Sensommerferie i sommerhus

✓ Brede sandstrande
✓ Farverige skove
✓ Ren afslapning
✓ Unikke naturoplevelser

Forside / Sommerhuse / Sæsonferie

Book et feriehus i Henne Strand eller omegn til sensommeren

Måske har I allerede været på sommerferie, men har tid og lyst til en lille ferie her i sensommeren ved Henne Strand og omegn. Hvad venter I på? Book med det samme jeres drømmehus til en dejlig sensommerferie. I denne tid er aftenerne stadig lune, der er mere plads på stranden og priserne er billigere. På denne tid, blomstrer lyngen og gør heden ekstra flot.

Find dit drømmehus til sensommeren
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Miniferie – kan bookes 7 dage inden ankomst

Har du ikke mulighed for en hel uges ferie, men gerne vil nyde nogle dage ved Vesterhavet, så er der også mulighed for det. I F og G sæsonen (Se sæsonkalenderen her) kan mange af vores feriehuse lejes for 4 overnatninger. Miniferie kan dog først bookes 7 dage inden ankomst. Kontakt bureauet for at få en liste med ledige huse tilsendt.

Book miniferie her

Sensommeren er en skøn årstid at holde ferie i Henne Strand og omegn på. Her har du stadig de lyse, lune aftener og prisniveauet er langt billigere end i højsæsonen. Fra slutningen af august tilbyder vi allerede en e-sæson, hvilket betyder at prisen på drømmehuset nu er 50% billigere i forhold til højsæsonen. På denne årstid er der også mere fred og ro i området sammenlignet med højsæsonen. Det betyder dog ikke, at ferie på denne årstid behøver være kedeligt. Her finder du en oversigt over alle aktiviteter og arrangementer på et øjeblik.

Spændende aktiviteter og oplevelser i sensommeren

I Henne Strand og omegn er der altid noget nyt og spændende at opleve. I de seneste år er der åbnet en række nye interressante attraktioner i området – Tirpitz Museum i Blåvand og den ellipse-formet bro ved Filsø. Broen giver dig mulighed for at komme helt tæt på søen og dens natur (også i kørestol). I sensommeren er der også rigtig gode muligheder for at se Råvildt i området og opleve krondyrene brøle. En tur til stranden for at samle rav, er også en god aktivitet i sensommeren. Skulle vejre vise sig fra din dårlige side, kan man køre en tur i Legeland i Bork eller Varde med de yngste børn eller besøge hoppeborgen i Varde (Et trampolinmekka). Ligeledes kan et besøg i en af områdets svømmehaller anbefales. Alle aktiviteterne vil med garanti underholde børnene.

Mange af områdets aktiviteter tilbyder rabatter til vores gæster, så tjek vores fordels program her.

Heden i blomst

Ønsker man at opleve heden når lyngen blomster, så er sensommeren den bedste tid på året at besøge Henne Strand. Den markante lilla farve kan beundres så langt øjet rækker på heden omkring Henne Strand.

Lyngen udgør ikke kun et flot fotografi, men kan også benytte til andet. Har du prøvet at dyrke din egen lyng-snaps? Se her hvordan man gør. Man kan også tørre lyngen og benytte den i dekorationer eller bind en smuk krans af lyng. Få mere inspiration her.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: