Miniferie ved Vesterhavet for golfspillere - fra kun kr. 850,- for 3 overnatninger

Lej en af vores ferielejligheder i Nordsø Klit ved Henne Strand i udvalgte uger i februar, marts, eller april og få som golfspiller mulighed for at spille gratis 18 hullers golf på sommergreens ved Henne Golfklub.

Samtidig kan I nyde den friske vestjyske natur i klitterne ved Vesterhavet.  En fantastisk mulighed for en god natur- og golfoplevelse i smukke omgivelser med familien eller golfvennerne. I får en moderniseret lejlighed til 4 personer, 3 nætter / 4 dage og 1 gratis greenfee pr gæst/ pr dag til Henne Golfklub.

 

Book en lejlighed i Nordsø Klit hos Købmand Hansen og få 1 gratis greenfee pr. dag for alle tilmeldte gæster*

Tilbuddet gælder lejlighederne i Nordsø Klit i udvalgte uger i februar, marts eller april for minimum 3 overnatninger. Ring og hør mere om dette fantastiske tilbud hos Købmand Hansens Feriehusudlejning på tlf: 7652 4311.

Oplys ”Golfferie” når du ringer til os, så klarer vi bookingen i telefonen. Du kan også sende en mail til info@kobmand-hansen.dk med dine ønsker til tidspunkt, antal personer og om i evt. medbringer en hund, så mailer vi dig en liste med mulighederne i den ønskede periode.

 


Book nu og få en uforglemmelig golfoplevelse ved Vestkysten

Udefra2
Koekken

Overvejer du at tage et break fra hverdagen og komme ud og spille lidt golf med familien eller vennerne? Så er her en fantastisk mulighed ved Henne Strand.

Du kan bo i en lækker lejlighed med gåafstand til Henne Strand Centrum og kun ca. 300 m fra det brusende Vesterhav.

Lejlighederne er renoverede og personligt indrettet. Som udgangspunkt har hver lejlighed 2 soveværelser, et badeværelse, et køkken/alrum og en terasse - så der er god plads til afslapning. Hvis ikke du har lyst til selv at lave mad, kan du også vælge at bestille take away på et af de lokale restauranter.

For at spille golf på sommergreen ved Henne Golfklub skal du kun køre ca.5 min til Henneby. Perfekt til en miniferie for alle dem der elsker en runde golf i foråret - helt gratis!

Lejligheder i Nordsø Klit til din golfferie

Vil du hellere leje et feriehus?

Hvis du vil leje et feriehus til din golfferie i en forlænget weekend, så kan det også lade sig gøre. Huse der kan bookes til miniferie kan lejes 10 dage før planlagt ankomst til Henne Strand og 21 dage før ankomst til Houstrup, Bork og Jegum. Se hvilke huse du kan leje til din golfoplevelse her. Tilbuddet om at spille gratis golf i din ferie gælder selvfølgelig også, når du lejer et feriehus.

*Betingelser

- Du skal have booket en ferielejlighed ved Købmand Hansens Feriehusudlejning med ankomst i februar, marts eller april 2021 med undtagelse af ankomst i påskeugen (3/4- 10/4)

- Greenfee skal afhentes på spilledagen ved Købmand Hansens Feriehusudlejning

- Du skal have et fuldgyldigt medlemskab af en golfklub

- Din tid skal bookes i forvejen ved Henne Golfklub på www.hennegolfklub.dk

- Gratis greenfee gælder kun 18 hullers banen

- Dage undtaget fra dette tilbud er lørdage, overfyldte dage eller andre dage med specialevents i golfklubben

 

Golf Bold Stav

SPIL GOLF

Hvorfor spille golf?

Golf er en dejlig og hyggelig sport, hvor du både får masser af frisk luft, kan nyde gåture i smukke omgivelser og snakke med vennerne. Den friske luft og den rolige form for motion tillader tid til eftertanke. Det er derfor godt for din psyke og din mentale sundhed at bruge tiden på golfbanen, i naturen med dine tanker.

Ud over de sundhedsmæssige fordele, så kan du selv justere, hvor meget du vil udfordre dig selv med forskellige baner eller præcisionsøvelser eller måske vælger du modstander ud fra, hvor meget du gerne vil udfordres. Golf er langt fra kun for seniorer, som det ellers var mest engang. Nu spiller alle golf, børn, voksne, pensionister, mænd og kvinder. Så vær med på banen og nyd godt af fordelene ved at spille golf.

 

På udkig efter andre sommerhustilbud?


Se alle tilbud