Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand

Husejer

Alt du skal vide som husejer

På disse sider finder du alt, du har brug for at vide, når du udlejer dit sommerhus gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning - eller hvis du tænker på at gøre det. Har du nogle spørgsmål, som du ikke finder svar på på disse sider, er du altid velkommen til at kontakte os på 76 52 43 11.

 

Husejerlogin

Log ind her - Har du problemer med at logge ind?

Købmand Hansens Husejer

Får en skattefri gevinst når du ikke selv bruger dit sommerhus.
Er du allerede husejer hos Købmand Hansens Feriehusudlejning finder du alle relevante Informationer her.

Bundfradrag ved udlejning af sommerhus

Når du vælger udlejning af sommerhus gennem bureau frem for privat udlejning så får du et langt højere skattefrit bundfradrag. Du får hele 44.500 i skattefri bundfradrag i 2023. Hvis du tjener mere ved at leje din fritidsbolig ud gennem bureauet så skal du betale 60% i skat af din indtægt ud over bundfradraget. Bundfradraget i 2024 er 46.100 kr når du vælger at udleje sommerhus ud gennem bureau som Købmand Hansens Feriehusudlejning

Alt det med at indberettet indtægter fra udlejning gennem bureau, det behøver du ikke tænke på. Vores team har styr på det med skat og de informationer skat vil have så den del tager vi os af. Hvis udlejningssommerhuset ejes af flere personer så fordeles lejeindtægten og bundfradraget ud fra jeres ejerfordeling. Hvis i kun har ejet sommerhuset en del af året så er der nogle ekstra ting i skal være opmærksomme på i forhold til indberetningen. Det er nemlig lavet sådan at den indberetning udlejningsbureauet kan foretage er på selve huset og ikke på dig som ejer.

Sidst men ikke mindst så skal du være opmærksom på at det kræver speciel tilladelse fra erhvervsstyrelsen hvis du KUN vil bruge dit sommerhus udlejning. Det vil kort sagt sige at du aldrig selv vil bruge dit sommerhus til at holde ferier i. Det kan være næsten umuligt at få sådan en tilladelse og derfor anbefales det at du bruger dit sommerhus selv i perioder.

Hvis du vil vide mere så har skat en rigtig god og informativ side med alt hvad du behøver af info når du vil udleje dit private sommerhus
https://skat.dk/borger/bolig-og-ejendomme/udlejning-af-bolig/du-udlejer-dit-sommerhus

Sommerhus udlejning Vesterhavet

Sommeren er det bedste tidspunkt at udleje dit sommerhus ved Vesterhavet. Mange drømmer hele året om at slippe væk fra bylivets hverdag og komme ud og få strand sand mellem tæerne. Findes der noget bedre end at nyde det smukke vejr og landskabet ved vestkysten? Hvert år besøger flere hundrede tusind de store strande langs vesterhavet og mange af dem vil leje et sommerhus på vestkysten Nymindegab i nord, ned til Henne Strand i syd. Sommerhus udlejning Vesterhavet tilbyder et bredt udvalg af muligheder til dem, der ønsker at undslippe de overfyldte byer og slappe af i landlig idyl.

Med kilometer lange, uberørte strande, de vilde klitter og betagende udsigt over havet er vestkysten i Danmark det perfekte rejsemål for familier, par eller grupper af venner, der søger efter afslapning og opladning. Dit sommerhus langs vestkysten er for mange det fristed de leder efter til deres næste ferie. Afhængig af gæsternes behov og ønsker, så udlejes alle typer sommerhuse. Nogle går efter det nyeste sommerhus og andre går efter det mest enkle sommerhus hvor afslapning, og en god bog er i focus. Ligeledes er ønskes, sommerhuse til 2 personer og op til 14 personer. Derfor er størrelsen ikke afgørende.

Der er dem, der søger eventyr og oplevelser. Både ved Bork havn, Jegum, Houstrup, Nymindegab og Henne Strand der uendelige muligheder for udendørs aktiviteter. Områderne tilbyder alt fra børne aktiviteter, golf, cykling, vandreture, fiskeri og surfing. Hele området er fyldt med oplevelser for alle.

Uanset om du ønsker at udleje dit sommerhus få uger eller mange uger så er gæsterne klar til en mindeværdig ferie på Danmarks storslåede vestkyst!

Når du vælger det bedste sted at udleje sommerhus så får du værdiskabende samarbejde for dig som husejer, gæster og udlejningsbureau.

Du får mange fordele som husejer når du beslutter dig til at bruge det bedste sted at udleje sommerhus. At være sommerhus ejer og have et sommerhus der udlejes, kræver ofte løbende små reparationer. Det kan være alt fra skift af pære til en dør der binder eller et vindue der ikke vil åbne. Nogle lejere kan også opleve en stikkontakt ikke virker mere eller internettet driller. Hvis du, husejer, ikke bor lige rundt om hjørnet så kan det kræve noget planlægning at køre ud og løse sådan små opgaver fra tid til anden. Når du vælger Købmand Hansens Feriehusudlejning som det bedste sommerhusudlejningsbureau, så tager udlejningsbureauets ”superhelte” sig af alle disse små opgaver. Serviceteamet er klar til at hjælpe, dine gæster 24 timer i døgnet, uanset om det er store eller små problemer. Husejer betaler altid for reservedelene og eksterne håndværkere der bestilles til specialopgaver.

Alle dage er lige vigtige for dine gæster, derfor løses alle serviceopgaver hurtigt og effektivt, uanset hvilken dag på ugen der er brug for hjælp. På den måde får du glade gæster, samtidig kan du slappe af og hygge dig med familien uden at bekymre dig om din telefon ringer kl. 2 om natten fordi din gæst har et problem.

Serviceteamets vigtigste opgave er at løse alle problemerne effektivt og uden for mange gener for gæsterne eller dig. Hvis der har været et problem i dit sommerhus så høre du fra serviceteknikeren i dagtimerne. Husejer får en tilbagemelding om de ting der vedrører sommerhuset. Det kan være lige fra hvad gæsten syntes om huset, eller hvis gæsterne har nogle forslag til noget der med fordel kan optimeres i sommerhuset. Ofte opdager du slet ikke at superheltene har varet forbi og løse små opgaver. Du behøver ikke blive forstyrret hvis pæren gik i emhætten og den kunne skiftes på 2 minutter. Hvis der er gentagende problemer i det samme hus, så involverer serviceteknikeren / ejerrådgiveren altid husejeren. Det kan være opvaskemaskinen der melder den samme fejl flere gange eller flere gæster nævner kvaliteten af sengene i huset.

Hvis sommerhuset skal have skiftet inventar så har du fri adgang til det store showroom hvor du kan se og prøver forskellige møbler til sommerhuset. Du har sikkert meget andet at bruge din tid til end at fare i IKEA og hente en ny seng for at fragte den til dit sommerhus. Showroomet er lavet til dig der er husejer. Du kan altid ringe og aftale tid til besøg når det passer dig. Butikken er kun for Købmand Hansens Feriehusudlejere og der er mange penge sparet. Du mærker en økonomisk fordel, når du bestiller møbler og inventar fra Showroomet. Priserne er forhandlet helt i bund hos leverandøren.

 

Derfor kan du sparer mange penge og tid ved at udleje gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Slip for at vaske dyner, puder, sengetæpper og topmadrasser. Sommerhusgæster elsker at ligge i en ren seng og putte sig i en lækker velduftende hovedpude og dyne. Slip for at vaske dyner, puder, sengetæpper og topmadrasser og lad superheltene tage over og klarer opgaven for dig. Du kender helt sikkert til det at vaske sengetøj men når det kommer til sengetøj til 4, 6, 8, 10, 12, 14 personer så kan det blive en kæmpe opgave. Købmand Hansens Feriehusudlejning har lavet et vaskeri der klarer både vask og tørring af dit sengetøj og topmadrasser. Der er investeret i flere industrivaskemaskiner og tørretumbler, der hver kan tage op til 14 kg vasketøj. Du betaler for 1 maskine af gangen og da det er industrimaskiner så kan der være en del i en maskine. Når rengøringsholdet eller en kontrollør opdager at dine dyner eller puder trænger til vask tager de vasketøjet med ind til vaskeriet og får det vasket. Det gør at dine gæster altid bliver mødt af et lækkert sommerhus og vi undgår problemer med utilfredse gæster på grund af sengetøjet.

Skulle du selv vurderer at noget trænger til en ekstra vask så siger du bare til. Du er velkommen forbi kontoret med vasketøjet så du kan få det vasket. Hvis du vil kende tidshorisonten for hvornår dit vasketøj er klar igen så giv et kald, så du kan få overblik over hvor længe det tager inden din vask er klar igen.

Har du problemer med at logge ind?

Log ind her.

Hvis du har problemer med at logge ind på hjemmesiden, så skal du blot taste koden ind igen manuelt (mange har maskinen stående til at huske koden).

Vi gør opmærksom på, at der er forskel på store og små bogstaver!

Har du glemt koden, så er vi naturligvis behjælpelige hermed. Kontakt os enten pr. telefon: 76524311 eller mail: [email protected].