✓ Shopping i gaderne
✓ Skønne Ringkøbing Fjord
✓ Historie og atmosfære

Forside
 / Sommerhuse 
/ Henne Strand 
/ Oplevelser

Besøg Ringkøbing Fjord

Ringkøbing er blandt de ældste og bedst bevarede købstæder i Danmark, smukt beliggende ved den skønne Ringkøbing Fjord. Få steder i Danmark har så stolte traditioner, så spændende en historie og så intens en atmosfære.

Du vil drages af Ringkøbing og området skønhed og charme, af de gamle velbevarede huse, de brostensbelagte gader og livet på torvet, ved havnen og på fjorden. Du vil værdsætte de mange shoppingmuligheder og de mangfoldige kulturtilbud, som Ringkøbing byder på. Og du vil sætte stor pris på de mange gode, sjove og minderige oplevelser og aktiviteter, byen og området tilbyder - til lands, til vands og i luften, og lige ude foran din dør!

I Ringkøbing har næsten 10.000 mennesker deres faste bopæl. Men hver dag året rundt tiltrækker byen mange glade og handelslystne gæster, der holder ferie her i nærområdet og i det store ferieområde ved Vesterhavet, som kun ligger 10 minutters kørsel fra Ringkøbing.

Prøv at gå en tur gennem de smalle gader på de toppede brosten og husk at få vores guide med. Du kan hente guiden på et af vores turistbureauer rundt om fjorden. Guiden fortæller om alle de gamle huse, du kommer forbi. Hver især har de deres historie, ligesom gader og stræder også har deres.

www.visitringkoebing.dk

Den perfekte base for feriens udflugter
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Vil du vide mere om området, har vi samlet et udvalg her: