Juleferie i sommerhus

Forside / Sommerhuse / Sæsonferie

Slip for julestress

Et feriehus ved Henne Strand er den ideelle ramme for en hyggelig jul, hvor hele familien kan samles om at slappe af og være sammen. Så pak bilen med julemad og gaver og nyd at fejre jul væk fra hverdagens stress og jag - I kan sagtens tage jeres traditioner med jer og endda skabe jer nye, der indbefatter en familietur i feriehus over julen.

Jul på en ny måde

Drømmer I også om at fejre jul på en måde, hvor I har mere tid til hinanden? Så er en juleferie i sommerhus den perfekte løsning. Når I holder jul i sommerhus, kan I bedre koncentrere jer om at hygge jer sammen og slappe af.Den smukke natur omkring Henne Strand er værd at opleve om vinteren, når sneen knitrer på skovbunden, og stranden forvandles til et snelandskab. Gå på jagt efter ting til jeres egen juledekoration, tænd op i brændeovnen og sæt julemusikken på - så er der dømt julehygge for hele familien.

I er velkommen til at pynte feriehuset op med nisser og julehjerter. Og må vi anbefale en omgang æbleskiver i sofaen, mens I nyder stilheden og roen.

Feriehuse med plads til julehygge og julemad

En jul væk fra stress og jag indbyder til at slukke for mobiltelefonen og i stedet for nyde tiden med dine kære. Der er mere tid til at fokusere på at slappe af, frem for at stresse rundt i sidste øjeblik og komme udmattet til juleaften.

Vi tilbyder feriehuse, der ligger helt ned til Vesterhavet, og dermed er det oplagt med en lagt op til lange gåture ved vandet, inden julemaden skal nydes. Dagene efter jul kan bruges på at lade op til nytårsferien eller bare til at slå mave ovenpå en dejlig omgang mad. I hvert fald er fundamentet for en ferie, der mætter med glæde og masser af tid sammen omkring de hjemlige traditioner, lagt for hele familien.

Vores feriehuse er selvfølgelig alle udstyret med køkkener, der kan klare en julemiddag. Juletræet kan købes i Henne omegn, så det eneste I skal pakke er julepynten og gaverne!

Glædelig jul!

Find det helt rigtige sommerhus til din juleferie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Henne Strand - Vinter

Selvom dagene bliver kortere, og mørket lægger en stille dæmper på aktiviteterne i og omkring Henne Strand, så er der stadig liv inde i de lyse og lune butikker og restauranter. Maden har den samme gode smag, lækre kvalitet og råvarerne svarer til årstiden. Så selvom de ydre omgivelser får sig en dæmper, så betyder det bestemt ikke at at byen gør det. 

Læs mere her
Venligst accepter marketing cookies for at se indholdet.

Vesterhavet om vinteren

Vinteren er en kold og mørk tid, men samtidig er der også muligheder om vinteren, der ikke nødvendigvis er der om sommeren.

I Henne Strand og omegn er der i hvert fald ingen grund til at tilbringe ferien under dynen. Uanset vejret kan vestenvinden og Vesterhavet altid give fornyet energi, og der er intet hyggeligere end at komme hjem til feriehuset efter en kold gå- eller løbetur til duften af nybagte boller og varm kakao i sofaen. Vesterhavet fortæller sin helt egen nye historie hver dag, og især om vinteren kan vandet ændre temperament og udtryk fra dag til dag. Nogle gange er stranden bred, og andre dage kan det være svært overhovedet at komme derned grundet vandets højde. Uanset så er det en oplevelse af de helt store, og hvis du er heldig, kan du finde et stykke smukt rav en morgen efter en af de vilde storme. Se vores Webcam for at se hvordan stranden ser ud lige nu.

Aktiviteter i Henne om vinteren

Der står mange aktiviteter til jeres rådighed, både inde og ude, når I bor i feriehus ved Henne Strand. Der er forskellige åbningstider på dem alle, men dem der er listet herunder, har alle åbent omkring juleferien. Tjek deres åbningstider inden I tager forbi.

City Jump Esbjerg

Trampoliner på gulve og vægge er lig med timevis af sjov, der kan tilfredsstille selv de mest hoppeglade børn og voksne. City Jump Varde har et trampolinområde på 1000m2, der er propfyldt med sjove og sunde aktiviteter, der kan underholde de mindste, når julen er ovre, og de skal brænde noget krudt af. Trampolincentrets helt store trækplaster er deres pommes frittes grav, der begraver dig i skum, mens du bliver mere og mere lækkersulten. Se meget mere lige her!

Jungle Fun Oksbøl

Hvis I har de lidt større børn med på juleferien i Henne Strand, så er det oplagt at besøge Jungle fun i Oksbøl, hvor de kan udfordre deres mod og deres motorik. Jungle Fun er en indendørs klatrepark med high-rope baner fordelt i forskellige niveauer i den 1500 m2 store klatrepark. Hvis I er en gruppe med voksne, der ønsker at få nogle timer med spænding og sjov, så kan I booke tid i klatreparken, så I frit kan benytte alle banerne, når I ønsker det. Se mere på Jungle Fun Oksbøls hjemmeside.

Sportspark Blåvandshuk

Svømmehal og badeland er altid et hit, og når I bruger juleferien hos os, kan I få rabat på entréen til Sportspark Blåvandshuk. Her finder I sjove og våde oplevelser til både store og små, og det er både muligt at svømme baner i det 25 meter lange bassin, nyde varmen i saunaen eller et af de to spabade, klatre på klatrevæggen eller drøne ned gennem de to rutsjebaner. Der er mange timer sjov gemt i Sportspark Blåvandshuk, og hele familien kan få en dejlig oplevelse og få forbrændt noget af den fede julemad og de søde julegodter. Se mere for åbningstider og praktiske informationer lige her!

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: