Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Info

Her på siden finder du svar på de mest gængse spørgsmål, samt gode praktiske informationer omkring booking af sommerhus gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvordan logger jeg mig på mit login?

Du kan logge ind eller oprette ny konto via nedenstående link med dit brugernavn eller e-mail og dertilhørende adgangskode. Har du booket et sommerhus hos os, står dine oplysninger på lejebeviset.

Log ind her.

Hvornår har kontoret åbent?

Vores kontor er åbent 363 dage om året. De eneste 2 dage kontoret har lukket er d. 25/12 og 1/1. I er altid velkomne til at kigge forbi med eventuelle spørgsmål eller bare for at hilse på.

Opstår der et alvorligt problem i sommerhuset uden for kontorets åbningstid, kan du altid kontakte vores nødtelefon på nummeret +4576524311.

Åbningstiderne finder du her.

Købmand Hansens Feriehusudlejnings kontor ligger på adressen:

Strandvejen 430

6854 Henne Strand

Hvor kan jeg parkere, når jeg skal afhente nøglen?

Ved siden af vores kontorbygning er der en parkeringsplads, hvor du også finder 8 ladestandere til elbiler. Hvis alt skulle være optaget, så er der en stor parkeringsplads i gåafstand ved turistinfo (Strandvejen 415a, 6854 Henne Strand).

Kan jeg hente/aflevere nøglen uden for åbningstid?

Ja, vi har et nøglerum på Strandvejen 430, hvor du kan hente din nøgle/ankomstkuvert uden for vores åbningstid. Al information herom får du, når du har booket et sommerhus ved os.

Ved afrejse kan du bruge vores nøglebokse på Strandvejen 430, Henne Strand, Vesterhavsvej 103, 6830 Houstrup eller Blomstervangen 1, 6840 Oksbøl for at aflevere din nøgle uden for åbningstiden.

Skal jeg selv medbringe dyner, puder, håndklæder og sengelinned?

I sommerhuset finder du både dyner og puder. Benyttelse af disse under dit ophold hører med i prisen. Ønsker du ikke selv at medbringe sengetøj, kan du leje sengelinned, karklude, viskestykker og håndklæder til dit ophold, når du booker dit sommerhus, som vi sørger for er klar og kan tages med fra kontoret ved ankomst. Du skal selv sørge for at aflevere det på kontoret ved afrejse, så klarer vi vask, når I er taget hjem.

Kan jeg bestille en barneseng og barnestol?

Du kan nemt bestille både barneseng og barnestol, når du booker dit ophold, som vi sørger for er klar, så det kan tages med fra kontoret ved ankomst. Du kan også leje en trækvogn, som kan gøre det lidt lettere på ferien med små børn. Husk at aflevere de lejede ting på kontoret ved afrejse.

Hvornår skal man være ude af sommerhuset?

Det lejede feriehus står til jeres rådighed fra kl. 15.00. Lejemålet slutter senest kl. 11.00 på afrejsedagen, men er der aftalt rengøring, skal nøglen afleveres senest kl. 9.00. Vil I gerne afsted inden kl. 8.00 om fredagen/lørdagen, kan strømforbruget afregnes dagen før afrejse indenfor åbningstiden.

Læs mere om ankomst og afrejse her.

Må man selv gøre sommerhuset rent?

Når du booker dit ophold, har du muligheden for at tilvælge slutrengøring. Ønsker du ikke denne service, kan du sagtens selv stå for rengøringen af sommerhuset ved afrejse. Dog findes der huse med obligatorisk slutrengøring, hvor du altså ikke kan vælge rengøringsservice fra i bookingprocessen.

Hvis du ombestemmer dig, kan du nå at bestille rengøring senest tirsdag før afrejse

Læs mere om rengøring og eftersyn her.

Er strøm, vand og andet forbrug inkluderet i prisen?

Vand er inkluderet i prisen ved langt de fleste huse, men strøm og evt. olie skal du selv sørge for at få aflæst ved ankomst og ved afrejse. Strømprisen er variabel og bliver prissat efter markedsprisen.

Læs mere her.

Hvordan kan jeg betale lejebeløbet?

Du kan indbetalte via Betalingsidentifikation (+71) eller bankoverførsel til Sydbank: 7700-1175074. Husk at oplyse reservationsnummeret.

Kan man tage sin hund med i sommerhus?

Vi har et bredt udvalg af sommerhuse, hvor hund er tilladt. I enkelte sommerhuse er helt op til 3 husdyr tilladt. Mange af vores sommerhuse er hundevenlige og har indhegnede grunde. Også naturen omkring Henne Strand er et sandt paradis for de firbenede med mulighed for lange gåture langs stranden eller et besøg i en af Danmarks mange hundeskove.

Din hund er mere end velkommen, og når du melder dens ankomst, når du ankommer til kontoret, får din firbenede ven en lækker hundesnack fra Henne Pet Food – en ekstra lille ferieforkælelse.

Hvis du medbringer din hund i sommerhuset, er det et krav, at du tilmelder hunden din booking. Som udgangspunkt tillader de sommerhuse, der tillader hund, kun 1 husdyr, medmindre andet antal er angivet. Det er altså ikke tilladt at medbringe flere husdyr end huset tillader.

Læs mere om ferie med hund her.

Hvor lejer man cykler i Henne Strand?

I Henne Strand kan du sagtens leje cykler, og du kan endda bestille en cykel til direkte levering til sommerhuset. Du kan både leje almindelige cykler, elcykler, børnecykler og diverse anhængere.

Lej en cykel hos Hvide Sande Bike her.

Hvor finder jeg det nærmeste supermarked?

I Henne Strand på Strandvejen 425 ligger SPAR Købmand Hansen, som har alt, du skal bruge til din sommerhusferie.

Læs mere om områdets butikker her.

Er det muligt at bestille et ophold på mindre end en uge?

Ønsker du ikke at booke en hel uges ophold, kan du med fordel booke en kortere ferie ved Henne Strand. Vi tilbyder kortere ophold i form af miniferier ved Henne Strand. Her kan du booke et ophold på 3, 4 eller 5 nætter.

Book din miniferie her.