Forside / Sommerhuse

Feriehus ved vestkysten med havudsigt

En af de mange gode grunde til at holde ferie i Danmark er det forfriskende og brusende hav. Udover de lange gåture, som du kan tage med din familie eller din hund langs kysten, er der noget helt særligt ved at betragte det kraftfulde og imponerende hav fra dit feriehus.

Oplev den ultimative feriefølelse i et af de mange feriehuse med havudsigt. Vågn op om morgenen til den smukke udsigt over havet og start dagen på en afslappende og smuk måde. Men havet er også en fryd for øjet om aftenen. Efter en begivenhedsrig dag kan du nyde solnedgangens flotte farver, der breder sig over himlen ved Vesterhavet.

Hvad med at nyde en eftermiddags is på terrassen med familien eller en afslappet kop kaffe, mens du ser de store bølger på vestkysten? Du hører måske endda brølen i baggrunden, mens du slapper af på en behagelig loungestol.

Vælg mellem + 850 feriehuse i området
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Feriehus i Danmark med hund

Tag endelig din hund med i feriehus. Hunde er velkommen i mange feriehuse ved vesterhavet. Det er ikke altid nemt at finde hundepension, mens du er på ferie. Nogle gange kan hundepension eller hundehoteller være dyre. Drømmer du om at tage din allerbedste ven med på ferie, så er du kommet til det rette sted. Hos Købmand Hansens feriehusudlejning er der mange sommerhuse, hvor du kan medbringe din hund. Faktisk kan du i flere feriehuse medbringe op til 3 hunde. På den måde I kan nyde jeres afslappende og skønne ferie ved det danske Vesterhav sammen med jeres hund og opleve lange gåture sammen på den fortryllende sandstrand.

Ferie med hund

Vestkysten har strand og sommerhuse hvor din hund er velkommen

Ved vestkysten er der masser af gode hundeområder, strande og parker til dine hunde. Hundeskove og hundeområder er ideelle til at hunden kan brænde noget energi af. Blandt de cirka 150 hundeskove i Danmark kan vi anbefale fx Oksbøl hundepark eller Nymindegab hundepark. En ferie i Danmark er også en uforglemmelig oplevelse for din hund. Tag et kig på de feriehuse, hvor du kan medbringe din hund, og du får en gratis hundesnack som velkomst ved ankomsten hus Købmand Hansens Feriehusudlejning.

Hvis du kunne tænke dig at rejse med flere hunde, eller måske holder du ferie med en anden familie, der også gerne vil have en hund med, så er det også muligt hos os! Tag et kig på feriehusene, hvor du kan medbringe både 2 og 3 hunde.

Tag dit kæledyr med på ferie
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Feriehuse ved den jyske vestkyst

Området ved Henne Strand byder på en skøn naturoplevelse på enhver årstid og i al slags vejr. Den lange sandstrand er altid et besøg værd. Både voksne, børn og hunde vil elske at slippe dampen ud i klitterne eller langs vandkanten. Om vinteren kan du nyde Nordsøens imponerende naturkræfter og om sommeren vil du helt sikkert blive imponeret over havets glitrende og brusen.

Oplev de mange aktiviteter, du kan prøve på stranden, lige fra drageflyvning, surfing, ravjagt eller badeferie.  Henne Strand lover dig rent badevand, og stranden er også en af ​​de fineste og reneste strande i Europa.

Hvis havet er lidt for koldt til at svømme i, så nyd den 10 km af hvide sandstrand til en spændende gåtur eller leg med børnene i vandkanten. Find ud af, hvem der kan bygge det flotteste sandslot, eller hvem der kan finde de flotteste muslingeskaller.

En stor naturoplevelse ved den danske Vesterhav er også Blåbjerg klitplantagen, hvor du kan se smukke landskaber, fx Hede, flotte skovområder og fortryllende klitlandskab.

Besøg Blåbjerg Klitplantage

Last minute sommerhus ved vestkysten

Er du klar til at booke en spontan sommerhusferie i Danmark eller vil du gerne spare nogle penge? Så beslut dig for en ferie i sidste øjeblik, hvor du kan få en billigere ferie både i lavsæsonen og i højsæsonen.

Der er sidste øjebliks tilbud på forskellige typer sommerhuse: til sommerhuse med hunde, store sommerhuse til 12 personer eller fx sommerhuse med pool. Så der er billige last minute tilbud til forskellige behov og grupper og hvis du er heldig finder du en der passer til dig.

Se alle last minute-husene her.

Sommerhuse med last minute tilbud
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vælg et sommerhus med pool

At have en pool gør ferier meget sjovere

Hvad med et dejligt sommerhus med pool? Hos Købmand Hansen har vi en række sommerhuse, der har pool, hvor du kan få gode ferieoplevelser med hele familien. I et sommerhus med pool kan du slappe af og have vandet helt for dig selv.

Vejret i Danmark er ikke altid fantastisk, så nyd en varm og behagelig pool, mens det regner eller sner udenfor - eller tag en badebold eller badedyr med og leg med børnene, som helt sikkert vil elske poolen.

Vælg et sommerhus med pool
Feriehuse, med pool
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Sommerhus i Henne Strand

Udover den smukke sandstrand og det vidunderlige hav, har Henne Strand masser af spændende aktiviteter for hele familien. Oplev for eksempel de smukke cykelture i området eller besøg en af ​​de mange oplevelsesbassiner med børnene. Du kan også spille golf i nærheden, uanset om du er nybegynder eller har mestret sporten.

I området omkring Henne Strand er der også lækre restauranter og cafeer, hyggelige butikker og indkøbsmuligheder. Smukke byer som Esbjerg, Ringkøbing og Varde ligger også i nærheden, hvor du kan opleve hyggelige gågader eller den gamle bydel.

Hvordan booker du din drømmebolig til en dejlig ferie på den jyske vestkyst?

Hvis du er interesseret i at leje et privat sommerhus i Danmark hos Købmand Hansens Feriehusudlejning ved Vesterhavet, så er du i trykke hænder. Købmand Hansen har over 55 års erfaring i at leje feriehuse ud til feriegæster i og omkring Henne Strand

Tag et kig på de mange sommerhuse og overvej hvilke krav du egentlig stiller til din næste ferie drømmebolig. Skal hund være tilladt, skal der være plads til 2 personer eller 12 personer eller skal sommerhuset have terrasse med havudsigt? Du har mulighed for at vælge ud fra de ønsker du måtte have. Tag et kig på de forskellige huse, hvor du kan bruge søgemulighederne til at justere, hvilke betingelser sommerhuset skal opfylde.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: