Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Husejer

På denne side har vi samlet et overblik over, hvilke fordele du får ved at udleje dit feriehus gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Købmand Hansens fordelsprogram

Vi sætter stor pris på, at vi må udleje dit sommerhus. Som tak får du et fordelskort, der giver dig adgang til gode rabatter på indkøb, forlystelser og aktiviteter. Vi håber, at det er med til at gøre din tur i sommerhuset lidt sjovere.

Vi har fået nye fordelskort i 2024, som er klar til afhentning hos os. Så kig ind næste gang, du er i Henne Strand og få dit nye fordelskort. Det gamle fordelskort er ikke længere gyldigt.

 

 

Se hele fordelsprogrammet her.

Husejer arrangementer

Købmand Hansens Feriehusudlejning har de seneste år afholdt flere lukkede arrangementer for vores husejere.

Med vores husejer arrangementer ønsker vi at støtte op om vores lokalområde og reinvestere der hvor dit feriehus er beliggende og vi har vores fælles forretning.

Et tæt og nært samarbejde med dig som husejer er vigtigt for os og vi glæder os til at møde dig.

Antal og typer af arrangementer vil variere år for år.

Se husejerarrangementer

Køb af diverse ting til feriehuset

Står du overfor en mindre renovering af dit feriehus og skal du f.eks. skifte sengene ud, have nye dyner og puder, nye havemøbler eller nyt service m.v., så kig endelig forbi vores udstilling i Houstrup (Vesterhavsvej 103, 6830 Nr. Nebel). Husk at aftale en tid!

Her har vi mange gode ting til feriehuset til fornuftige priser.

Ligeledes har vi en udstilling af hvad vores lokale samarbejdspartnere, som Lauridsens Møbler, Henne Outrup El-service, Duoline og Stenberg kan tilbyde indenfor møbler, inventar, varmepumper, spa, sauna, belysning, terrassevarmer m.v.

Bemærk venligst at udstillingen kun er åben efter aftale. Ring til: 76 52 43 11 eller skriv en mail til: [email protected]

 

Køb af senge til feriehuset

Som husejer hos Købmand Hansens Feriehusudlejning har du mulighed for at købe nye senge til en favorabel pris.

Vi får løbende gode tilbud fra vores leverandør, som vi melder ud til jer.

P.t. kan vi tilbyde følgende:

Navn Str. Pris
Luksus Box madras inkl. topmadras og ben 80/90 x 200 cm 4350,-
     
     
Continental Box madras inkl. topmadras og stålben 160/180 x 200cm 6900,-
  140 x 200 cm 5800,-
Standard Box madras inkl. topmadras og stålben 80/90 x 200 cm 3295,-
  120 x 200 cm 3795,-
  140 x 200 cm 4595,-
     
     

HELBOS LIVING - få 15% rabat på alle varer*

Gæster i dag lægger stor vægt på indretning og hygge i feriehuset. Derfor glæder det os, at kunne præsentere et samarbejde med Helbos Living som har et bredt udvalg af blandt andet brugskunst, specielle møbler og netop det der gør dit feriehus unikt. I varesortimentet findes både nordisk stil, retro-sager og den helt rå stil.

Louise kan hjælpe med sparring til ”gør-del-selv” eller udføre hele opgaven omkring indretning. Feriehuset bliver indrettet med udgangspunkt i husets sjæl. 1 times sparring koster 800,-, som fratrækkes hvis du køber hele pakken omkring indretningen, og du betaler udelukkende for interiør (minimum kr. 5.000). 

Du har også mulighed for at besøge Helbos Living på www.helbos-living.dk eller i butikken på Tømrervej 22, 6710 Esbjerg V. Som ejer hos Købmand Hansens Feriehusudlejning får du 15% på alle varer. Du kan se koden til at opnå de 15% på dit husejerlogin. Desuden kan du følge Helbos-living på Facebook. Helbo kan klare indretning af et helt nyt feriehus eller en styling af dit eksisterende feriehus.

(*ikke i forvejen nedsætte varer)

Sommerhusforsikring

Købmand Hansens Feriehusudlejning og Codan tilbyder sammen et af markedets bedste sommerhusforsikringer - med dækning af væggelus samt leje- og driftstab.

Et sommerhus er en stor investering, og når det bliver brugt til udlejning, skal det også helst være en god forretning. Derfor er det vigtigt at have en god forsikring, så uheld og skader ikke får uoverskuelige og langvarige konsekvenser.

Væggelus er et stigende problem i Europa, og det siges, at op mod 10% af alle hotelværelser i London er i karantæne pga. væggelus. Købmand Hansens Feriehusudlejning har heldigvis kun oplevet få tilfælde af væggelus, men i takt med at folk rejser mere og mere, forventer man i branchen, at også dette fænomen med tiden vil brede sig til sommerhusbranchen, og erfaringerne viser, at det kan være både en dyr og langvarig affære at bekæmpe disse – alt imens sommerhuset er i karantæne og mister lejeindtægter.

Derfor kan Købmand Hansens Feriehusudlejning og Codan tilbyde en forsikring, der er skræddersyet til udlejningssommerhuse, og som har de fornødne dækninger for de risici, der er forbundet med at have sommerhus til udlejning. Sommerhusforsikringen dækker bredt og har – som noget helt unikt på markedet – både væggelusdækning samt dækning for leje- og driftstab på op til 12 måneder.
Det hele er til en særdeles konkurrencedygtig pris pr. m2, så dit lejeindtægtsbudget er dækket ind.

Info fra Codan omkring forsikringen

Codans Fritidshusforsikring police 2022

Værd at vide for dig

Sommerhusforsikring byder på flere unikke fordele, og den er forbeholdt sommerhusejere hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Den brede dækning til den lave pris kan kun lade sig gøre, fordi Codan og Købmand Hansens Feriehusudlejning har sammensat en løsning målrettet til udvalgte husejere.

Bred dækning, kompetent service
Sommerhusforsikringen dækker alle de ting, du som ejer af et udlejningssommerhus har brug for og forventer. Derudover har den nogle unikke dækninger, som ikke mange sommerhusforsikringer på markedet har: væggelusedækning og dækning for driftstab.
Codans bygningssagkyndige vil ved tegning og anmeldelser stå til din rådighed for hurtig sagsbehandling.

Væggelusedækning er inkluderet
Derfor dækker forsikringen bekæmpelse af væggelus, ligesom den dækker driftstab i den forbindelse op til 1 måned.

Dækning af driftstab
Hvis sommerhuset ikke kan udlejes i en periode på grund af en skade – det kan være brand, stormskade, lynnedslag eller lignende – dækker forsikringen tabet op til 12 måneder.

Vil du gerne høre mere om denne forsikring, er du velkommen til at kontakte Christian fra Codan forsikring på mailadressen: [email protected] eller på telefon 30378766. Hent som PDF her.

Gratis udlån af værktøj i Henne og Houstrup

Når du ejer et feriehus, som bliver brugt til udlejning, vil der altid være småting, som lige skal ordnes, når du selv kommer i feriehuset.

Men da du jo ikke på forhånd ved, hvad der skal fixes, så kan det være svært at have det rigtige værktøj med hjemmefra.

Derfor har Købmand Hansens Feriehusudlejning gjort det let for dig som husejer. Du kan låne det mest gængse værktøj af os.

Vi har både i Henne Strand og i Houstrup oprettet et værksted, hvor du kan hente og låne diverse værktøj til brug ved feriehuset. Bl.a. kan nævnes: Hammer, skruetrækker, græsslåmaskine, buskrydder, stige, boremaskine m.v.

Værkstederne er åbent fra kl. 7.00 - 22.00 og du kommer ind med en kode, som du kan finde under "spørgsmål og svar" rubrikken i dit ejerlogin.

Du finder det værktøj du skal bruge og skriver dig i log-bogen. Værktøjet afleveres naturligvis rengjort og klar til brug for den næste husejer. Skulle der gå noget i stykker under brug, så kontakt venligst straks kontoret, så vi kan få det repareret og ikke har værktøj stående, som ikke virker.

Ligeledes er der mulighed for at låne følgende trailere:

I Houstrup har vi en boogietrailer til udlån.

I Henne har vi: En almindelig trailer, en trailer med høje sider og en lukket trailer til udlån.

Vaskeri

Der er ikke noget mere ulækkert, end sengetøj som er fuld af svedpletter m.v.

Derfor har Købmand Hansens Feriehusudlejning investeret i en industrivaskemaskine og tørretumbler, som kan tage op til 14 kg.

Her kan du få vasket topmadrasser, dyner, puder og lign.

Priser:

Vask: 50 kr. pr. maskinfuld

Tumbling: 50 kr. pr maskinfuld

Når vores rengøringshold og kontrollører opdager beskidt sengetøj, tages det med ind til vask, så gæsterne ikke får en dårlig oplevelse.

Opdager du selv som husejer, at der er noget som trænger til at blive vasket eller i forbindelse med hovedrengøring, så kig forbi kontoret med vasketøjet og vi vil sørge for at det bliver vasket. Hvis du lige kontakter os inden, så kan vi vurdere, hvor længe det vil tage inden det igen er færdigt.

Showroom i Houstrup

I vores showroom i Houstrup (Vesterhavsvej 103, 6830 Nr. Nebel) har vi næsten alt, hvad du som husejer har brug for i et feriehus til fornuftige priser. Husk at ringe og aftale et besøg inden på tlf.nr.: 76 52 43 11.