Vinterferie

Hold vinterferie i sommerhus

En tur i sommerhus med familie eller venner er altid hyggeligt - også om vinteren. Lange gåture, masser af frisk luft og indendørs hygge foran brændeovnen. Hos Købmand Hansen finder I et stort udvalg af skønne sommerhuse til vinterferien. I vinterferien er der også masser af aktuelle aktiviteter for både børn og voksne til familieferier. Her kan du se alle vores last minute tilbud på et øjeblik.

Find det helt rigtige sommerhus til din vinterferie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vinterferie væk fra hverdagen

Når vi holder ferie derhjemme, ender vi tit med at bruge ferien på at rydde op, ordne have eller andet praktisk. Trænger I til at slappe af og få en masse sjove oplevelser sammen, er en ferie i sommerhus helt klart at anbefale. Også i vinterferien.

Tag en rask sneboldkamp, byg en sød snemand sammen eller gå en frisk tur i den nyfaldne sne. Hvis I er heldige, venter mor eller far med nybagte boller og varm kakao, når I vender tilbage til feriehuset. Og om aftenen, når mørket falder på, kan I tænde op i brændeovnen, finde en god bog eller en sjov film frem og nyde roen sænke sig over feriehusområdet. Sommerhusferie er næsten endnu bedre om vinteren.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: