Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Trampolinpark City Jump

Der er garanti for masser af sund sjov hos CityJump i Esbjerg. I trampolinparken finder du aktiviteter som Dunking Basket, hvor I kan teste om storformen matcher Michael Jordan. I kan udfordre hinanden i det mega populære boldspil fra USA Dodgeball eller kom til tops på CityJumps klatrevæg.

I kan også ryge på hovedet i vores pommes frittes-grav eller..... ja mulighederne er mange og sjove. Vi glæder os til at se jer hos CityJump Esbjerg.

Hop ud i det

Hop, hop, hop op og ned eller opad trampolinvæggene. CityJump har over 1000 m2 trampolinområde klar til dig og dine venner. Trampolinspring styrker din muskler, motorik og er samtidig sjov for alle aldre.

Helt sikker

CityJump sætter sikkerheden meget højt, og det skal være et sikkert sted at have det sjovt sammen med vennerne. Hos CityJump har vi oplærte instruktører, som hele tiden holder øje med brugerne.

Bemærk 

Der skal anvendes CityJump-springstrømper af alle i CityJump. Strømperne har skridsikker bund, som øger sikkerheden. Derudover sikrer strømperne bedre hygiejne. Strømperne kan naturligvis genbruges fra gang til gang. Strømperne koster kr. 20,- pr. par. Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejning, får du gratis strømper. Se fordelsprogrammet.

 

Tømrervej 9

6710 Esbjerg V.

Tlf.: +45 73 70 95 40

Se vores fordelprogram her.
 

Sommerhuse
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.