Sommerhus med havudsigt

Ferie tæt på stranden! 

For rigtig mange mennesker rimer ferie på strand og hav. Det gør det også hos os, og vi har derfor valgt at tilbyde vores gæster en række feriehuse, der ligger på den bedste placering i forhold til havet. Vesterhavet er en af Danmarks absolutte smukkeste naturperler, og når I er på ferie her, så får I bedst oplevelsen af det iltre Vesterhav og den foranderlige Vestkyst, hvis I bor med kort afstand til havet. Se herunder for huse der ligger tæt på Vesterhavet eller har udsigt ud over havet, og få gode idéer og inspiration til jeres ferie. Vi lover jer, at der lægger mange timer i vente, hvor I både kan få fart på men også komme helt ned i gear! 

Sommerhuse med havudsigt i Henne Strand og omegn


Lækre sommerhuse og ferielejligheder tæt på Vesterhavet

strand udsigt
Ferie Havudsigt
Ferielejlighed med havudsigt

Find det perfekte sommerhus med havudsigt
 

Hvis ferie i år går til Henne Strand, så kan I igennem os booke et lækkert feriehus med udsigt over Vesterhavet. I et feriehus med havudsigt får I det ikke meget bedre - afslapning væk fra hverdagens stress og jag i skønne naturomgivelser med fantastisk udsigt. Ferie med havudsigt er noget helt særligt - I vågner op tæt på havet, kan nyde jeres morgenmad til lyden af havets brusen og mærke roen brede sig i kroppen. Det er rigtig ferie! Og selv om verjudsigten ikke alle dage er god, så er udsigten det med garanti.


Ferie ved Vesterhavet

Bjergtagende landskaber, frisk luft og højt til loftet - ved Vesterhavet er der plads! Plads til at nyde at være til stede i nuet og plads til at udforske den smukke natur og det til tider vilde Vesterhav og tilhørende strande. Hele familien kan sagtens finde oplevelser, der falder i deres smag, og hvis ikke det er det udendørs, der trækker, så findes der utroligt mange sjove og spændende indendørs oplevelser og aktiviter i området. 

Kunstnere har i mange 100 år søgt mod netop Vestkysten, det helt specielle lys og de sceneriske naturområder, for at fange en brøkdel af den atmosfære, der møder en, når man står og kigger ud over havet. På en blæsende dag kan man forsvinde helt ind i sine egne tanker, når bølgerne bliver ved med at brække i vandkanten, og skyller fodspor i sandet væk. Der er timevis af leg i vente for børnene, og bare det at lægge sig på ryggen og se skyerne danne nye og fantasifulde formationer, kan være nok underholdning. 

 


Oplevelser ved Henne Strand

Surfing

Ved Ringkøbing Fjord finder du ikke kun et de bedste og mest sikre steder at surfe og dyrke andre former for vandsport, du finder også muligheden for at lære at mestre vandsporten. West Wind Bork Havn tilbyder kurser i windsurfing, kitesurfing, stand up paddle eller kajak, og de er selv mestre i vandet. I Ringkøbing Fjord, hvor kurserne afholdes, er vandet helt stille, og er derfor ideelt til nybegyndere og andre, der ikke er så sikre i vandet endnu. Hvis du er øvet, så er Vesterhavet en paradis, da bølger og vind er lige så sikre som is på en sommerdag. 

Som kunde hos Købmand Hansens Feriehusudlejnig, gives der 10% rabat på kurser og leje af udstyr ved Westwind. Se mere om kurser og booking af udstyr lige her!


Drageflyvning

Hvis I gerne vil ride med på bølgen og sende en drage højt til vejrs nede fra stranden, så er Henne Strand noget nær perfekt til drageflyvning. Stranden er bred, hvilket giver god plads til at sende dragen til vejrs, samtidig med at man kan styre uden om sine medmennesker på stranden. Det er nemlig vigtigt at holde øje med andre, når dragen er kommet i vejret. Det er dog et fantastisk syn, når mange drager svæver fredfyldt langt oppe i luften, og reflekterer solens stråler og deres egne farverige materialer ned til deres publikum på stranden. 

Det er muligt at medbringe sin egen drage, men det er også en hyggelig aktivitet at bygge den selv. Se hvordan en plasticpose, kan blive til en sød drage på ikke lang tid lige her!


Cykelferie

Korte ture, lange ture, hurtige ture eller ren afslapning. Der er cykelruter og cykelture til enhver i området omkring Henne Strand. Der er uendeligt mange ruter som I kan følge eller selv planlægge på turen, og uanset hvor I cykler hen, så vil I komme til at opleve og mærke den fantastiske vestjyske natur helt tæt på. Fordelen ved at hoppe på cyklen er mange - frisk luft, motion og så muligheden for at stoppe når som helst og hvor som helst. Læs meget mere her for optegnede ruter eller hent et kort på vores kontor. Det er også muligt at leje en cykel og få den leveret direkte til sommerhuset, så den står klar, når I ankommer, læs mere her! 


Gode spisesteder ved Henne Strand

Henne Kirkeby Kro fik i 2019 hele 2 Michelin stjerner, og med rette. Kroen er indbegrebet af innovatiov madlavning og friske råvarer direkte fra egen have. Lige midt mellem Henne Stationsby og Henne Strand kan du finde denne perle af en kro, der ikke kun indeholder mad i absolut verdensklasse, men også en historie om at brødføde landevejsvandrere i gammel tid. Du kan læse meget mere om historien for kroen, se åbningstider og bestille bord lige her! 

Nymindegab Kro er for andet år i træk i 2019 blevet kåret til Danmarks bedste restaurant oplevelse. Kokkene på kroen ser køkkenent som deres gastronomiske legeplads, og det kommer der lækre, sjove og nytænkende retter ud af. Fra terrassen kan eftermiddagskaffen nydes, men udsigten over Ringkøbing Fjord næsten tager pusten fra dig. Læs mere om kroen og få nyttige, praktiske råd inden dit besøg, lige her!


Oplevelser ved Henne Strand

Kitesurfing
Familie Paa Cykelsti I Klitter
Kite 1 1464882


Gode tilbud på feriehuse ved vandet


Eksklusive tilbud
 

Hvordan lyder det at spare helt op mod 30% på et feriehus ved Henne Strand? Ikke helt dårligt synes vi i hvert fald, og vi vil gerne give vores gode kunder mulighed for at opnå denne rabat. Hver uge bliver vores eksklusive tilbud opdateret, og det er muligt at se huse for to uger frem. De eksklusive tilbud hylder spontaniteten, og giver dem, der venter til lige inden afgang med at bestille, mulighed for at spare en masse gode penge. Vi kan dog ikke garantere for, hvilke huse der kommer på tilbud, så det er med at holde godt øje med denne side! 


2 personer tilbud

Én du elsker og dig selv i et feriehus med udsigt over Vesterhavet. Ture på stranden med tid til jer, og ikke andre end jer to. Vi tilbyder tilbud for kæresterne, mor/datter, veninderne eller en helt anden konstellation af to personer i et af vores feriehuse. I kan spare op til 20% på vores to personers tilbud, så er der måske plads i økonomien til endnu en ferie senere på året eller lækker mad på en af restauranterne i området i stearinlysenes skær? Vi har de helt rigtige rammer til en aflsapningsferie, der kan være i både kærlighedens, afslpaningens eller måske selvforkælelsens tegn. Uanset hvad I er på udkig efter, så kan I helt sikkert finde det i vores kategori af to personers tilbud, der er som skabt til en ferie med plads til timevis af fordybelse i hinanden. Som med alle vores tilbud, så kan vi ikke garantere for, hvilke sommerhuse, der er på tilbud lige når I skal bruge det, så gælder om at holde øjne og øre åbne og jævnligt tjekke tilbudskategorien, så I ikke går glip af en ferie i tosomhedens tegn. 

Du kan læse meget mere om betingelserne for tilbuddet og se de ledige huse lige her!