Indretning og inventar

Hvordan bør et sommerhus indrettes?

Charmen ved de danske feriehuse er netop, at indretningen varierer alt efter ejerens smag. Tendensen er dog efterhånden, at jo mere udstyr/komfort, jo bedre udlejning.

Vi anbefaler at udstyre huset med farvefjernsyn, radio, parabol og internet. Disse ting er meget efterspurgte af vore kunder.

Huset skal generelt være udstyret med gode og praktiske møbler i såvel sofagruppe som spiseafdeling, da størstedelen af lejerne er børnefamilier. Desuden er en god belysning i alle rummene vigtig, det være sig både hyggebelysning og/samt arbejdsbelysning.

Køkken

Til et velfungerende køkken hører bl.a. køleskab m/frys, elkomfur med 3-4 kogeplader, bageovn, kaffemaskine samt tilstrækkeligt udstyr (service, bestik, gryder, pander, glas m.m.)

Det er yderst vigtigt, at køkken­beholdningen er suppleret op, og desuden er rent ved lejernes ankomst.

Soveværelser

Alt efter plads og antal sove­værelser er dobbeltsenge og enkeltsenge klart at foretrække. Sengefordelingen er noget, lejerne lægger vægt på, når feriehuset udvælges. Sengene skal altid være udstyret med gode madrasser. En søvnløs nat på en dårlig madras er med til at give kunden en dårlig oplevelse af ferieopholdet. HUSK læselampe ved sengen – denne er uundværlig, når ”godnatkapitlet” skal læses.

Badeværelse

Badeværelset skal fungere på lige fod med det, man har derhjemme. Dvs. der skal være knager til håndklæder, skabsplads, krus til tandbørster, stik til barbermaskine/ føntørrer og god belysning.

Inventarliste – hvad bør der være i huset?

Børnepakke

Da en stor del af lejerne jo er børnefamilier, kunne man med fordel vælge at gøre sit feriehus særligt attraktivt for disse familier.
I dag lejer mange lejere barneseng, højstol og trækvogn gennem os. Hvis disse ting var standard i dit feriehus, måske endda suppleret med en gynge og sandkasse, ville huset uden tvivl virke mere attraktivt.

Små børn – og store

Da mange børnefamilier jo også indbefatter lidt ældre børn, vil man på sigt med fordel kunne investere i en Internetforbindelse eller måske en Playstation med et par spil. Dette vil uden tvivl være en populær investering hos familiens børn, som jo også kigger med i kataloget, når familiens ferie skal planlægges. En sådan investering vil kunne være med til at forbedre belægningen hen over sæsonen.

Varmepumpe

- godt for elregningen
Mange feriehuse bliver i dag opvarmet med dyr elvarme. Både ejer og lejer mærker til den dyre opvarmning, og det kan derfor betale sig at kigge efter alternativer. Et varmepumpeanlæg er en god løsning, også i de store luksushuse, der indeholder pool. Poolhusene er dyre at opvarme, men med en varmepumpe kan man holde forbruget nede. På den måde opnår man en merudlejning af huset, der i kraft af et lavere energiforbrug er attraktivt at leje og samtidig er mere miljøvenligt.

Se inventarliste her.