✓ Find dit favorithus
✓ Bestil forud
✓ Betal senere

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Tilbud

Book dit yndlingshus nu for 2024

Har du allerede fundet det perfekte sommerhus, og vil du være sikker på, at du også kan holde din ferie der i 2024? Eller vil du bare holde din ferie i et af de skønne feriehuse, som ellers altid er fuldt bookede?

Så er det nu, du har din chance.

Find et sommerhus til 2024
Er du interesseret i endnu en ferieperiode? Eller vil du have bestemte faciliteter? Klik derefter på "Alle sommerhuse" og skift både periode og søgekriterier.
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Reserver dit yndlingsferiehus til næste år allerede nu

Book dit yndlingshus for 2024 nu, så du kan være sikker på, at rammerne for din ferie bliver præcis, som du gerne vil have det.

Men bare rolig, du skal ikke betale for ferien for i år og for næste år på samme tid, for 1. rate forfalder først den 1. september 2023. Indtil da kan du annullere reservationen gratis.

Helårsaktiviteter i Henne Strand og omegn

Smukke omgivelser
Henne Strand og de omkringliggende byer ligger i naturskønne omgivelser lige ved Vesterhavet og mellem skov og hede. Den lange sandstrand indbyder til lange gåture året rundt, samt de mange veltilrettelagte cykelstier til cykling.

Diverse sommeraktiviteter
Der tilbydes en lang række aktiviteter om sommeren, hvad enten du vil kigge efter rav, holde picnic ved Filsø eller deltage i en guidet cykeltur. Der er altid masser at opleve.

Nyd freden og roen i lavsæsonen
I lavsæsonen er livet i Henne Strand lidt mere stille, men der er masser af plads og afslapning til alle - uanset om I kommer som par eller med hele familien. Naturen er der altid for at blive opdaget, og butikkerne er delvist åbne i lavsæsonen. Når solen ikke skinner, kan du finde dig tilpas foran pejsen og slutte aftenen af ​​med en god bog eller en afslappet omgang spil, eller forkæle dig selv med en pause i et wellnesscenter i området for rigtig at slappe af. Disse findes for eksempel i Henne Strand, Blåvand og Ringkøbing.

En ferie i Henne Strand og omegn byder altid på noget for enhver smag, uanset hvordan vejret er.

 

 

Har du spørgsmål til booking af 2024?

Har du spørgsmål eller bekymringer omkring booking af sommerhus til 2024 i og omkring Henne Strand, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er her til enhver tid til at rådgive dig. Vi giver dig gerne tips om booking, årstider og ledig overnatning. Intet står i vejen for en afslappet, sommerhusferie på den smukke vesterhavskyst i Danmark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Henne Strand til ferieåret 2024.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: