Forside / Sommerhuse

Ikke langt fra kysten og med udsigt til vandreklitterne ligger Lindvig Ferie- og Kursuscenter, som er en del af Danhostel-kæden. Hovedbygningens stilsikre indretning med høje, lyse træpaneler, stribede tapeter og flotte dekorationer leder tankerne hen på et lækkert badehotel med en varm og indbydende morgenmadscafé samt en hyggelig fællesstue med billard, klaver og fjernsyn.

Lindvig Ferie- og Kursuscenter er en hyggelig base for den naturglade familie, og stedet er også velegnet til grupper, lejrskoler mv. Feriecenteret ligger lige midt i naturen med kun 2 min. gang til Naturpark Vesterhavet og 4 min. kørsel til Vestkystens måske bedste badestrand og er ikke langt væk fra vores sommerhuse i Lønne. Her er højt til himlen og den smukkeste natur til alle sider.

Bo- og oplev naturen

En tilknyttet naturvejleder tilbyder et væld af ture i Naturpark Vesterhavet, og et bredt udvalg af aktiviteter findes i området inden for få minutters kørsel.

Lindvig Ferie- og Kursuscenter rummer en hyggelig værelsesfløj med 22 selvstændige værelser samt et fuldt udstyret gæstekøkken. Værelserne har alle egen terrasse og indgang, ligesom alle er forsynet med eget toilet og bad. Stedet har desuden 4 hyggelige hytter, ligeledes med bad og toilet. Hytterne har alle tekøkken samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle.

Størstedelen af værelserne på Lindvig Ferie- og Kursuscenter er indrettet til to personer, men skulle man foretrække at sove tre personer på et værelse, kan alle værelser laves til triple ved, at spisebordet fjernes, og en god skummadras placeres på gulvet.

Der er mulighed for morgenmadsbestilling, men man kan også vælge selv at stå for denne del, idet vi råder over et gæstekøkken i værelsesfløjen, ligesom vi har et stort og rummeligt køkken i hovedbygningen, som primært er til brug for større grupper samt til perioder med høj belægning.

Da alle værelser har direkte udvendig adgang til den dejlige have, giver det en god og afslappende atmosfære i et rart og naturvenligt miljø. Bålpladsen indbyder til snobrød med børnene og grill-pladsen til socialt samvær på de lyse sommeraftener. Lindvig Ferie- og Kursuscenter er et vandrehjem i ordets bedste forstand - et sted med små værelser, men store hjerter.

Værelser

Standard-værelse (standardindretning: 2 personer, 2 senge)

De traditionelle vandrehjemsværelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med enten box-madras eller skummadras. Disse værelser er perfekte til gæster, som rejser på et lavt budget, men som dog ikke ønsker at gå på kompromis med privatlivet ved at dele bad og toilet med andre gæster. Standardværelserne har en enkel, men funktionel indretning samt egen terrasse og direkte adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

StandardPlus-værelse (standardindretning: 2 personer, 2 senge)

Vores mest populære værelser med eget bad, toilet, gratis wi-fi og to 90x200cm senge med gode box-madrasser. StandardPlus-værelserne har en mere moderne skandinavisk inspireret indretning samt privat terrasse og direkte udvendig adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene.

StandardPlus-Triple-værelse (standardindretning: 3 personer, 3 senge)

Værelserne i StandardPlus-kategorien er indrettet specifikt til 3 overnattende gæster. StandardPlus-værelserne har en mere moderne skandinavisk inspireret indretning samt privat terrasse og direkte udvendig adgang til vores dejlige have med grill, bålplads og en stor legeplads til børnene. Her er der, som i alle andre værelser, eget bad, toilet og gratis wi-fi. De tre 90x200cm senge har gode box-madrasser, som sikrer en god nattesøvn.

Hytter

Hytter (standardindretning: 4 personer, 4 senge)

Hytterne er perfekte til familier, som ønsker at bo tæt på den vestjyske natur uden at gå på kompromis med komfort. Hytterne har alle tekøkken, køleskab, to kogeplader og et spisebord samt hems med to ekstra sovepladser til børn og barnlige sjæle. De to 90x200cm senge i stueetagen har dejlige box-madrasser, og de to senge på hemsen har 90x200cm skummadrasser af god kvalitet. Hytterne har eget bad og toilet, gratis wi-fi samt en privat terrasse.

Kontakt

Danhostel Nymindegab, Værtspar Petra & Morten Hansen

Vesterhavsvej 150, Lønne, 6830 Nørre Nebel

Kontakt tlf.: +45 40 32 52 83,

Hjemmeside: https://lindvigferie.dk/

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: