Efterårsferie i sommerhus

✓ Brede sandstrande
✓ Farverige skove
✓ Ren afslapning
✓ Enestående naturoplevelser

Forside / Sommerhuse / Sæsonferie

Book et sommerhus i Henne og omegn til efterårsferien

Hold efterårsferien i et sommerhus nær Henne Strand på Danmarks Vestkyst. Oplev det frådende Vesterhav i al dets skønhed og pragt, samt efterårslandskabets lyse og varierede farver. I et sommerhus i Henne Strand, direkte ud til det danske Vesterhav, kan du lade batterierne op og tage dig tid til familien.

Find dit drømmehus til efterårsferien
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Spil golf gratis

Brug din efterårsferie til at spille golf gratis. Du kan også spille gratis på golfbanen i Henneby i din efterårsferie, hvis du booker sommerhus hos os. Du kan spille på den smukke golfbane hver dag (undtagen lørdage og under arrangementer) i din sommerhusferie - og det er helt gratis! Golfbanen ved Henne Golfklub er åben hele året rundt.

Læs mere her

Der er meget at opdage og opleve i Henne Strand og omegn. Der er talrige aktiviteter og attraktioner for unge og gamle. En sommerhusferie på den danske vestkyst er naturligvis særdeles velegnet til en ferie med børn, da et sommerhus byder på masser af plads og fleksibilitet. Hos os kan du nyde din ferie med dine kære uforstyrret.

Gode ​​aktiviteter og oplevelser for hele familien i efteråret

Her er nogle forslag til efterårsferieaktiviteter! Flyv en drage - den barske vesterhavskyst er ideel til dette. Det er også sjovt at samle kastanjer – de kan bruges til at lave flotte figurer med tandstikker. Svampeplukning - Houstrup har skønne skove, hvor det er meget sjovt at plukke svampe med hele familien. Om efteråret er der også en god chance for at finde rav. Tag din familie med på en ravjagt på stranden og find fantastisk rav på Nordsøkysten, især efter stormvejr. En dag i svømmehallen ville også være en idé - hvis Vesterhavet ikke længere inviterer til badning, så brug blot en dag i svømmehallen. Find svømmehaller i området her. I nogle svømmehaller er der også rabat til Købmand Hansen kunder - spørg blot på vores kontor.

Efterårsbegivenheder: Svampeuge og østerssafari

 

Efterårsferie med hund lige ved Vesterhavet

En ferie i sommerhus er også særdeles velegnet til ferier med hund(e). Der er mere end 200 hundeparker i Danmark, hvoraf mange er indhegnet, og dine firbenede venner er meget velkomne i mange af vores huse - find et sommerhus med hund her!

Her er et par hundeskove til lange gåture nær Henne Strand:
Hundeskove i Blåbjerg/ Nyminde Plantage med hede, sand og skovterræn og i Oksbøl Stadsskovdistrikt (ca. 19 ha), Hundeskov ved Nørre Nebel og Blåvand Hundeskov (indhegnet klitplantage).

Efterår i Henne er ikke til at tage fejl af

Bladene skifter farve og Henne Strand og omegn skinner i fuld farveglød. Efteråret er et helt særligt tidspunkt at holde ferie ved den danske vesterhavskyst. Lange gåture, aftener foran pejsen med en god bog eller en pause i spabadet og saunaen i sommerhuset. Hvis dit valg er en gåtur langs kysten eller i skoven, hvorfor så ikke tage dit kamera med og fange efterårets smukke farver og deltage i vores fotokonkurrence. Du kan muligvis vinde et feriegavekort på 1.000 DKK

Læs mere her

Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.

Miniferie - kan reserveres 7 dage før ankomst

Du kan ikke tage afsted en hel uge, men vil du stadig tage en pause fra den stressede hverdag? Intet problem i D,E, og F sæsonen (sæsonkalender) er det også muligt at rejse 4 dage til Henne Strand og holde en kort pause (kan bestilles 7 dage før ankomst). I Houstrup er det endda muligt at booke 21 dage før ankomst (D, E og F sæson).

Museer omkring Henne Strand

I umiddelbar nærhed af Henne Strand er der fantastiske museer, hvor der bestemt er noget for enhver smag. Fx vil vikingefans få noget for pengene i Vikingemuseet i Ribe og Bork, eller du kan besøge Flymuseet i Skjern. Det største højdepunkt er bestemt det nyåbnede Tirpitz Museum - en bunker ved Blåvand ved Esbjerg. Her kan du se en oversigt over alle museer i området.

Til alle tilbudsjægere: Du får rabat på nogle museer, hvis du er kunde hos os. Find vores fordelsprogram her.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: