✓ Gode tilbud
✓ Børnevenlige områder
✓ Fantastiske feriehuse
✓ Billige ferier

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Billig ferie i Danmark

Der er ingen tvivl om, at en ferie er noget af det skønneste, enhver kan forestille sig - hvis denne ferie samtidig er til at betale, mens både kvaliteten af feriehus, område og oplevelser er helt i top, ja så kan man vist ikke forlange mere. Hvis I ser mod Vestkysten til jeres næste ferie, så kan I på denne side finde sommerhuse i alle afskygninger, der er placeret i Henne Strand eller området lige omkring. Henne Strand er kendt som et fantastisk ferieområde, hvor der er god mulighed for oplevelser til både store og små. Vi har derfor også et stort katalog af feriehuse, der passer til både børnefamilien, parret eller vennegruppen, der gerne vil på en afslappende ferie i et naturskønt område. 

Vi har konkurrencedygtige priser på vores huse, og du kan altid falde over et godt tilbud - du skal dog ikke vente for længe, da de bedste tilbud og huse hurtigt bliver opdaget og booket. 

Se alle vores sommerhuse lige her, og book allerede din næste ferie i Henne Strand i dag!

Vælg mellem mere end 800 feriehuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Billig ferie med børn

En ferie i Henne Strand er for alle familier. Her er oplevelserne og aktiviteterne i naturen helt gratis, og der er rigeligt af dem, kan vi godt afsløre. I kan spænde cyklerne bag på bilen og nyde godt af de flade strækninger og den smukke natur helt tæt på. På stranden kan I om sommeren bade, lave sandslotte og flyve med drage, mens efteråret indbyder til surfing, ravjagt og lange gåture i vinden. I kan med andre ord finde oplevelser og aktiviteter året rundt, der ikke koster jer noget, men stadig giver jer noget at tage med hjem i bagagen, som I kan huske på i mange år frem. I kan booke børnevenlige sommerhuse hos os med blandt andet indhegnet grund, udendørs legesager eller tørretumbler. Hvis I nyder at være aktive hjemme i feriehuset også, så skal I se jer om efter et af vores aktivitetshuse eller huse med pool - det garanterer mange timer med underholdning og sjov. 

Ferie med børn!

Bilferie

Det er ingen hemmelighed, at priserne stiger, og at det kan være sværere at komme ud at rejse. Heldigvis kan I komme til Henne Strand med bil på forholdsvis kort tid - så sparer I både miljøet og pengepungen for en dyr flyrejse til sydens sol. I skal ikke bekymre jer om for meget vægt i kufferten, eller om børnene er i humør til at sidde stille i en flyvemaskine i mange timer. I kan stoppe på vejen og nyde en lækker madpakke og se noget af Danmarks smukke natur eller skønne byer, når I alligevel kører mod A til B. Bilferie er på mange måder en rigtig god idé - især hvis I gerne vil spare lidt på ferietransporten. 

Tag hunden med - spar pasningen!

Det er nu altid rarest at være hele familien samlet - store som små, dyr som mennesker. Du kan uden en meromkostning medbringe din hund på ferien hos os. Vi har et stort udvalg af huse, hvor det er tilladt at medbringe den søde hund, og så kan I uden dårlig samvittighed og en stor kennel-regning bruge dagene sammen i solen på stranden og med lange gåture i skovene i Henne området! 

Ferie med hund

Tips til at spare på ferien

- Sluk lyset i de rum du ikke opholder dig i. Er det sommer og forår, kan du med fordel udnytte dagslyset.

- Undgå at bruge vaskemaskinen. Hvis du alligevel ser dig nødsaget til at vaske, så kan du spare meget ved at hænge tøjet op udenfor i stedet for at tænde tørretumbleren. 

- Medbring cyklen så du ikke skal tænde bilen for at nå de lokale attraktioner, strand og indkøbsmuligheder.

- Hvis du har booket et hus med pool og/eller spa, skal du sørge for at holde dem tildækket, når du ikke bruger dem.

- Lad ikke elektriske apparater og opladere være tændt.