Forside / Sommerhuse

Der er mange grunde til at vælge et stort sommerhus. Det kan være en god ide med et af de store sommerhuse hvis du vil rejse med hele storfamilien på slæb. Måske du planlægger en ferie i Danmark med mange venner eller du vil gerne arrangere en fest hvor i fejre en fødselsdag eller et lille bryllup i et drømme ferieområde. Det er perfekt til alle ferie med et stort sommerhus nær Vesterhavet tæt på den smukke Henne Strand. Du finder overnatning til 8, 10 eller endda 12 personer på den vestjyske kyst med en smuk beliggenhed, tæt på Vesterhavet og naturen. Du kan se frem til særligt flotte wellness-relaterede faciliteter, pool og spændende aktivitetsrum i de store feriehuse.

Store feriehuse
Book din næste ferie i et skønt, stort sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Store sommerhuse i Danmark - oplev Vesterhavet med din familie i et sommerhus til 12 personer

Det bedste ved et sommerhus til 12 personer: Her kan du opleve Vesterhavet med masser af dine kære på samme tid. Det kan for eksempel være hele din udvidede familie, inklusive bedsteforældre, tanter og onkler, kusiner – alle kan flytte ind i sommerhuset. Det betyder, at alle krav til en alsidig dejlig ferie er opfyldt. Børn kan lege sammen på stranden eller på den ofte ekstra store sommerhusejendom, mens voksne kan tilbringe afslappende timer på terrassen og slukke med hyggelige samtaler.

Ideel til en ferie med venner: sommerhus til 15 personer nær Vesterhavet

Store sommerhuse i Henne Strand er også perfekte til en ferie med en gruppe venner. Du kan for eksempel tage alle dine kæreste venner med i sommerhuset til 15 personer nær Vesterhavet. Fælles madlavnings- eller spilaftener samt den ene eller anden larmende dag på stranden er meget sjov i en stor gruppe.

Store ting at gøre er lige uden for døren
Der er selvfølgelig også meget at opleve uden for overnatningsstedet - tag ud i naturen og gå en lang tur med alle hænder gennem det smukke klitlandskab eller langs den store, hvide sandstrand. Vidste du, at du kan gå langs havet til nabobyerne Henne? Stranden strækker sig som et hvidt bånd langs kysten og er den ideelle vandrerute - den kræver lidt udholdenhed, men hvis du orker, kan du belønne dig selv med en stor lækker sundae, når du ankommer til f.eks. Vejers Strand .

Ud i naturen - altid en god idé
Naturen omkring Henne Strand er utrolig rig og mangefacetteret. Der er nogle steder, du bestemt ikke bør gå glip af: Filsøs sølandskab, Henne Mølle Å-mundingen, eventyrskoven Blåbjerg Plantage, Kærgård klitplantagen, Nationalpark Vesterhavets Vadehav eller Skallingen-halvøen syd. -øst for Blåvand . Alle disse naturlige højdepunkter kan ideelt nås, for eksempel som en del af en cykeltur.

Tag din hund med og nyd Nordsøpanoramaet sammen
Henne Strand og omegn er det ideelle sted for en ferie med din hund - for dine firbenede venner er også glade for klitter, hede, strand og Vesterhavsidyl. Den gode nyhed: Din hund kan også flytte ind i mange af vores store sommerhuse i Danmark som et vigtigt dyrefamiliemedlem.

Kunne du tænke dig lidt mere action?
At tilbringe en dag i forlystelsesparken er sjovt, især med familien. Dem er der flere af i nærheden af ​​Henne Strand, blandt andet Legoland, Junglefun, Adventure Park, Naturkraft og WOW Park. Her finder du oplevelser, action og eventyr for hele familien, rutsjebaner, interaktive spil og meget mere – og selvfølgelig lover et besøg hos vennerne mindst lige så meget sjov og fornøjelse!

Sommerhus ved Vesterhavet til 12 personer - eller vil du gerne have mere plads?


Så book blot to store sommerhuse i Danmark ved siden af ​​hinanden!
Nogle leder efter et kæmpe sommerhus, der kan rumme 30 eller endda 40 personer. Selvom du ikke finder dette sted i et enkelt sommerhus hos os, er der en anden attraktiv mulighed: Du skal blot booke to sommerhuse ved siden af ​​hinanden nær Vesterhavet i smukke Henne Strand. Der er genstande, der ligger særligt tæt på hinanden, så I er direkte naboer. Så I kan nemt tilbringe hver dag af jeres ferie sammen og altid være i kontakt, på trods af "separat" overnatning.

Nyd din ferie i et drømmested

Leder du efter en særlig nærhed til havet under din ferie, er du kommet til det rette sted. Nogle af vores store sommerhuse ligger særligt tæt på Vesterhavet og kun et stenkast fra stranden. Det betyder for dig: Vågn op om morgenen med den salte duft af Vesterhavet og fald i søvn til lyden af ​​bølgerne om aftenen. Har du desuden booket et så stort sommerhus ved Vesterhavet, kan du starte stranddagen med taske og bagage direkte til fods. Du skal blot følge en af ​​de søde stier gennem klitterne, og stranden og havet ligger foran dig.

Huse med spafaciliteter og aktivitetsrum

Ønsker du alligevel at booke et stort sommerhus i Danmark, er det værd at tænke på overnatning med særligt gode faciliteter. I Henne Strand er der huse med spa-faciliteter (f.eks. privat pool, jacuzzi og sauna) samt spændende aktivitetsrum (f.eks. med poolbord, bordfodbold, dartskive og lignende) som samtidig byder på god plads til din Kære. Dette udstyr tilbyder fritidssjov hver dag i ferien og er en livredder, især på regnfulde dage!

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: