Fordele for husejere

På denne side har vi samlet et overblik over hvilke fordele I får ved at udleje jeres feriehus gennem Købmand Hansens Feriehusudlejning.

 

Købmand Hansens Fordelsprogram

Så har vi fordelsprogrammet til jer som husejer for 2020 på plads.

De nye fordelkort er allerede kommet og kan afhentes på kontoret. Kortet er personligt og kan kun bruges af Jer i SPAR og Købmand Hansens Café & Bageri. 

Såfremt venner og famile låner huset af jer, er de velkomne til at gøre brug af de andre fordele som fordelsprogrammet indeholder. De skal således blot låne jeres fordelskort. 

Åbn fordelsprogrammet for 2020 i pdf.

Legoland

Gratis udlån af værktøj i Henne og Houstrup

Når man ejer et feriehus, som bliver brugt til udlejning, vil der altid være småting, som lige skal ordnes, når man selv kommer i feriehuset.

Men da man jo ikke på forhånd ved, hvad der skal fixes, så kan det være svært at have det rigtige værktøj med hjemmefra.

Derfor har Købmand Hansens Feriehusudlejning gjort det let, for jer som husejer. I kan nu låne det mest gængse værktøj af os. 

Vi har både i Henne Strand og i Houstrup oprettet et værksted, hvor I kan hente og låne diverse værktøj til brug ved feriehuset. Bl.a. kan nævnes: Hammer, skruetrækker, græsslåmaskine, buskrydder, stige, boremaskine m.v.

Værkstederne er åbent fra kl. 7.00 - 22.00 og man kommer ind med en kode. 

Man finder det værktøj man skal bruge og skriver sig i log-bogen. Værktøjet afleveres naturligvis rengjort og klar til brug for den næste husejer. Skulle der gå noget i stykker under brug, så kontakt venligst straks kontoret, så vi kan få det repareret og ikke har værktøj stående, som ikke virker. 

Ligeledes  er der mulighed for at låne følgende trailere:

I Houstrup har vi en boogietrailer til udlån.

I Henne har vi: En almindelig trailer, en trailer med høje sider og en lukket trailer til udlån. 

Vaerktoej

Vaskeri

Der er ikke noget mere ulækkert, end sengetøj som er fuld af svedpletter m.v. 

Derfor har Købmand Hansens Feriehusudlejning investeret i en industrivaskemaskine og tørretumbler, som kan tage op til 14 kg.

Her kan man vaske topmadrasser, dyner, puder og lign.

 

Priser:

Vask: 50 kr. pr. maskinfuld

Tumbling: 50 kr. pr maskinfuld

 

Når vores rengøringshold og kontrollører opdager beskidt sengetøj, tagers det med ind til vask, så gæsterne ikke får en dårlig oplevelse. 

Opdager man selv som husejer, at der er noget som trænger til at blive vasket eller i forbindelse med hovedrengøring, så kig forbi kontoret med vasketøjet og vi vil sørge for at det bliver vasket. Hvis I lige kontakter os inden, så kan vi vurdere, hvor længe det vil tage inden det igen er færdigt. 

Dyne og pude

Køb af diverse til feriehuset

Står I overfor en mindre renovering af jeres feriehus og skal I f.eks. skifte sengene ud, have nye dyner og puder, nye havemøbler eller nyt service m.v. Så kig endelig forbi vores udstilling i Houstrup. 

Her har vi mange gode ting til feriehuset til fornuftige priser.  

Ligeledes har vi en udstilling af hvad vores lokale samarbejdspartnere, som Lauridsens Møbler, Henne Outrup El-service, Duoline og Stenberg kan tilbyde indenfor møbler, inventar, varmepumper, spa, sauna, belysning, terrassevarmer m.v.  

Bemærk venligst at udstillingen kun er åben efter aftale. Ring til: 76 52 43 11 eller skriv en mail til: info@kobmand-hansen.dk

Vi har udarbejdet et katalog over hvilke varer vi tilbyder (Der tages dog forbehold for ændringer og udsolgte varer).

3

Husejerarrangementer

Købmand Hansens Feriehusudlejning har de seneste år, med stor succes, afholdt flere lukkede arrangementer for vores husejere.

