At vælge en ferielejlighed som alternativ til et sommerhus, giver på mange måder mening. Indkvarteringen er ret lille og overskueligt arrangeret, samtidig med at den er billig og alligevel for det meste i en ideel beliggenhed. Er et sommerhus for stort til dig og vil du holde din ferie med masser af udendørsaktiviteter, er et sommerhus i det bedste valg. Vi har mange gode ferielejligheder til rådighed i Henne Strand, som er den perfekte overgangsbolig til din ferie ved Vesterhavet.

En ferielejlighed ved Vesterhavet - ideel til mange lejligheder!

Ferielejligheder i Henne Strand kan tilbyde den ideelle løsning til alle former for anledninger til ferie. Ved vesterhavet får du brede sandstrande, hyggelige ferielejligheder samt prisvenlige feriealternativer.

Ferie med venner - og privat retræte for hver fest

Vil du for eksempel gerne rejse med en familie, du er venner med, men stadig værdsætter en vis mængde privatliv? En Danmarks ferielejlighed opfylder alle dine behov: I får separate badeværelser og opholdsrum og kan stadig bo lige ved siden af ​​hinanden og holde ferie sammen.

Ferie for to

Rejser I kun som par, for eksempel sammen med jeres partner, har I ofte ikke brug for den generøse plads som et helt sommerhus. Et hyggeligt lille sommerhus på stranden, i midtbyen eller på landet er meget mere praktisk – ikke mindst er der meget mindre plads, der skal ryddes op og holdes rent.

Firmaudflugter og teambuilding arrangementer

En ferie med søde kollegaer er noget fantastisk! Men der skal selvfølgelig overholdes "feel-good-grænser", som et sommerhus kun giver i begrænset omfang. Så det giver mening blot at booke flere ferielejligheder i Danmarks Henne Strand, som ligger lige ved siden af ​​hinanden. Det betyder, at ikke alle arbejdskolleger skal dele badeværelse og stadig er tæt på hinanden til fælles aftenaktiviteter eller teamwork.

Danmark Ferielejlighed i Henne Strand på fire attraktive beliggenheder

Vi hos Købmand Hansens Feriehusudlejning er glade for at kunne tilbyde dig skønne lejligheder på fire attraktive beliggenheder: Nordsø Klit, Hennebysvej, Henne Strand Centrum og Henne Klit inviterer dig til at være gæst i en ferielejlighed nær Vesterhavet. Hver placering har sin charme og er godt forbundet til alle de smukke seværdigheder i området.

Nordsø Klit - 28 ferielejligheder på den jyske vestkyst

På Nordsø Klit - stedet hvor navnet siger det hel - er her de 28 smukke lejligheder, som du kan booke til et ophold på 2-5 personer. Stranden ligger kun få minutters gang væk, så udsigten i alle retninger fra hvert af disse ferielejlighederne er direkte betagende og klitlandskabet ligger foran dig i al sin pragt.

Udstyret i disse lejligheder byder på: TV, fuldt udstyret køkken, en hyggelig terrasse eller balkon.

Vælg en af ​​de smukke lejligheder
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Hennebysvej - skønne sommerhuse nær golfbane og skov

Lejlighederne på Hennebysvej ligger cirka en kilometer fra Henne Strand - hvilket giver dig en fantastisk beliggenhed. Henne Golfklubs golfbane ligger lige om hjørnet (vores sommerhusgæster kan spille her gratis!) og der er heller ikke langt til den smukke skov ved Blåbjerg Plantage.

Vil du bo tæt på golfbanen?
Så har vi nogle forslag til dig her.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Strandvejen - Lejligheder ved havet lige i centrum af byen

Strandvejen løber lige igennem centrum af Henne Strand helt ned til havet, hvilket gør det til et svært at slå beliggenhed for et sommerhus. Vores lejligheder på Strandvejen giver dig mulighed for at tage del i travlheden i feriestedets hyggelige handelsgader. Gå en tur gennem små butikker, spis is eller et stykke lækker kage eller gå bare ned til stranden - alt sammen inden for få minutters gang.

Midt i centrum af Henne Strand, ikke langt fra kyst og byliv, finder du en højkvalitetslejlighed opført i 2008. Lejligheden er i to etager og er lys og venlig. Det har plads til 6 personer og er veludstyret:
Med moderne møbler, brændeovn, eget køkken med u. Opvaskemaskine, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Særlige højdepunkter: den delvist overdækkede terrasse i stueetagen og den store altan på første sal.

Lejligheder nær centrum
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Henne Klit - renoverede lejligheder til ferie med hunde

Henne Klit er et gammelt gæstehus, der nu har fire moderne ferielejligheder. Der er to lejligheder i stueetagen og yderligere to på første sal.

Alle ferielejlighederne på Henne Klit-stedet er renoveret i 2009 og er venligt og lyst indrettet. Der er plads nok til 5 personer, der kan føle sig hjemme her. Der er også godt nyt til alle hundeejere, der gerne vil have deres elskede firbenede ven med på ferie: det er ikke noget problem at tage din hund med på ferie i Henne Klit ferielejlighederne, for du kan tage et kæledyr med til hver af lejlighederne.

Du kan også se frem til dette udstyr: tilgængelig for gæster i alle lejligheder er der fællesrum med sauna, vaskemaskine og tørretumbler. Du kan også benytte den skønne fællesterrasse med have og havemøbler, liggestole og gynge placeret der.

Book en af ​​de smukke lejligheder
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: