Renovering af sommerhus

Derfor skal du renovere dit feriehus

Købmand Hansen´s Feriehusudlejning ønsker at give et overblik over, hvorfor det er så vigtigt at følge med tiden og hele tiden sørge for, at et udlejningshus altid er up to date. Det er så vigtigt, at huset hele tiden fornyer sig, samt at der sørges for løbende renovering af feriehuset.

Kunden "forlanger" mere og mere

Hvad ligger kunden vægt på ? Hvad er vigtigt at have i huset ? Hvordan prioriterer kunden ? Alle yderst relevante spørgsmål - som vi håber at kunne give et bud på i dette afsnit.

Husk-der er en overordnet vigtig anskuelse:

Der er ingen facitliste på, hvad der hører med til en renovering. Et godt råd vil været at forsøge at anskue sit hus lidt oppefra. Med dette forstås - prøv at kigge kritisk på huset. Del det evt. op i prioriterede indsatsfelter: værelser, badeværelse(r), køkken, stue, møbler, senge, maling, terrasse, havemøbler etc. Herefter er det ofte let at få prioriteret de indsatsfelter, som er i huset også når der tages hensyn til økonomi m.m.

Hvorfor er renovering så vigtig?

Hos Købmand Hansen´s Feriehusudlejning arbejder vi konstant med at forbedre vores produkt. Vi har en af markedets højeste gengangereffekt, og alle vores kunder har muligheden i vores spørgeskemaer at give deres mening om os som bureau og huset til kende.

Vi er aldrig stærkere end "det svageste led"

Således sagt - så vil kunden altid sammenligne den betalte pris - med det hus de har lejet. Det er både en fordel - men samtidig også en ulempe. Som udlejer af private feriehuse er det umuligt at sammenligne huse til udlejning. De er præsenteret forskelligt og der er ikke tale om hotelværelser eller ferielejligheder, der normalt har samme ejer og som næsten altid er ens indrettet. Variation er dog netop det, som giver charmen - som hverken vi, ejer eller kunde vil være foruden. Indenfor de senere år har forventningerne til husene dog været kraftigt stigende, hvorfor også renovering af disse er blevet vigtigere og vigtigere.

Forbedret lejeindtægt ved renovering - se regnskabet her

Lejeindtægten er forbedret fra ca. kr. 45.000 årligt til ca. kr. 85.000 årligt = en stigning på ca. 89 %.

Vores eksempel på en fuldstændig renovering af et attraktivt beliggende sommerhus i Henne Strand. Huset har 3 soverum, 1 badeværelse - men ikke spa og sauna eller vaskemaskine.

 • Huset har fået nyt køkken
 • Alle rum er lysnet og malet hvide
 • Badeværelset er renoveret
 • Der er lagt nyt trægulv i alle rum
 • Møbler og senger er blevet udskiftet
 • Service og køkkengrej er udskiftet
 • Huset er blevet malet udvendigt
 • Nyt terrasseanlæg med nye havemøbler, parasol, kuglegrill og liggestole
 • Der er tale om en gennemgribende renovering, som er udført med nænsom hånd med hensyntagen til husets eksisterende vægge og indretning.

Gode råd
Husk at det er ikke nok, at huset fremstår flot vedligeholdt og pænt renoveret hvis ikke også de ting, som er i huset, er i brugbar stand.

Gode råd i den henseende vil være:

 • Godesenge/madrasser
 • Gode dyner og puder unden pletter
 • Pæne og ordentlige møbler
 • Gulve og gulvtæpper som ikke er fyldt med pletter m.m.
 • Ensartet service
 • Godt udstyret køkken - se evt. inventar liste
 • God belysning i både stue og soverummene.
 • 3 gode grunde til at renovere/vedligeholde dit sommerhus

Personlig velvære

At have et sommerhus som er vedligeholdt giver en personlig tilfredsstillelse. At renovere sit hus til at være lyst og venligt samt indeholde det man selv har det rart med - giver også en personlig tilfredsstillelse og glæde, som man kun som ejer kan føle.

Bedre udlejning

Det kan dokumenteres, at et feriehus som bliver renoveret også får en højere lejeindtægt. Hvis huset derefter gennemgår en løbende vedligeholdelse, forbliver lejeindtægte på et højere niveau, end vi ellers ser. Lejerne bliver glade for huset, fordi de kan se at der sker noget - og derigennem opnås der lettere udlejninger via gengangereffekten.

Dit hus bliver mere værd

Renoverede og vedligeholdte huse er ganske enkelt også mere værd i en salgssituation. Husene fremstår som bedre salgsobjekter og liggetiden kan ofte minimeres, hvis huset er i en flot og tiltrækkende stand.

Købmand Hansen´s Feriehusudlejning -følger med hele tiden

Købmand Hansen´s Feriehusudlejning har over 40 års erfaring i udlejning af feriehus ved Henne Strand. Vi står gerne gratis til rådighed med personlig rådgivning om hvordan netop dit hus, vil kunne optimeres. Både når det gælder større eller mindre investeringer. Herudover har vi et stort lokalkendskab og stort kenskab til lokale håndværkere og levandører, som alle kan være behjælpelige med at få dine ønsker til at blive til virkelighed.

Du kan på vores kontor hente en pjece med et stort udvalg af de håndværkere som vi dagligt arbejder sammen med - og som vi kan give vore bedste anbefalinger. Brug os endelig - det er derfor vi er her: Tæt på dig - tæt på dit feriehus!