel. På vejen møder du et alsidigt udbud af planter og dyr, som du er velkommen til at tage et kig på. Hvis du er på ferie i den pågældende sæson, kan du endda samle vilde svampe og bær der.

På den mere end 11 kilometer lange sti kommer du også forbi Søvig Bæk og Bådsø Bæk og inviteres til at fiske her. Som gæst i sommerhus i Jegum er adgangen til fiskepladserne endda gratis for dig. Og du kan selvfølgelig altid stoppe på din lille tur gennem naturen og holde en hyggelig picnic undervejs, mens du nyder udsigten til det grønne.

Mere info om ferie på cykel

Indkøb med feriehus i Jegum

Selvom Jegum er et lille sted, finder du alt, hvad du skal bruge til din dagligdag i sommerhuset. Ikke langt fra dit sommerhus finder du velassorterede butikker, hvor du kan få friskt brød, dagligvarer og andre daglige fornødenheder. Her er også et dagblad, hvis du vil orientere dig om regionale og nationale nyheder.

Spis god og solid dansk mad i hyggelige omgivelser

I Jegum, lige ved siden af ​​supermarkedet, kan I spise ude ikke langt fra alle Jegums sommerhuse. Restaurant 'Café Ferieland' byder gerne hele familien velkommen og serverer typiske danske retter, som både store og små vil nyde. Her kan du opleve et lille stykke dansk køkken i en hyggelig landsbystemning.

Vil du have lidt flere valgmuligheder til aftensmaden? Så kan du selvfølgelig tage den korte køretur i retning mod Henne eller Blåvand og først der har du mulighed for at vælge din favorit blandt restauranter med vidt forskellige stilarter.

Har du spørgsmål til ferie i Jegum Ferieland?

Har du spørgsmål til ferie i Jegum sommerhuse, så kontakt os til enhver tid. Du kan kontakte os hver dag på telefon, du kan selvfølgelig også sende os en e-mail eller besøge os personligt på vores kontor på Strandvejen. Vi ser frem til dit besøg og/eller din henvendelse!

 

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: