✓ Fleksibel booking
✓ Ferie når det passer dig
✓ Lækre feriehuse

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Valgfri ankomst og afgang for mere fleksible ferier

Kunne du tænke dig at gøre din ferie på den smukke Vesterhavskyst endnu mere fleksibel? Så venter der dig et godt tilbud i det idylliske Henne Strand og i nabobyen Houstrup, som du udelukkende kan benytte dig af gennem Købmand Hansens sommerhus bureau. For nogle sommerhuse kan du selv vælge ankomst- og afrejsedag på bestemte årstider - og ikke kun på lørdage, som normalt og ankomst- og afrejsedagen. Dette giver dig mere fleksibilitet og mulighed for at tilgå din ferie endnu mere frit og afslappet. Det eneste krav for at kvalificere dig til tilbuddet er, at du skal bestille minimum en uges ophold hos os, hvis du ønsker at booke mere end 21 dage i forvejen. Udover det kan du så selv bestemme varigheden af ​​din ferie individuelt.

Søg efter sommerhuse med fleksibel ankomst
Hvis det rigtige sommerhus eller det rigtige ferietidspunkt ikke vises, så kan du klikke på "alle sommerhuse" og vælge dine ønskede ankomst- og afrejsedatoer i søgemulighederne og de huse, der er ledige til disse datoer vil blive vist - disse er så tilbuddene om fleksibel ankomst og afrejse.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Mandag, tirsdag, onsdag... eller søndag? Kom når du har lyst.

Lørdag, som den obligatoriske ankomst- og afrejsedag, passer ikke altid ideelt til dine planer. Mulige årsager: Et familiemedlem har planer om andre aktiviteter i weekenden, helligdage er med fordel på bestemte dage i ugen og bør derfor bruges til ferie - eller du vil blot undgå den normalt større motorvejstrafik i weekenden. Især sidstnævnte kan have reelle fordele, for i de fleste ferieboliger er det "sengeskift" om lørdagen og lange trafikpropper truer alle ankomster og afgange - især i retning mod kysten.

Glæd dig til gode tilbud i Henne Strand og Houstrup

Vores frie ankomst- og afrejsetilbud gælder for nogle huse i Henne Strand og i nabobyerne Houstrup, Bork og Jegum. Henne Strand fascinerer som en charmerende lille ferieby lige ved havet med maritim flair. Houstrup ligger ikke langt fra Henne og er en absolut naturlig idyl på kanten af ​​Blåbjerg Klitplantagen. Bork er en perle på Ringkøbing Fjord og er særdeles velegnet til børnefamilier, og Jegum ligger øst for Filsø og er ideel til at gå på opdagelse i området. Alle feriesteder overbeviser med deres meget personlige afslapningsfaktorer - og du bestemmer selv, hvor du skal hen i sidste ende!

Bemærk venligst, at dette tilbud gælder huse i Henne Strand hovedsageligt i sæson G og i Houstrup, Bork og Jegum i sæson E, F og G. Så hvis du har mulighed for at rejse i den mere stille lavsæson, har du masser af muligheder – og du kommer uden om sommerens stress og jag.

Hvornår er hvilken sæson?
Du kan finde en oversigt over alle årstider og deres nøjagtige varighed på året i vores sæsonkalender. Bemærk venligst, at årstiderne kan variere lidt afhængigt af feriedestinationen. Du kan også finde mere detaljeret information om dette i sæsonkalenderen.

Har du spørgsmål til fleksibel ferieplanlægning?

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer til fleksibel ferieplanlægning i og omkring Henne Strand, så kontakt os til enhver tid og lad os rådgive dig. Vi giver dig gerne tips om booking, årstider og ledig overnatning. Så intet står i vejen for en afslappet, afslappende ferie på den smukke vesterhavskyst.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: