Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Husejer

Købmand Hansens Feriehusudlejning er en lokal og seriøs udlejningspartner med dybe rødder i lokalsamfundet. Vi sørger for, at dit feriehus bliver markedsført til potentielle gæster, samt til vores rigtig mange stamgæster. Vi gør os stor umage med at fastholde vores trofaste stamgæster som besøger os flere gange hvert år, og ligeledes har vi fokus på at skaffe nye gæster. Vores store kundekartotek er blevet opbygget gennem mere end 50 år med feriehusudlejning. Købmand Hansens Feriehusudlejning er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening.

Søgesider og hjemmeside

Hovedparten af vores udlejning foregår på www.kobmand-hansen.dk , www.hennestrand.de og vores samarbejde med rejsebureauer og feriehusportaler. Gæsterne benytter i stor stil søgemaskiner (fx Google) på internettet, når det helt rigtige hus skal findes. Derfor annoncerer Købmand Hansens Feriehusudlejning blandt andet på Google. Mange gæster søger på internettet, inden ferien bookes, og af den grund gør vi rigtig meget ud af at fortælle om lokalområdet og bruger mange ressourcer på at forbedre indhold og brugervenligheden af vores hjemmeside.

Feriehuspræsentation

Et rigtig godt billede sælger naturligvis. Derfor er vores professionelle fotograf hurtigt til at besøge dit feriehus og lave flotte billeder til onlinepræsentationen. Har du lyst, at byde ind med en tekst til din husbeskrivelse, så er du altid velkommen til at sende os et tekstforslag, ellers laver vi en sælgende og beskrivende tekst.

Sociale medier

Hos Købmand Hansens Feriehusudlejning slår vi ofte opslag op omkring feriehuse, fotokonkurrencer, aktiviteter i lokalområdet, events og meget andet for at holde nye og nuværende gæster opdateret om, hvad der sker i området. Dette er med til at reklamere for området og få flere gæster til at få øjne op for området og de mange dejlige feriehuse. Der bliver i stigende grad også annonceret på de sociale medier.

Nyhedsbreve

Vi sender nyhedsbreve ud til vores gæster, som har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Vi holder os løbende opdateret på, hvornår det er mest optimalt at informere potentielle kunder og stamgæster om ferie i feriehus, og hvilke muligheder der er af aktiviteter og oplevelser i området på lige præcis det tidspunkt gæsterne muligvis er interesseret i at komme til området.
Derudover kører vi forskellige kampagner med tilbud, særlige aktiviteter og specielle informationer omkring feriehusrelaterede emner, for at sikre den bedste udlejning af specielt dit feriehus.

Spørgeskema/gæstetilfredshedsundersøgelse

Vores gæster modtager efter endt feriehusophold et spørgeskema, hvor vi beder dem vurdere feriehuset, området og vores service. Det giver os naturligvis et godt indblik i gæsternes efterspørgsel, så vi ud fra resultaterne kan forbedre eller tilrette vores service/tilbud/aktiviteter, som giver mulighed for at udleje dit feriehus endnu bedre.