Nytårsferie i sommerhus

Forside / Sommerhuse / Sæsonferie

Spring ind i det nye år fra et sommerhus ved Henne Strand

Byd det nye år velkommen i sommerhus i et sommerhus ved Henne Strand. Her finder I de perfekte rammer for en fantastisk og anderledes nytårsaften. Fejr aftenen med venner og familie i skønne naturomgivelser ved Vesterhavet.

Pause fra juleræset

En pause fra juleræset, omgivet af skøn natur og med god tid til at have det sjovt - lyder det som noget for dig? Inviter familien eller vennerne med i sommerhus nytårsaften og nyd at bruge tid sammen.

Brug dagene inden den store aften på at pynte op, planlægge menuen og handle ind, mens I har god tid til at hygge jer sammen og udforske lokalområdet. Vil I hellere slippe helt for madlavningen, kan I finde en lokal leverandør af nytårsmenuen. Så skal I bare nyde aftenen og byde det nye år velkommen med manér.

En stille og rolig aften til dem, der ønsker det

Kan dit husdyr ikke lide nytår? Eller er du bare til en stille og rolig aften, uden alt for meget larm? Så har vi ferieområdet for dig - Jegum ferieland er et område, hvor det ikke er tilladt at fyrre fyrværkeri af. En stille og rolig aften til dem der ønsker det.

Find det helt rigtige sommerhus til din nytårsferie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Book nytårsferien

Har du lyst til at booke et sommerhus til nytår, så tag bare et kig for at se, hvilke huse der er ledige i den ønskede periode. Har du problemer, så ring til os på tlf.: +45 76 52 43 11 eller send os en mail til [email protected]. Vi er her for at hjælpe.

Vi ønsker dig en godt nytår!

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: