Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Besøg GIVSKUD ZOO

På lidt over en time kan I ankomme til GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA, hvor alle dyreinteresserede børn og voksne kan få mange timer til at gå med at udforske de mange spændende aktiviteter, som parken byder på. Med en entrébillet til GIVSKUD ZOO får I adgang til tre vidt forskellige oplevelser;

  1. Oplev klassisk zoo til fods, hvor I kommer forbi Europas største pingvinanlæg med legesyge humboldtpingviner, et kæmpe anlæg med brillebjørne, Danmarks eneste gorillaflok, næsehorn samt åbne anlæg, hvor I går rundt blandt berberaber og lemurer. Der venter jer mere end 6 km lange vandrestier med masser af spændende dyr undervejs.
  2. Har I bil med, så kan I også køre direkte ind i parken og køre rundt på savannerne blandt løver, giraffer, zebraer, bisonokser m.fl. og komme helt tæt på de vilde dyr. Download GIVSKUD ZOOS gratis audioguide til turen og få info om dyrene, som I ser undervejs på safarituren.
  3. Rejs tilbage i tiden og mød fortidens giganter – nemlig dinosaurerne – i naturlig størrelse. I dinosaurparken venter mere end 50 forskellige planteædere og kødædere. Kig ind i gabet på den glubske Tyrannosaurus Rex eller prøv om du kan få et billede med Argentinosaurus i fuld figur. Den enorme planteæder kunne nemlig blive op til 40 meter lang!

Der er oplevelser nok til en hel dag. Og får I brug for et hvil, finder I gode spisesteder og kaffesteder i parken – selvfølgelig tæt på skønne legepladser, hvor børn og barnlige sjæle vil elske at slå sig løs, inden turen går tilbage mod Henne Strand.

Som gæst hos Købmand Hansens Feriehusudlejning kan billetter købes til en rabat pris. Se fordelsprogrammet her.

Sommerhuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.