Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Det lejede feriehus står til jeres rådighed fra kl. 15.00. Lejemålet slutter senest kl. 11.00 på afrejsedagen, men er der aftalt rengøring, skal nøglen afleveres senest kl. 9.00. Vil I gerne afsted inden kl. 8.00 om fredagen/lørdagen, kan strømsedlen og nøglen smides i brevsprækken ved nøglerummet. Forbruget vil så blive modregnet depositummet. Evt. lejet sengetøj, barnestol, barneseng el. lign. afleveres i nøglerummet. Koden er den samme som ved ankomst. 

Ankomst før tid - Er huset klar?

Skulle I mod forventning ankomme tidligere end kl. 15.00 kan I hurtigt få et overblik om det lejede feriehus er klar til indflytning. I vores velkomstområder har vi et store tv hængende på væggen og her kan man se alle huse der er ankomst i den pågældende dag. I skal så blot finde jeres feriehus og såfremt huset er markeret med grøn farve kan nøgle afhentes ved skranken mod forevisning af lejebeviset.

Yderligere vil der være mulighed for at modtage en SMS besked når huset bliver meldt klar til indflytning. SMS'en sendes i tidsrummet kl. 12-15. Det kræver blot at I har oplyst os jeres mobil nummer.

Nøglerummet

Kommer I først til Henne Strand efter, at Købmand Hansens Feriehusudlejning har lukket, kan I hente jeres nøgle i rummet nærmest parkeringspladsen. Her vil I også finde sengetøj, barnestole og barnesenge hvis I har bestilt dette. Nøglerummet åbnes ved hjælp af den kode, der står på jeres lejebevis. Koden ændres regelmæssigt og gælder både ved ankomst og afrejse. Således er der også mulighed for at aflevere lejede varer, som sengetøj, barnestol og barneseng i nøglerummet ved afrejse inden bureauets åbningstid. 

Ankomst

Ved jeres ankomst har I fået udleveret en strømseddel sammen med nøglen. Husk at aflæse strøm og evt. vand og olie, inden I pakker ud.

Eftersyn

Når I ankommer til jeres lejede sommerhus, har en af vores kontrollører eller husets ejer tjekket huset. Vi gør dog opmærksom på, at der ikke er foretaget hovedrengøringer inden hver udlejning. Disse bliver foretaget af husets ejer et par gange om året.
Skulle der alligevel være noget I ikke er tilfredse med, giv venligst besked indenfor 24 timer til Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Afrejse

Ved afrejse skal I huske at få aflæst strøm og evt. vand og olie.

Huset skal forlades
Kl. 09.00 - hvis rengøring er bestilt. (Skal bestilles senest tirsdag i afrejseugen).
Kl. 11.00 - ved egen rengøring.

Læs mere om rengøring her.

Husk at lejet sengetøj, håndklæder, barneseng(e) og barnestol(e), trækvogne m.v. skal afleveres på kontoret ved afrejsen.

Depositum

Har I betalt et depositum, bliver dette tilbagesendt senest 14 dage efter jeres afrejse, hvis huset er efterladt i en ordentlig stand, og der ingen skader/problemer har været. Strømforbrug og evt. vand og olie vil blive modregnet i depositummet. Læs mere om depositum her.

Strømafregning

Sammen med nøglen har I fået udleveret en strømseddel hvorpå I venligst bedes notere målerstanden (evt. olietæller og vandaflæsning) ved ankomsten til feriehuset og igen ved afrejsen.

Det kan være meget forskelligt fra hus til hus, hvor elmåleren er anbragt, men som oftest finder I den udvendigt på huset. I nogle tilfælde er den dog anbragt i huset eller i redskabsskuret (se evt. kommentar på strømseddel).

Vi gør opmærksom på, at måleren tæller hele Kwh. selvom der på måleren skulle være et komma eller lign. tæller det sidste tal altid for hele Kwh.

Den gældende strømpris står på strømseddelen og gælder pr. Kwh.

Bookinginfo

Få et overblik over alle praktiske informationer omkring booking af sommerhus

Læs mere her

Depositum og rengøring

Læs mere om depositum og rengøring.

Læs mere her

Rejseforsikringer

Vælg mellem to typer af forsikringer til din næste ferie hos os.

Læs mere her

Lejebetingelser

Se vores aktuelle lejebetingelser her.

Læs mere her

Sæsonkalender

Planlæg din næste ferie og se sæsonkalenderen her.

Læs mere her

Leje af ekstra udstyr

Spar plads i bilen - se hvad du kan leje hos os.

Læs mere her