Vi har i 2020 følgende arrangementer planlagt:

 

 

Golfturnering den 20/9:
 

Der spilles stableford på den store bane for golfspillere. Velkomst kl. 08.30.  Der slås ud kl. 09.00.

”Ikke-golfere” kan få en introduktion til golfspillet og spille på Par 3-banen. Velkomst kl. 10.15.   

Vi slutter af med præmieoverrækkelse og en let frokost ca. kl. 13.30 i klubhuset.

OBS:

Tidligere tilmelding er slettet og I skal tilmelde jer igen. Husk at notere om I skal med i turnering på stor bane (Og oplys gerne jeres Medlemsnr. og hcp) eller Par 3-banen.

 

Svampetur den 11/9 - Tur med naturvejleder

Hjortebrøl den 11/9 - Tur med naturvejleder

Julebagning hos Købmand Hansens Bageri og Cafe den 29/11 - Aflyst pga. forsamlingsforbuddet

Wellness i Hvidbjerg Strand Feriepark 21. Januar 2021 - Aflyst pga. Corona

 

Se pdf omkring ejersarrangementer 

 

Med vores husejerarrangementer ønsker vi at støtte op om vores lokalområde og reinvistere der hvor jeres feriehuse er beliggende og vi har vores forretning.

Et tæt og nært samarbejde med vore ejere er vigtigt for os. 

Antal og typer af arrangementer vil variere år for år.  

 

 

 

 

Varde sommerspil

Sommerhusforsikring hos Codan

Købmand Hansens Feriehusudlejning og Codan tilbyder sammen et af markedets bedste sommerhusforsikringer - med driftstabsdækning i tilfælde af uheld. 

Et sommerhus er en stor investering, og når det bliver brugt til udlejning, skal det også helst være en god forretning. Derfor er det vigtigt at have en god forsikring,

så uheld og skader ikke får uoverskuelige og langvarige konsekvenser.

Væggelus er et stigende problem i Europa, og det siges, at op mod 10% af alle hotelværelser i London er i karantæne pga. væggelus. Købmand Hansens Feriehusudlejning har heldigvis kun oplevet få tilfælde af væggelus, men i takt med at folk rejser mere og mere, forventer man i branchen, at også dette fænomen med tiden vil brede sig til sommerhusbranchen, og erfaringerne viser, at det kan være både en dyr og langvarig affære at bekæmpe disse – alt imens sommerhuset er i karantæne og mister lejeindtægter.

Derfor kan Købmand Hansens Feriehusudlejning og Codan tilbyde en forsikring, der er skræddersyet til udlejningssommerhuse, og som har de fornødne dækninger for de risici, der er forbundet med at have sommerhus til udlejning. Sommerhusforsikringen dækker bredt og har – som noget helt unikt på markedet – både væggelusdækning samt dækning for driftstab på op til 12 måneder.
Det hele er til en særdeles konkurrencedygtig pris pr. m2, så dit lejeindtægtsbudget er dækket ind.

 

Værd at vide for dig, der vil sikre dit sommerhus og din investering.

Sommerhusforsikring byder på flere unikke fordele, og den er forbeholdt sommerhusejere hos Købmand Hansens Feriehusudlejning. Den brede dækning til den lave pris kan kun lade sig gøre, fordi Codan og Købmand Hansens Feriehusudlejning har sammensat en løsning målrettet til udvalgte husejere.

Bred dækning, kompetent service
Sommerhusforsikringen dækker alle de ting, du som ejer af et udlejningssommerhus har brug for og forventer. Derudover har den nogle unikke dækninger, som ikke mange sommerhusforsikringer på markedet har: væggelusedækning og dækning for driftstab.
Codans bygningssagkyndige vil ved tegning og anmeldelser stå til din rådighed for hurtig sagsbehandling.

Væggelusedækning er inkluderet
Derfor dækker forsikringen bekæmpelse af væggelus, ligesom den dækker driftstab i den forbindelse op til 1 måned.

Dækning af driftstab
Hvis sommerhuset ikke kan udlejes i en periode på grund af en skade – det kan
være brand, stormskade, lynnedslag eller lignende – dækker forsikringen tabet op til 12 måneder.

Her som PDF

Hennestrandnord01

Udstilling i Lønne

2
3
5

I vores showroom i Lønne har vi næsten alt hvad man har brug for i et feriehus til fornuftige priser. Ring og aftal et besøg!